BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ne svidja mi se Q u prvom kolu, ko zna ko može biti, ima u kvalama top igrača, a bit će u top formi.
Šapovalov mjera, vrijedilo bi pogledati taj meč, nekada je ovdje i Rafu tukao.
Šapovalov mjera, vrijedilo bi pogledati taj meč, nekada je ovdje i Rafu tukao.
-
- Kontakt:
Malo ga i ti pretjera, neka se i tebi "omakne"

Bilo bi bolje da je u 1. kolu dobio: Arnaldi, Sonego, Cobolli, Darderi, Kecmanovic, Fonseca, Bublik, Djere, Diallo.....
Malo je Q/LL koji su blizu prvoj trojici, a ima ih sigurno vise od 12 koji su veca prepreka od najboljeg Q/LL.
Ne sporim da medju Q ima nepozeljnih, ali ima Taberner i jos pokoji pozeljan. Sve je i pomalo lutrija. To sto su odigrali 2 meca
kvala moze bitii negativno ?
Da je kako dobaciti do Zvereva i centralnog stadiona, da Svijet vidi sta Bosna odgoji

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Samozdravlje prijatelju,Samozdravlje je napisao/la: ↑06 maj 2025, 12:26Malo ga i ti pretjera, neka se i tebi "omakne"![]()
Bilo bi bolje da je u 1. kolu dobio: Arnaldi, Sonego, Cobolli, Darderi, Kecmanovic, Fonseca, Bublik, Djere, Diallo.....
Malo je Q/LL koji su blizu prvoj trojici, a ima ih sigurno vise od 12 koji su veca prepreka od najboljeg Q/LL.
Ne sporim da medju Q ima nepozeljnih, ali ima Taberner i jos pokoji pozeljan. Sve je i pomalo lutrija. To sto su odigrali 2 meca
Da je kako dobaciti do Zvereva i centralnog stadiona, da Svijet vidi sta Bosna odgoji![]()
![]()
Damir ovdje sa dvije pobjede, 3 grand slama samo da se pojavi, 4 Atp1000 samo da se pojavi uz jedan osvojen Challenger 100 ili 124 u Australian openu?!
Znat ćemo više nakon što dobije protivnika, ali generalno kvalifikanti se smatraju kao nekom šetnjom u prvom kolu, a u principu kvalifikacije igraju igrači koji su sa Damirom trenutno u 5 deka i hipotetički neko od njih sa 2 pobjede dolazi pun samopouzdanja Damiru koji igra prvi meč i koji nije naviknut na uslove koji vladaju na turniru. Prednost za kvalifikanta je velika, osim ako ne isteferiči 5h dan prije, ali to se generalno rijetko desi.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 maj 2025, 12:26Malo ga i ti pretjera, neka se i tebi "omakne"![]()
Da je kako dobaciti do Zvereva i centralnog stadiona, da Svijet vidi sta Bosna odgoji![]()
![]()
-
- Kontakt:
Samo zdravlje da ga poslusi aBd, ostalo ide svojim redom. bitno je odigrati sve GS i Masterse. Ne vidim Damira na tim Challenger, bar do kraja septembra(poslije USO), eventualno oni Ch.175(ATP 200

Motiva ima na pretek, prvenstveno sincina, joj kad mu u Zadru rece:"Tata kako si mokar, fuj

djevojka. Na kraju motiv mu je i to da nece igrati jos 10 god. Treba nesto i za "ozbiljne godine" zastekat.
Damir sad ima ozbiljnih 400 bod.(100 + 90 + (4x50) + 10 AO), dakle 7 tur. Onda ide 3 GS + 4 Mastersa(96) , min 70 bod. To je 14 tur.
Ostaje mu 5 turnira da osvoji cca. 150 bod. Uvjern sam da ce aBd kroz ATP turnire i one ATP250 do kraja oktobra obezbjediti AO "26.
Hoce li pokusati vise kroz Chall. kasnije(da pravi rezervu) ili ce uzeti poduzi odmor , vidjet cemo.

