Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja sam veća budala što se uopšte raspravljam sa merakom.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
E cuj on prezivio nesto, sine prezivio si ti batine da ne dobijes zbog roditeljskog te 2009te god .. Kakav debilkan u pm

- OldTownDistrict
- Kontakt:
Napises ime profila na papir i slikas pored karti, lahko i jednostavnoGrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 22:16Cekaj da skinem sa interneta karte i da svezem kosu momek

DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Haha momek je prezivio ipak 2009 godinu , a ja jedva korteo
Mamu yebo bolesnu balavu
Mamu yebo bolesnu balavu

Evo primjer kluba koji gleda svoje navijace i ispunjava njihove potrebe FK sarajevo kupite kabanicu i dobijete kartu gratis . To sto je kabanica 40 maraka , i to sto su stavili da ne mozes uci sa sezonskom na finale kupa to je drugo .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Bolje i Zrinjski nego cigani kako ono onaj na skupstini rece javno?NoDi80 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 21:20Mitomani Ciglane
Kad su nas pokrali i kad su poceli dominirat ligom
Pomogli ste im i navijali za njih 2016/17/18
Kao sto ste 2019 likovali Vicu protiv nas, klanjali dzenaze
Imaju klipovi na youtube za sve to
Od navijanja za Zrinjski i psovanje za derbi do dzenaze i zagraljaja mirvica vice
-
- Kontakt:
Jesul vam ovo najvece muke i brige pored tolikog vaseg jada

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Onaj momek ce lako, ima kabanicu od 2009 kad je jedva prezivio
Dobro jutro

Uživajte u finalu KUP-a voljene nam BiH, najveći klub u Državi donosi toliko radosti u šeher

Uživajte u finalu KUP-a voljene nam BiH, najveći klub u Državi donosi toliko radosti u šeher

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ja nisam od onih sto kazu komsiji crkla krava.Komsija je komsija.Zgazite te iz Sirokog i Osvojite kup zasluzili ste igrama ove sezone.
- svrakino1921
- Kontakt:
Čelik pod pritiskom: Mora isplatiti dug u iznosu od 25.000 KM u narednih mjesec dana
Nogometni klub Čelik iz Zenice našao se pred obavezom da u roku od 30 dana isplati dugovanja svom bivšem treneru Dariju Damjanoviću u visini od 25.000 konvertibilnih maraka – piše ****.
Odluka je donesena od strane Komisije za status igrača Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, a potvrdio ju je i Nogometni savez Federacije BiH. Time je ovaj slučaj dobio pravosnažan epilog, a zenički klub mora što prije pronaći način da izmiri obaveze.
Damjanović je tim sa Bilinog polja vodio gotovo cijelu prošlu sezonu, sve do oktobra prošle godine. U tom periodu sjedio je na klupi u 28 utakmica, ostvarivši 13 pobjeda, 5 remija i 10 poraza.
Ostaje da se vidi hoće li Čelik ispuniti ovu obavezu na vrijeme i izbjeći moguće sankcije koje bi uslijedile u slučaju neizvršavanja odluke.
Jel ovo Grad Zenica treba još jednu tranšu od 100 000 konv.maraka da se i ovo riješi
Nikad kraja kod ovog Čelika ovim dubiozama
Pa placaj trenere i igraca i oni moraju od nečeg živjet
Svašta
Nogometni klub Čelik iz Zenice našao se pred obavezom da u roku od 30 dana isplati dugovanja svom bivšem treneru Dariju Damjanoviću u visini od 25.000 konvertibilnih maraka – piše ****.
Odluka je donesena od strane Komisije za status igrača Nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona, a potvrdio ju je i Nogometni savez Federacije BiH. Time je ovaj slučaj dobio pravosnažan epilog, a zenički klub mora što prije pronaći način da izmiri obaveze.
Damjanović je tim sa Bilinog polja vodio gotovo cijelu prošlu sezonu, sve do oktobra prošle godine. U tom periodu sjedio je na klupi u 28 utakmica, ostvarivši 13 pobjeda, 5 remija i 10 poraza.
Ostaje da se vidi hoće li Čelik ispuniti ovu obavezu na vrijeme i izbjeći moguće sankcije koje bi uslijedile u slučaju neizvršavanja odluke.
Jel ovo Grad Zenica treba još jednu tranšu od 100 000 konv.maraka da se i ovo riješi
Nikad kraja kod ovog Čelika ovim dubiozama
Pa placaj trenere i igraca i oni moraju od nečeg živjet
Svašta
Veća sportska nepravda bi bila da Sarajevo ne osvoji kup, nego što je Barsa sinoć ispala od Intera.
Ne pamtim da je ikad iko imao teži put dofinala.
Dok su drugi igrali sa niželigašima, mi smo počeli sa sasvim solidnom Slogom, pa onda dvomeč sa Zrinjskim i Borcem i to revanšima u gostima nakon gubljenja na svom terenu.
Doduše respekt i za Široki koji je izbacio Veleža i Želju demolirao u prvoj utakmici.

