FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SVI NA KOŠEVO
IGRA SARAJ'VO
IGRA SARAJ'VO
Jel moguce da su bilbord platili 

Kakva bruka. Tuzno, jadno i zalosno ko radi u klubu i u kakvom je stanju isti.
Kakva bruka. Tuzno, jadno i zalosno ko radi u klubu i u kakvom je stanju isti.
Bilo kakva pobjeda od 3 gola razlike je sasvim ok.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Meni Sarajevo dodje ko NBA na OBNu, budjenje u 2 da gledamo tekmu Stari rhm I ja. Sad sam kcerke zarazio bordo bojom I prvo ujutro sto pitaju je, kako je Sarajevo igralo
Turkes airlines I ZZ top za jos jedan trofej ..do zadnjeg dana zivota mog...sretno nam bilo

.. jer Stari je volio Sarajevo...
kad ti ulozis svojih 30 miliona radi sta hoces sa klubom, ovako ne kenjaj po odlukama covjeka koji je po svemu ispred tebe
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Sta kazu zeljini navijaci platio sam sebi bilbord, i sta je tu problem, da nije problem to sto zeljko nemoze da uplati porciju graha da im brazilci jedu,.
Mirvicu hvala ti za sve sretan rodjendan
Mirvicu hvala ti za sve sretan rodjendan
Ovaj i onaj Eastmadness plave fekalije, nemojte njima odgovarati uopšte.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Malo li je bitno sta oni kazu...oni su nekome mjera za nesto..
Jel ima neko da mu je to toliko bitno,samo plavoj fekaliji možda,znam da je teško pratiti finale i navijati za gradskog rivala i grickati jajca ali tako je kako je

Utakmica za 2 sata ljudi komentarisu mirvica i bilborde, svaki ovaj sto komentarise evo glave da nece otic na utakmicu
Nije uložio svojih 30 miliona,a i da jeste nije mu klub babo napravio i ostavio pa da radi s njim sta hoce.
Na ovakve ODLUKE čovjeka koji je,kako kažeš,u svemu ispred njega,mene itd ITEKAKO TREBA KENJATI.Jer ako je u stanju ovakvu odluku da donese,zabrinut sam za svaku narednu.
Pa kakav nam glupan vodi klub nije ni čudo pored ovakvih punoglavaca.
Čuj plava fekalija, usta te ****.
Vrlo brzo ako Bog da sa sjevera će se začuti odlazi glupane.
MNON
Da je uložio i 3 miliona ima veća prava i respekt od nekoga ko nema ni člansku ili još gore ima onu plave bojeYokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:37Nije uložio svojih 30 miliona,a i da jeste nije mu klub babo napravio i ostavio pa da radi s njim sta hoce.
Na ovakve ODLUKE čovjeka koji je,kako kažeš,u svemu ispred njega,mene itd ITEKAKO TREBA KENJATI.Jer ako je u stanju ovakvu odluku da donese,zabrinut sam za svaku narednu.
Yebo ti punoglavac mater jadnu,možda će se čuti ali sa sjevera grbaviceNoke995 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:39Pa kakav nam glupan vodi klub nije ni čudo pored ovakvih punoglavaca.
Čuj plava fekalija, usta te ****.
Vrlo brzo ako Bog da sa sjevera će se začuti odlazi glupane.
Hajde ovo za plava **** sto trolaju normala, ima smisla.Anex je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:40Da je uložio i 3 miliona ima veća prava i respekt od nekoga ko nema ni člansku ili još gore ima onu plave bojeYokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:37Nije uložio svojih 30 miliona,a i da jeste nije mu klub babo napravio i ostavio pa da radi s njim sta hoce.
Ali koliko grijesite za ovo ostalo, da on moze raditi sta god mu je kurcu cejf, vrijeme ce poklazati da ne moze. Tj moze kako hoce, ali ne i dokle hoce.
U klubu su toliko glupi da je samo pitanje mjeseca neka nova budalastina poput varesanovica i onda ce cirkus da bude.
Vama pojedincima bas teško padne kad ima neistomisljenika.I odmah vi znate ko kakvu člansku ima...i uvijek ste isti sa tim "argumentima".Anex je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:40Da je uložio i 3 miliona ima veća prava i respekt od nekoga ko nema ni člansku ili još gore ima onu plave bojeYokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:37Nije uložio svojih 30 miliona,a i da jeste nije mu klub babo napravio i ostavio pa da radi s njim sta hoce.
Ko ste vi? Sektasi nekakvi?
Kad im pošalješ privatnu poruku blokiraju, eto kakvi su to jazavci.Yokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:44Vama pojedincima bas teško padne kad ima neistomisljenika.I odmah vi znate ko kakvu člansku ima...i uvijek ste isti sa tim "argumentima".Anex je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:40Da je uložio i 3 miliona ima veća prava i respekt od nekoga ko nema ni člansku ili još gore ima onu plave bojeYokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:37
Nije uložio svojih 30 miliona,a i da jeste nije mu klub babo napravio i ostavio pa da radi s njim sta hoce.
Ko ste vi? Sektasi nekakvi?
Po život da se opkladim ko ima stariji broj članske na ovom forumu, sam ću se obrisati.
MNON
Trenutno korisnika/ca: Confiance, InatSilniBosanski, mire971, nedimmmm1337 i 32 gosta.