-
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti jarane @shimnka, ali ne vidim zasto bi neko imao vise samopouzdanja od Damira. Ne razumijem da nije naviknut nashminka je napisao/la: ↑06 maj 2025, 14:29
Znat ćemo više nakon što dobije protivnika, ali generalno kvalifikanti se smatraju kao nekom šetnjom u prvom kolu, a u principu kvalifikacije igraju igrači koji su sa Damirom trenutno u 5 deka i hipotetički neko od njih sa 2 pobjede dolazi pun samopouzdanja Damiru koji igra prvi meč i koji nije naviknut na uslove koji vladaju na turniru. Prednost za kvalifikanta je velika, osim ako ne isteferiči 5h dan prije, ali to se generalno rijetko desi.
uslove ? Nije prvi put u Rimu i tamo ce do meca biti 4-5 dana . Zdrav i odmoran Damir je masina. Slazem se da unaprijed
ne moze upisati +20 bodova ni sa top130. Svi ti momci na tour-u mogu iznenaditi, no moglo se puno , puno teze proci ?
Mislim da ce mu prijati ovi razrjedjeni mecevi, prvise je igrao.

Moje mišljenje da mu kao kvalifikant ne bi odgovarali Ofner i Kopriva. Ostale bi trebao dobiti. Eventualno Cerundolo može biti problem…
Shapovalova može dobiti ako prodje prvo kolo. Ne zato sto je ovaj los, već zbog niza drugih faktora. Uglavnom, nemamo koga vise pratiti sem njega. Eventualno u budućnosti Tea Kovacebic i Amajla Kadric. Ostalo truba teška….
Shapovalova može dobiti ako prodje prvo kolo. Ne zato sto je ovaj los, već zbog niza drugih faktora. Uglavnom, nemamo koga vise pratiti sem njega. Eventualno u budućnosti Tea Kovacebic i Amajla Kadric. Ostalo truba teška….
-
- Kontakt:
Nema bijelog dima,dok Barrios Vera Tomas iz Cilea ne zavrsi ? 3:3 , treci set.
-
- Kontakt:
Edit: Okrenu Cileanac Francuza. Nije mi mrsko, dapaceSamozdravlje je napisao/la: ↑06 maj 2025, 19:16Nema bijelog dima,dok Barrios Vera Tomas iz Cilea ne zavrsi ? 3:3 , treci set.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo zavrsise, mogo bi ovaj Vera s Damirom poslije ova 3 sata danas da bude sutra preslusan laganoSamozdravlje je napisao/la: ↑06 maj 2025, 19:16Nema bijelog dima,dok Barrios Vera Tomas iz Cilea ne zavrsi ? 3:3 , treci set.

Sa litvancem Gaubasom u prvom kolu igra.
-
- Kontakt:
Imas neku stelu ?

Mladic, valjda nece iz njega izbiti novi Alcaraz , Rubljev ili sl.
Sutra igra zadnji meč na terenu 14, ne prije 16-17h
-
- Kontakt:
1,85 : 1,95 , a ocekivao sam 1,45 : 2,2 . Mozda ima nesto u onim @shimika razmisljanjima ?
Vjerujem da ce Damirov pristup mecu biti kao da je preko puta Baez. Mozda prvi set zaskripi, ali u konaacnici vjerujem u
pobjedu. 20 bodova na Mastersu kroz sezonu ima mnogo vecu tezinu nego puno vise bodova na Chall.(mogu se mnogo lakse
nadoknaditi).
Vjerujem da ce Damirov pristup mecu biti kao da je preko puta Baez. Mozda prvi set zaskripi, ali u konaacnici vjerujem u
pobjedu. 20 bodova na Mastersu kroz sezonu ima mnogo vecu tezinu nego puno vise bodova na Chall.(mogu se mnogo lakse
nadoknaditi).