Dok su drugi igrali sa niželigašima, mi smo počeli sa sasvim solidnom Slogom, pa onda dvomeč sa Zrinjskim i Borcem i to revanšima u gostima nakon gubljenja na svom terenu.
Doduše respekt i za Široki koji je izbacio Veleža i Želju demolirao u prvoj utakmici.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Balkon je gospodin za tebe.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 22:09Pendulum je napisao/la: ↑06 maj 2025, 22:06Ni ja ne navijam za njih osim kada igraju protiv ubica. Ono što sam preživio u lištici 2009. godine mi je dovoljan razlog.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 maj 2025, 18:36
Ja za plave fekalije ne bih mogao navijati čak i da igraju protiv ekipe sastavljene od Radovana Karadžića, Ante Pavelica, Hitlera, Musolinija, Pol Pota, Džingis Kana i Dzeka trbosjeka. Nekako bih se nadao iksu.
E cuj on prezivio, 2009 bio momek 5ti razred osnovne, yebem
I tebe i uciteljicu
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Pročitati ovo je jadno i žalosno. Nažalost, svako danas ima pravo da se naziva novinarom, svakakvi orangutani imaju mogućnost da ovakve budalaštine objavljuju.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 17:44FK Borac FK Željezničar
34'
Iza nas sjede igrači Borca koji nisu u konkurenciji. Sada je jedan od njih prilikom ulaska jednog igrača Borca u kazneni prostor Željezničara rekao: "Lezi". Vidjet ćemo može li Borac nešto više od toga u nastavku utakmice. Sudija Todić sada s pravom opominje jednog igrača Željezničara koji je zadržavao igru.
![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Kako ti znaš da nije istina?AvantiBL je napisao/la: ↑07 maj 2025, 08:20Pročitati ovo je jadno i žalosno. Nažalost, svako danas ima pravo da se naziva novinarom, svakakvi orangutani imaju mogućnost da ovakve budalaštine objavljuju.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 17:44FK Borac FK Željezničar
34'
Iza nas sjede igrači Borca koji nisu u konkurenciji. Sada je jedan od njih prilikom ulaska jednog igrača Borca u kazneni prostor Željezničara rekao: "Lezi". Vidjet ćemo može li Borac nešto više od toga u nastavku utakmice. Sudija Todić sada s pravom opominje jednog igrača Željezničara koji je zadržavao igru.
![]()
Svi mi znamo da se štima Borcu, pa i nije neko iznenađenje da igrači to govore
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Nakon 20 godina, isto vrijeme, tromeč, isti naboj
Ajmo po Kup plavi
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
Mi smo opsjednuti ali oni prate zvanične kanale našeg kluba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 23:35Jesul vam ovo najvece muke i brige pored tolikog vaseg jada![]()
Nemaju ti oni briga žive virtualnu stvarnost gdje su faktor i gdje su bitni.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Naboja je bilo isključivo zbog vašeg fašizma, kad igramo protiv vas u rangu ste nam Slobode ili Čelika, ništa više ni manje.
Trenutno se u gradu ne osjeća nikakav naboj, znamo da smo jači i danas je važna utakmica za naš klub.
Protivnik nas ne loži uopšte.
Kraj Mostara, selo malo..
MNON