Tad nije bilo bitno treće mjesto? Sad je bitno četvrto? Ne kontam u čemu je razlika?Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:53To treće mjesto je nastalo samo jer je bilo nebitno u zadnjem kolu treći-četvrti i jer je Sarajevo u zadnjem kolu pustilo Igmanu da ostanu u ligi.
Te sezone smo samo mi igrali na našem terenu skoro cijela liga igrala na zamjenskom stadionu bez publike na tuđem terenu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Dovoljan je primjer Gojkovic sta je nama trazio i koliko brzo su ga pitari doveli.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:56Yebo te život Zekić na kafi sa Mirvićem spomene nekog igrača jer mu naumpadne Mirvić mu ga dovede ne pita treba li mu ili ne a Ćorić se pokriva koliko mu je dug jorgan i razlika je u 4 boda. Navijači Sarajeva puše qrac Zekiću i klanjaju mu se dok mi ovog hoćemo otjerati. Vi ste retardirani.

Fk Željezničar.
Tesko, ali do finala kupa sigurnoPablo11 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:41Sta mislis jesmo li mogli biti u top3 sa drugim trenerom i istim finansijama?irfo je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:36Kakav uspjeh, cetvrto mjestoRiquelme1921 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:30Dakle u slučaju pobjede za vikend na našoj Grbavici imat ćemo +18 u odnosu na petoplasiranog.
Sir Denis - Appreciation post.![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Halo znaci da su Borac ili Zrinjski osvojili kup nema veze onda sto idemo u Evropu4 Istrpit pitare par dana i spremat se za Evropu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Vidi ovako. Tada je Sarajevo isto imalo par bodova više od nas. Prošlo je finale kupa, osvojio ga je Zrinjski i bilo je jasno da četvrti također ide u Europu. Zadnje kolo je Sarajevo pustilo Igmanu a Željo je dobio jer mu je trebalo i zato smo bili treći. Da je Sarajevu trebala pobjeda zadnje kolo mi bi i tada bili četvrti.Mamba21 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 19:04Tad nije bilo bitno treće mjesto? Sad je bitno četvrto? Ne kontam u čemu je razlika?Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:53To treće mjesto je nastalo samo jer je bilo nebitno u zadnjem kolu treći-četvrti i jer je Sarajevo u zadnjem kolu pustilo Igmanu da ostanu u ligi.
Te sezone smo samo mi igrali na našem terenu skoro cijela liga igrala na zamjenskom stadionu bez publike na tuđem terenu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Mnogo bi teže bilo primiti poraz u finalu. Garantujem da mi ovakvi ne bi mogli ništa protiv Sarajeva u dvomeču.
Ovako smo u Evropi i imamo priliku do kraja da guramo djecu, al necemo sigurno jer ce i dalje igrati udarnici.
Ovako smo u Evropi i imamo priliku do kraja da guramo djecu, al necemo sigurno jer ce i dalje igrati udarnici.
Kod tebe mogu biti samo četiri stvari :dubioza144 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:56Ovu ekipu da je imao neko poslozit osvojili bi kup, i zavrsili bi 3 na tabeli uz puno vise osvojenih bodova protiv trojke iznad, al posto mi iz utakmice u utakmicu nismi bili bolji i igrali bolji fudbal i cak se mozemo sjetit izjave kad su prizekjkivaki reprezentativnu oauzu pa kaze u pravim trenutku je dosla za nas pa posle repr.pauze i odigrane utakmice nase ide uzjava mozda je u losem trenutku ipak dosla
- Ili si potpuno maliciozan
- Ili si totalna neznalica u fudbalu
- Ili gledaš englesku ligu i eto ponekad pogledaš našu ligu kad Željo igra
- Ili sve navedeno

Zadnja izmjena: Levin, dana/u 07 maj 2025, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Preporodio ih Klafurić, k'o nas Ćorić..
Hvala konama na Evropi... A tu će nam se ponoviti Zrinjski, ako ostane Ćorić.
Hvala konama na Evropi... A tu će nam se ponoviti Zrinjski, ako ostane Ćorić.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Vadi, vadi pasoše...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Za sve ti hvala Turkeše?!

