Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
Da hoće barem neko polomit nogu na pola Odegaardu da ne igra 2 godine familiju mu je.bem.
Ne gledati utakmice kluba dok je ovaj na klupi. Toliko.
Ne gledati utakmice kluba dok je ovaj na klupi. Toliko.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kakvo brukanje
Arteta masterclass, imamo najgoru igru sa kojom smo nekako dosli do polufinala, amateri i luzeri u jednom.
Nismo mi za top 4 a ne LP.
Arteti otkaz udijeliti vec veceras.
Nismo mi za top 4 a ne LP.
Arteti otkaz udijeliti vec veceras.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ova sekvenca prije gola je objasnila bezidejnost, nemotiviranost i nezainteresiranost ove ekipe. Saliba los pas, slab presing, Partey gradi loptu na vrhu 16m i umjesto bloka ovi dupe okrecu.
Mislim da je dosta i Artetinog projekta. 6 sezona je sasvim dovoljno vremena da se uzme ozbiljan trofej.
Mislim da je dosta i Artetinog projekta. 6 sezona je sasvim dovoljno vremena da se uzme ozbiljan trofej.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trossard napravio za 10 minuta više nego brazilska oje.bina za čitavu sezonu. Otjerat go.vno još večeras u favelu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Yebem li ti petu polovnjaku mrtvi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Idi u picku materinu **** li ti pleme norvesko usrano **** jedno raspalo yebem ti mamu u picku
Kakvi amateri, e moj Saka najveci choker sa 23 godine
Kakvi amateri, e moj Saka najveci choker sa 23 godine
-
- Kontakt:
Kakav idiot, jel moguce
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj Saka je Kane u nastajanju. Momak je veci choker od Jamesa Hardena.
Teski choker od igraca, u sezonama borbe za titulu drugu polovinu sezone ga nema
Promasen penal na najvecoj svjetskoj sceni, sad ovo hahahahahahaha, bokte mazo jesi naograiso Saka
Promasen penal na najvecoj svjetskoj sceni, sad ovo hahahahahahaha, bokte mazo jesi naograiso Saka
Saka promasi nadu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Iskreno se nadam da Odegaard nece vise biti prvotimac ove ekipe, najgori plejmejker u historiji ove ekipe
-
- Kontakt:
Ono promasiti u polufinalu lp 

Bek za beka izmjena u ovoj situaciji pa legendo
- AshburtonG
- Kontakt:
Arteta opet promukao hraljajuci se pored klupe bez da ima ista smisleno reci igracima. Vec vidim kako ce spomenut ovu Sakinu priliku kao odlucujuci moment, a 81 minuta prije ce bit sve nebitno. 

Kalafiori ide ds se svadja
hej Boze pomozi low IQ igraca

Šta je Arteta uradio da rastereti Saku koji je sam govorio o tome kako nema prostora portiv PSGa i da ce mu cilj biti naci prostor?
Trener obicni retard.Opteretio najboljeg igraca sa retardiranim kapitenom koji za sobom dovede jos dva igraca na leđa s tim da saka kad njemu vrati pas to je izgubljena lopta
Trener obicni retard.Opteretio najboljeg igraca sa retardiranim kapitenom koji za sobom dovede jos dva igraca na leđa s tim da saka kad njemu vrati pas to je izgubljena lopta
-
- Kontakt:
Pa mislim da ne postoji trener sa manje muda od njega. Mislio sam da ce nakon godinu dvije ovo ispolirat u svojoj struci, ali je samo gori postao.
Na ovakvoj sceni u ovom kontekstu jednostavno nema rijeci da se opise ovolika jadnost menadzera
2 minute do kraja, oni kalkulisu oko auta. Tim robota koji su navjeni da igraju po sablonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.