opet, opet na isti nacin ih uzese

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Preslikanoakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:25WHAT THEY GONNA SAY NOW![]()
opet, opet na isti nacin ih uzese![]()
Šta mi reče ti danas druže, vidjet ćeš sljedeći put kad Knicksi odu na -15NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:28Bruka i sramota!! B2b tekme gubis, a vodio si 20 razlike.
E sad da vas vidimo od cega ste sampioni!? Bez naredne 2 pobjede u NYu, nemaju oni sta traziti. Ako odes na 1-3, neces dobiti 3 zaredom sa ovakvom igrom-NEMA SANSE!
Cestitke NYK, ovo sigurno nisu ocekivali ni najzagrizeniji njihovi navijaci!! Kakva 2 povratka!! Kapa do poda!!
Ne psuj Boga... ne mora znaciti da ce ispasti ali ova kosarka zavrsava svoje ove sezone. Vjerovatno ide promjena trenera da se promjeni stilTheTruth34 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:27E bog te yebo,kakvi su ovo mentalni patuljci, nevjerovatno.. Za ove dvije utakmice nema opravdanja, iako i dalje mislim da prolazimo..
Ma završena je serija. Porzingis je mrtav, ne može duže od 3 minute biti na terenu.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:28Bruka i sramota!! B2b tekme gubis, a vodio si 20 razlike.
E sad da vas vidimo od cega ste sampioni!? Bez naredne 2 pobjede u NYu, nemaju oni sta traziti. Ako odes na 1-3, neces dobiti 3 zaredom sa ovakvom igrom-NEMA SANSE!
Ovo niko nije mogao predviditi, pa ni ti.TripleThreat je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:29Šta mi reče ti danas druže, vidjet ćeš sljedeći put kad Knicksi odu na -15NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:28Bruka i sramota!! B2b tekme gubis, a vodio si 20 razlike.
Cestitke NYK, ovo sigurno nisu ocekivali ni najzagrizeniji njihovi navijaci!! Kakva 2 povratka!! Kapa do poda!!![]()
E moj Aleme,da ste imali samo malo jaceg strijelca u ekipi...kad pogledam ove Celticse i opcenito kompletnu ligu mogo si na ljeto lagano na paradualemsa je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:29Ne psuj Boga... ne mora znaciti da ce ispasti ali ova kosarka zavrsava svoje ove sezone. Vjerovatno ide promjena trenera da se promjeni stilTheTruth34 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:27E bog te yebo,kakvi su ovo mentalni patuljci, nevjerovatno.. Za ove dvije utakmice nema opravdanja, iako i dalje mislim da prolazimo..
Ma nisam, tačno. Ali nakon pobjede u prvoj, nisam baš bio toliko pesimističanNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:33Ovo niko nije mogao predviditi, pa ni ti.TripleThreat je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:29Šta mi reče ti danas druže, vidjet ćeš sljedeći put kad Knicksi odu na -15NEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:28Bruka i sramota!! B2b tekme gubis, a vodio si 20 razlike.
Cestitke NYK, ovo sigurno nisu ocekivali ni najzagrizeniji njihovi navijaci!! Kakva 2 povratka!! Kapa do poda!!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.