FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
52
25%
Grupnu fazu
65
31%

Ukupno glasova: 208

Maroon1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Maroon1946 » 07 maj 2025, 20:25

Nevjerovatno koliko je tih forum, da smo izgubili bilo bi 1000+ aktivnih. :kafa:

Sljedeće sezone dupla kruna aBd! Zoran Zekić!!!!

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 07 maj 2025, 20:26

Gdje su ovi (blokirani) sad...

slika
SARAJEVO SIAMO NOI

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 maj 2025, 20:29

Merso1993 je napisao/la:
07 maj 2025, 20:15
Cestitam Sarajevu na osvajanju 3 boda protiv Sirokog.
Kad sam negdje pocetkom Marta pokusao da objasnim stav vezano za Aldina Turkesa, bio sam od pojedinih clanova foruma i navijaca Sarajeva kritikovan i optuzivan kako sam zapravo Aldin licno koji sebe hvali ili neki rodjak Aldinov. Nebih nikoga vredjao jer ova pobjeda i napredak Sarajeva a i Aldina licno me vise veseli i nebih sebi raspolozenje kvario ali samo da kazem vecina se ogrojesila o Aldina ali zivi vi meni i zdravi bili. NAPRIJED SARAJEVO !!
Kaka bolan tri boda, ovo je osvajanje KUP. Haveru ti il si Aldin il si mu brat babo il muz. Covjek je bio krampa teska, al svaka ti cas kad si na osnovu lakrdije koju je Aldin pokazivao znao da je on igracina..

Al da se zna GULISA je bolji 800x od aldina i nista nezamjeram ZORANU, cak ako odluci i da otjera Turkesa. Sef ima moju podrsku taman da otjera Gulija i gojkovica
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 07 maj 2025, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 07 maj 2025, 20:30

Pljuvaca zastala pljuvacka u grlu :kafa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 maj 2025, 20:33

Maroon1946 je napisao/la:
07 maj 2025, 20:25
Nevjerovatno koliko je tih forum, da smo izgubili bilo bi 1000+ aktivnih. :kafa:

Sljedeće sezone dupla kruna aBd! Zoran Zekić!!!!
Realno i ove godine bi uzeli DK , da nas sin od Dodikove kurve sestre nejeba u tim sa vanbracnim sinim dodikovijem beusom

Sb posusje2x, zrinjski borac

Plus guranje turaka iz bl i poturuca iz z mostara

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 07 maj 2025, 20:34

:tokralju: :opaopa: :bih:

Crknite blokirani pljuvači :wave:

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 07 maj 2025, 20:36

Protivnik razbijen kako renomeu kluba i dolikuje.Bravo Sarajevo :clap:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 07 maj 2025, 20:37

Bravo momci bravo šefe 🇱🇻💪🤍♥️ :bih:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 07 maj 2025, 20:37

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 07 maj 2025, 20:38

Napokon Sarajevo koje tesko moze poremetiti bilo sta.Bilo je losih utakmica, odluka, pokusaja rusenja atmosfere ali Sarsjevo danas ne **** nikoga i fura svoj fazon, zna da se radi dobro i da ce rezultat doci.
Cestitke i treneru koji dobro pod kontrolom drzi sve, emocije, dobre tekme,lose tekme, dobru i losu formu.
ocjena ograca veceras
Rogic iako je statistika na njegovoj strani i dalje ne ulijeva povjerenje, vidilo smo veceras kardinalnu gresku gdje ga je ofsajd zamka spasila
Kupresak nakon loseg starta u dresu FKS sad polako izrasta u fudbalera od kojeg stalno priketi opasnost, danas na neprirodnoj poziciji desnog wingbeka ali dobro se snasao
Jovic dobar stoper, cita igru, steta sto nema koji cm vise
Mujkic decko u kojeg nisam vjerovao ali igra standardno ,borber, ofazivan i vidi se da voli dres
Jatta 18 godina ako nastavi razvoj ovim tempom on ce biti top igrac, defanzivno bas koristi svoje fizicke moci, nadam se da ce ofanzivno napredovati,sut i ubacivanje iz drugog plana u 16m
Bubanja od treba da je nas kapiten i neko ko treba da ostane sto duze u klubu
Turkes gol igrac koji je dobar realizator, nadam se da je ova povreda iza njega i da ce sad dici fizicku formu i mozda najbolje od njega tek dolazi
ostale ne bih nesto nabrajao svi su odigrali u svojim mogucnostima i odradili zadatke

