KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Svaka cast!!! Sad ostaje da se kuci ovo potvrdi.Red je da konacno vise udjemo u ABA ligu!!
- RollingPaper
- Kontakt:
isplati li se ići sa tribina na teleskop?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- svrakino1921
- Kontakt:
Izvinite
Jel zna neko za ovo što Edin kaže da Cibona neće da igra baraž sa finalistom ABA 2 koji je izgubio finale šta to tačno znaći
Jel zna neko za ovo što Edin kaže da Cibona neće da igra baraž sa finalistom ABA 2 koji je izgubio finale šta to tačno znaći
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
sta se izvinjavas legendosvrakino1921 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:17Izvinite

navodno posto je prosirenje ABA 1 izvjesno, a oni su protiv prosirenja ne zele igrati taj baraz.
odluka zvanicna o prosirenju ABA 1 se jos ceka
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Kakva su gamad slovenci ja ne mogu da vjerujem. Treba im džehenem pripremit u Skenderiji slijedeću utakmicu. Nadam se da će raja biti naložena maksimalno da se navija kao nikad do sad, pogotovo kad ova bagra ima loptu.
Svaka čast za KK Bosnu, srce ko amerika. Ali Marinković, šta je ono brate mili, frajer na mrvama spava.
Svaka čast za KK Bosnu, srce ko amerika. Ali Marinković, šta je ono brate mili, frajer na mrvama spava.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala što si ti odgovorioInatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:21sta se izvinjavas legendosvrakino1921 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:17Izvinite
Jel zna neko za ovo što Edin kaže da Cibona neće da igra baraž sa finalistom ABA 2 koji je izgubio finale šta to tačno znaći![]()
navodno posto je prosirenje ABA 1 izvjesno, a oni su protiv prosirenja ne zele igrati taj baraz.
odluka zvanicna o prosirenju ABA 1 se jos ceka
Vidim da se profesionalno baviš košarkom
Al sam mislio ako Cibona neće da igra da je za izgubljenog finalistu pobjeda 20:0
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja mislio ti samo NBA pratiš i reprezentacijuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:12Svaka cast!!! Sad ostaje da se kuci ovo potvrdi.Red je da konacno vise udjemo u ABA ligu!!

Igramo kao Partizan , puna dvorana nam stvara kontraefekat...
Luke 12 asistencija

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa ne moze se Bosna nevoljeti.VensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:50Ja mislio ti samo NBA pratiš i reprezentacijuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:12Svaka cast!!! Sad ostaje da se kuci ovo potvrdi.Red je da konacno vise udjemo u ABA ligu!!
Luke 12 asistencija![]()

Ma znam da uvijek tesko igramo pod pritiskom, ali nisu ni ovi slovenci kakva pljacka.
Uzecemo majstoricu!!

- VensanKasel
- Kontakt:
Vrabac igrati što više minuta , ali ga ograničiti u napadu , večeras je to bilo sasvim dobro , jedino glavinjanje bilo ona kontra na onog Jockucha .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:52Pa ne moze se Bosna nevoljeti.VensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:50Ja mislio ti samo NBA pratiš i reprezentacijuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:12Svaka cast!!! Sad ostaje da se kuci ovo potvrdi.Red je da konacno vise udjemo u ABA ligu!!
Luke 12 asistencija![]()
![]()
Ma znam da uvijek tesko igramo pod pritiskom, ali nisu ni ovi slovenci kakva pljacka.
Uzecemo majstoricu!!![]()
Luke i West kada igraju zajedno nije loše , onda mogu i Zubac i Vrabac igrati , ako je neko od njih na klupi moraju igrati Delalić i Lutete .
Šta je sa Kovačevićem večeras bilo ?
Ne znam , ali meni Marinković i pored bacanja nekako se bolje snalazio od Đoke , lavovski se borio , ubacio one dvije bombe , 5 skokova ...
Može li neki izvući podatak kako smo stajali na terenu sa njim , a kako sa Đokom mislim na +/- ?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Smjesno je statistiku uzimati u obzir jel to koliko je Marinkovic los igrac tesko sta moze pokazati.VensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:06Vrabac igrati što više minuta , ali ga ograničiti u napadu , večeras je to bilo sasvim dobro , jedino glavinjanje bilo ona kontra na onog Jockucha .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:52Pa ne moze se Bosna nevoljeti.VensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:50
Ja mislio ti samo NBA pratiš i reprezentaciju
Luke 12 asistencija![]()
![]()
Luke i West kada igraju zajedno nije loše , onda mogu i Zubac i Vrabac igrati , ako je neko od njih na klupi moraju igrati Delalić i Lutete .
Ne znam , ali meni Marinković i pored bacanja nekako se bolje snalazio od Đoke , lavovski se borio , ubacio one dvije bombe , 5 skokova ...
Može li neki izvući podatak kako smo stajali na terenu sa njim , a kako sa Đokom mislim na +/- ?
Zasluzena pobjeda i puno bolje izdanje nego u Skenderiji, West je paklen igrac. Najvise nas koci to sto imamo samo jednog centra i to prosjecnog kvaliteta.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sviđa li se vama ovaj Jockuch
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- VensanKasel
- Kontakt:
Nisam pitao je li smiješna ili nije , nego može li se izvući iz pa da vidimo je li Bosna toliko pravila razliku dok je on bio na terenu ili se meni čini .InatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:15Smjesno je statistiku uzimati u obzir jel to koliko je Marinkovic los igrac tesko sta moze pokazati.VensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:06Vrabac igrati što više minuta , ali ga ograničiti u napadu , večeras je to bilo sasvim dobro , jedino glavinjanje bilo ona kontra na onog Jockucha .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:52
Pa ne moze se Bosna nevoljeti.![]()
Zasluzena pobjeda i puno bolje izdanje nego u Skenderiji, West je paklen igrac. Najvise nas koci to sto imamo samo jednog centra i to prosjecnog kvaliteta.
Dosta sto gledam Marinkovica nemoj jos i njega. Za obojicu je Maksim Sturanovic Towns licno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ima na sajtu aba 2 lige box scoreVensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:06Vrabac igrati što više minuta , ali ga ograničiti u napadu , večeras je to bilo sasvim dobro , jedino glavinjanje bilo ona kontra na onog Jockucha .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:52Pa ne moze se Bosna nevoljeti.VensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2025, 21:50
Ja mislio ti samo NBA pratiš i reprezentaciju
Luke 12 asistencija![]()
![]()
+1 je imao Marinkovic veceras
- InatSilniBosanski
- Kontakt:

Cega se brat sjeti, Sturanovic u Bosni bio strasan igrac. Ima sad i godina sigurno.
Ja ne bi bjezao od ovoga garonje kao treceg ili drugog centra kad bi morao igrati na dva fronta. Nezgodan je haos za zagraditi a i provokator je dobar. Napadacki je pretanak, ali uz sut sa kapice i bacanja koja moze pogoditi imao bi on ulogu i u jacoj ligi.
Bice zanimljivo pratiti sta ce se desiti sa takmicenjima u Europi, sve vise se taj NBA spomije, Alba se odluci ni manje ni vise nego za Fibinu ligu sampiona, taman sad kad Igokea dobije ban opet sa Albom da se ganjamo.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Bravo West majstore a Luke bas fino dijeli asistencije, čak 12.
Kupite karte na vrijeme jer su Horde zakupile čitav istok i prodaja će ići preko Bordo prijatelja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.