Mrzi me ovo da kazem,al hvala Konama..
Da i nas usere predkolo neko...
Da i nas usere predkolo neko...
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sad znamo da idemo u Evropu, iskoristiti ovo maksimalno, probati navući par igrača, pa ako nas usere protivnik usere, niko nije nepobjediv na punoj Grbavici.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Naš problem je strah, otpisujemo sami sebe odmah, čim kreneš u Mostar, gaće spadnu na Bradini, čim se spomenu kone, odmah računaš da gubiš, sa tim načinom razmišljanja nije čudo zbog čega gubimo te utakmice, a Borac i 45 minuta gostujućeg derbija je pokazatelj da možemo, da itekako možemo. Samo muda moraju da budu na broju i malo sreće da imaš.
Nadam se da će bar sad djeca i oni sa manje prilike dobiti šansu, a ne da nabijamo statistiku sa Boljevićem, Krpićem i ostalim.
Nadam se da će bar sad djeca i oni sa manje prilike dobiti šansu, a ne da nabijamo statistiku sa Boljevićem, Krpićem i ostalim.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- dubioza144
- Kontakt:
Zato ti je na klupi covjek koji ima fudbal u malom prstu i veliki poznavaoc fudbalaLevin je napisao/la: ↑07 maj 2025, 19:21Kod tebe mogu biti samo četiri stvari :dubioza144 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:56Ovu ekipu da je imao neko poslozit osvojili bi kup, i zavrsili bi 3 na tabeli uz puno vise osvojenih bodova protiv trojke iznad, al posto mi iz utakmice u utakmicu nismi bili bolji i igrali bolji fudbal i cak se mozemo sjetit izjave kad su prizekjkivaki reprezentativnu oauzu pa kaze u pravim trenutku je dosla za nas pa posle repr.pauze i odigrane utakmice nase ide uzjava mozda je u losem trenutku ipak dosla
- Ili sve navedeno
![]()

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ma vidi se da trola, niko normalan ne bi napisao da bi zavrsili u top3, samo on. Sve ti je jasno.Levin je napisao/la: ↑07 maj 2025, 19:21Kod tebe mogu biti samo četiri stvari :dubioza144 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:56Ovu ekipu da je imao neko poslozit osvojili bi kup, i zavrsili bi 3 na tabeli uz puno vise osvojenih bodova protiv trojke iznad, al posto mi iz utakmice u utakmicu nismi bili bolji i igrali bolji fudbal i cak se mozemo sjetit izjave kad su prizekjkivaki reprezentativnu oauzu pa kaze u pravim trenutku je dosla za nas pa posle repr.pauze i odigrane utakmice nase ide uzjava mozda je u losem trenutku ipak dosla
- Ili sve navedeno
![]()
Fk Željezničar.
- dubioza144
- Kontakt:
Pa sam ti trener kojeg podrzavas izjavljuje kako ce da se bori za top 3 i da moze zavrsit u top 3 a Bgm najavljuvo je i finale kupa i potajno se nado tituli kupaPablo11 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 19:37Ma vidi se da trola, niko normalan ne bi napisao da bi zavrsili u top3, samo on. Sve ti je jasno.Levin je napisao/la: ↑07 maj 2025, 19:21Kod tebe mogu biti samo četiri stvari :dubioza144 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 18:56Ovu ekipu da je imao neko poslozit osvojili bi kup, i zavrsili bi 3 na tabeli uz puno vise osvojenih bodova protiv trojke iznad, al posto mi iz utakmice u utakmicu nismi bili bolji i igrali bolji fudbal i cak se mozemo sjetit izjave kad su prizekjkivaki reprezentativnu oauzu pa kaze u pravim trenutku je dosla za nas pa posle repr.pauze i odigrane utakmice nase ide uzjava mozda je u losem trenutku ipak dosla
- Ili sve navedeno
![]()

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!