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 maj 2025, 20:40

BRAVO MOMCI, BRAVO ZEKA... :bow: :bow: :bow:

Maestralno, nemam rijeci... :opaopa: :opaopa:

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 07 maj 2025, 20:46

Kapa do poda svima nikad do sada bolja ekipa, svi za jednog jedan za sve, aferim jednostavno smo level pro za mali siroki, hvala sefu , ma svima presretan sam! :bow: :ljepota: :bih:
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 maj 2025, 20:46

Da ne bi povrede Guliše, ne bi naucili, da mozemo i bez njega davati golove. Mozda je to, na kraju ce se ispostaviti, ispalo i dobro za ekipu.
Super pobjeda, svaka cast svima. Djeluje mi da Zekic izvlaci maksimum od svakog igraca.
Mislim da cemo na kraju sezone moci biti zadovoljni stanjem.

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 07 maj 2025, 20:49

SHZ82 je napisao/la:
07 maj 2025, 20:38
Napokon Sarajevo koje tesko moze poremetiti bilo sta.Bilo je losih utakmica, odluka, pokusaja rusenja atmosfere ali Sarsjevo danas ne **** nikoga i fura svoj fazon, zna da se radi dobro i da ce rezultat doci.
Cestitke i treneru koji dobro pod kontrolom drzi sve, emocije, dobre tekme,lose tekme, dobru i losu formu.
ocjena ograca veceras
Rogic iako je statistika na njegovoj strani i dalje ne ulijeva povjerenje, vidilo smo veceras kardinalnu gresku gdje ga je ofsajd zamka spasila
Kupresak nakon loseg starta u dresu FKS sad polako izrasta u fudbalera od kojeg stalno priketi opasnost, danas na neprirodnoj poziciji desnog wingbeka ali dobro se snasao
Jovic dobar stoper, cita igru, steta sto nema koji cm vise
Mujkic decko u kojeg nisam vjerovao ali igra standardno ,borber, ofazivan i vidi se da voli dres
Jatta 18 godina ako nastavi razvoj ovim tempom on ce biti top igrac, defanzivno bas koristi svoje fizicke moci, nadam se da ce ofanzivno napredovati,sut i ubacivanje iz drugog plana u 16m
Bubanja od treba da je nas kapiten i neko ko treba da ostane sto duze u klubu
Turkes gol igrac koji je dobar realizator, nadam se da je ova povreda iza njega i da ce sad dici fizicku formu i mozda najbolje od njega tek dolazi
ostale ne bih nesto nabrajao svi su odigrali u svojim mogucnostima i odradili zadatke
Nije mala stvar u sezoni da 3,4 igrača ,u vezi kojih sam prvi ja a i većina raje bili skeptični,opravdaju ukazano povjerenje a i vise od toga...

Merso1993
Kontakt:

Post Postao/la Merso1993 » 07 maj 2025, 20:52

Pitar6785 je napisao/la:
07 maj 2025, 20:29
Merso1993 je napisao/la:
Kad sam negdje pocetkom Marta pokusao da objasnim stav vezano za Aldina Turkesa, bio sam od pojedinih clanova foruma i navijaca Sarajeva kritikovan i optuzivan kako sam zapravo Aldin licno koji sebe hvali ili neki rodjak Aldinov. Nebih nikoga vredjao jer ova pobjeda i napredak Sarajeva a i Aldina licno me vise veseli i nebih sebi raspolozenje kvario ali samo da kazem vecina se ogrojesila o Aldina ali zivi vi meni i zdravi bili. NAPRIJED SARAJEVO !!
Kaka bolan tri boda, ovo je osvajanje KUP. Haveru ti il si Aldin il si mu brat babo il muz. Covjek je bio krampa teska, al svaka ti cas kad si na osnovu lakrdije koju je Aldin pokazivao znao da je on igracina..

