Neutral je napisao/la: ↑07 maj 2025, 00:10
zaostrog je napisao/la: ↑06 maj 2025, 18:57
Vasilju stari bio zajeban, i sad bi sudite da je i on?

Katiću porodično stablo iskopali
Morate shvatiti da u državi ne žive samo Bošnjaci i da nešto što vi smatrate strašnim, i nije baš tako. Sve dok bilo ko od njih igra maksimalno za BiH i doživljava je kao svoju, što bezveze pravite priče? Jednako ko što je ok biti u bilo kojoj stranci, ok je biti i u HDZ. Jednako kao što je ok voljeti i isticati bošnjaštvo, ok je i da se ljudi ponose da su Hrvati. Hrvati su narod u BiH, doživljavaju BiH kao svoju domovinu (još nikog nisam čuo drugačije) i jedino vi pravite problem jer ne možete prihvatiti različitost.
Pa logicno da ne zive samo Bosnjaci ali ne trebaju cetnici i ustase da igraju nego Hrvati i Srbi, tj bosanski Hrvati i bosanski Srbi.
Pa upravo takvi i igraju. Majke mi ste gori od Dodika

Šta su drugo nego bosanski Hrvati? Šta znači uostalom "ustaša"? Budimo realni, evo i ja iz zajebancije nekad nekome ko je Hrvat **** majku latinsku, **** i Bošnjaku balijsku, pa ne znači da sam handžar bojovnik

Ako čovjek hoće igrati za BiH, ako je doživljava kao svoju, eno drži ruku na srcu tokom intoniranja himne, šta hoćete više? Pa nemali broj Bošnjaka se žali na državu, **** kosti Aliji, **** državu, pljuje zvaničnu zastavu, ponižava na sve načine
U reprezentaciji ne treba biti mjesta za imbecile kakav je Vladan Kovačević, za imbecile kakav je bio Toni Markić ili Mile Pehar. Tipovi poput Tonija Šunjića, Saše Papca, Adriana Leona Barišića, Ivana Bašića ili Luke Menala (koji čak nije ni rođen u BiH) su veći domoljubi nego 99% stanovnika ove države. Druga je stvar što pojedinci hoće privatizovati to domoljublje i priznati samo ono što oni vide kao takvo. Isto tako, shvatiti i da tipovi poput Jajala, Katića, Šunjića, Hrgovića, Bartolovića vole i mogu voljeti i BiH i Hrvatsku i da je sasvim ok da imaju izbor. Isto kao što Ahmedhodžić, Gigović, Hadžikadunić vole i Švedsku, kao što Malić voli Sloveniju i sl.