I ja smatram da Damir danas nije pretjerani favorit. Momak je u solidnoj formi, mlad je a ima vec osvojen challenger ove godine. Ustvari, do Damira je, ako pruzi standardno dobru igru iz proteklih par mjeseci ne bi trebalo da brinemo za pobjeduSamozdravlje je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:161,85 : 1,95 , a ocekivao sam 1,45 : 2,2 . Mozda ima nesto u onim @shimika razmisljanjima ?
nadoknaditi).![]()

Kako zdravlje, generacijo

-
- Kontakt:
Hvala na pitanju, solidno.Ubise cigare. Sta me tek ocekuje danas: tenis, fudbal i kosarka. Ne zivim bas zdravohm59 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:27I ja smatram da Damir danas nije pretjerani favorit. Momak je u solidnoj formi, mlad je a ima vec osvojen challenger ove godine. Ustvari, do Damira je, ako pruzi standardno dobru igru iz proteklih par mjeseci ne bi trebalo da brinemo za pobjeduSamozdravlje je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:161,85 : 1,95 , a ocekivao sam 1,45 : 2,2 . Mozda ima nesto u onim @shimika razmisljanjima ?
nadoknaditi).![]()
![]()
Kako zdravlje, generacijo![]()

Ti si mi se povukao u "ilegalu".No medju najboljim si, kad je tesko na pdf si, a kad se u top70 smatras da gosti trebaju
pisati. Nadam se da si dobro i da nemas nekih problema, sem sporta.

Edit: Sta nam je sa @babino ? Nadam se da je ok. Zivco je ljudina, nek nam je zdrav on i njegovi.

Nisam se povukao, samo od nekih obaveza ne stignem cesto pisati. Inace, hvala Bogu dobro sam, jos pomalo radim honorarno, pa penzionerski dani brze prolaze.Samozdravlje je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:40Hvala na pitanju, solidno.Ubise cigare. Sta me tek ocekuje danas: tenis, fudbal i kosarka. Ne zivim bas zdravohm59 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:27I ja smatram da Damir danas nije pretjerani favorit. Momak je u solidnoj formi, mlad je a ima vec osvojen challenger ove godine. Ustvari, do Damira je, ako pruzi standardno dobru igru iz proteklih par mjeseci ne bi trebalo da brinemo za pobjeduSamozdravlje je napisao/la: ↑07 maj 2025, 12:161,85 : 1,95 , a ocekivao sam 1,45 : 2,2 . Mozda ima nesto u onim @shimika razmisljanjima ?
nadoknaditi).![]()
![]()
Kako zdravlje, generacijo![]()
![]()
Ti si mi se povukao u "ilegalu".No medju najboljim si, kad je tesko na pdf si, a kad se u top70 smatras da gosti trebaju
pisati. Nadam se da si dobro i da nemas nekih problema, sem sporta.![]()
![]()
Edit: Sta nam je sa @babino ? Nadam se da je ok. Zivco je ljudina, nek nam je zdrav on i njegovi.![]()
Nece nam Damir prije 7 ili 8 veceras

prati babino sve:-)
selam vam i baci to smece vitalni starce, inace ode vitalnost:-)
a damir, strasno me nervira ponasanjem u svakom mecu, ali sta cu, jace od mene:-)
Mada, cesto se znam iskljuciti na par gemova kad pocne kenjjati, pa se vratim i tako u krug.
Lik maltretira ono svoje dvoje u boxu, kad pricaju-sutite, kad sute-pricajte mi:-)....sta kaze nedavno, necu da vas cujem vise, a par min poslije,u jako losem tonu, aida pitam te, odgovori mi:-)
a damir, strasno me nervira ponasanjem u svakom mecu, ali sta cu, jace od mene:-)
Mada, cesto se znam iskljuciti na par gemova kad pocne kenjjati, pa se vratim i tako u krug.
Lik maltretira ono svoje dvoje u boxu, kad pricaju-sutite, kad sute-pricajte mi:-)....sta kaze nedavno, necu da vas cujem vise, a par min poslije,u jako losem tonu, aida pitam te, odgovori mi:-)
-
- Kontakt:
babino je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:33prati babino sve:-)

Eh lakse reci, nego uciniti. Ma jaci sejtan od mene

Nisam ti ja kao brat @hm59, Selam obojici.

Lijep pozdrav svim pratiocima Damira, legende bh sporta (zar ne @babino ? )

-
- Kontakt:

Van terena sigurno nije takav, veliki ulog je u pitanju , pa mu treba i oprostiti. Igrao sam klikera, pa se zivcirao .