Al da se zna GULISA je bolji 800x od aldina i nista nezamjeram ZORANU, cak ako odluci i da otjera Turkesa. Sef ima moju podrsku taman da otjera Gulija i gojkovica
Pa da ti si jedan od tih koji je pljuvao momka i normalno da ti sada ne ide u prilog kada momak zabija golove. Niti sam mu brat, niti babo, a homosexualac nisam jarane samo sam se vodio logikom da momak koji je rasetao u svici ne moze biti toliko los u bh ligi, za koju ne smatram uopste da je losa ali je smatram ispod lige u kojoj je Aldin igrao (ne mislim na drugu CH ligu) govorili ste kako je Butic bolji pa cak i gordeziani svi su bili bolji za vas pojedince od Aldina a danas kada Butic dobije 32 minute da nesto pokaze zasto ne zabije u pola sata bar 1 ? A od Aldina se trszilo da kada ufje u 90 da u sudijskoj nadoknadi zabije ? Nisu pojedini sa ovog foruma travnjaka s tribine vidjeli a kamoli igrali na njemu.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 maj 2025, 21:00

Hvala vam momci za ovu utakmicu i aBd osvojen Kup
Sljedece godine igramo protiv Zrinje Super Kup i prilika za jos jedan trofej

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 maj 2025, 21:07

EastMadness je napisao/la:
07 maj 2025, 17:22
Lucas je napisao/la:
07 maj 2025, 17:11
Koe na desnom wing beku ?
Paskalev

Opet zekic eksperimentise u vaznim tekmama
Dises li, kako li bi ovo Usrivije Zvezdaski postavio, pitam za jarana ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 maj 2025, 21:08

Sta je??? Jel ovo dzenaza???
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 maj 2025, 21:13

Kako se popisa i Zekic a jos vise Kupresak, koji je odigrao kao Dani Alves na desnom beku !!!
Svaka cast svima, ali ako Kupresak ovako nastavi, imamo vrhunskog igraca na duge staze...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 maj 2025, 21:13

Merso1993 je napisao/la:
07 maj 2025, 20:52
Pitar6785 je napisao/la:
07 maj 2025, 20:29
Merso1993 je napisao/la:

Pa da ti si jedan od tih koji je pljuvao momka i normalno da ti sada ne ide u prilog kada momak zabija golove. Niti sam mu brat, niti babo, a homosexualac nisam jarane samo sam se vodio logikom da momak koji je rasetao u svici ne moze biti toliko los u bh ligi, za koju ne smatram uopste da je losa ali je smatram ispod lige u kojoj je Aldin igrao (ne mislim na drugu CH ligu) govorili ste kako je Butic bolji pa cak i gordeziani svi su bili bolji za vas pojedince od Aldina a danas kada Butic dobije 32 minute da nesto pokaze zasto ne zabije u pola sata bar 1 ? A od Aldina se trszilo da kada ufje u 90 da u sudijskoj nadoknadi zabije ? Nisu pojedini sa ovog foruma travnjaka s tribine vidjeli a kamoli igrali na njemu.
Hvala Turkisu i fala sto sam bio u krivu, al ja nebi mogo reci da je Turkes fudbaler nakon onakvih igara taman da je iz barselone doso a ne iz 2ge lige svicarske.. korektno pises izvini sto sam koristio ruzan atribut za te izgledas korektan javno cu priznat bio si upravu za Turkesa ja bio u krivu i fala bogu da je tako. Ziv bio

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], juka55, NeSamSafetee, perodeformero i 58 gostiju.