Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta je poenta sa ovom slikom što se forsira kroz medije? Gdje se to još stavlja rukana srce na himnu druge države? Može minus biti samo Turkešu, jer je Bosanac, a ostalima ne. I ja da odem u Gabon, Hr ili Srbiju ne bih stavio ruku na njihovu himnu ali me to ne bi spriječilo da poštujem državu u kojoj se nalazim i da budem profesionalac u svome poslu. Tako da ova paćenička podmetanja i pokušaj hajca je samo dokaz nemoći konkurenata.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dobro jutro.
Sretan ti drugi dan rođendana, predsjedniče.

Sretan ti drugi dan rođendana, predsjedniče.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolan pa nisu imali koga poslati na press pred derbi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jao neka neko ovog Nešu Bridžisa prijavi na neki stand-up comedy
Dobro jutro Sarajevo, najtrofejniji klub u državi se zove imenom tvojim.
Neka pati kome smeta.

Neka pati kome smeta.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nismo isti

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Naravno da nismo i nikad nećemo biti.
Veliki, veliki Željezničar.
Veliki, veliki Željezničar.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ali kad procitas da je bilo 5000 na Grbavici protiv Slobode a na Kosevu 8500 jucer onda se stvarno zapitas kakvi debili daju te procjene
Tradicija je čudo.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
11 momaka koji su vam evropu obezbijedili. Hvala im (u vaše ime, kad časti i obraza nemate) !

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- napoleon72
- Kontakt:
Jadnici se nemaju za sta uhvatit. Bas treba Jatta, Kyeremeh, Jovic ili Bubanja da stavljaju ruku na srce za himnu BiH.Zeko87 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:00Šta je poenta sa ovom slikom što se forsira kroz medije? Gdje se to još stavlja rukana srce na himnu druge države? Može minus biti samo Turkešu, jer je Bosanac, a ostalima ne. I ja da odem u Gabon, Hr ili Srbiju ne bih stavio ruku na njihovu himnu ali me to ne bi spriječilo da poštujem državu u kojoj se nalazim i da budem profesionalac u svome poslu. Tako da ova paćenička podmetanja i pokušaj hajca je samo dokaz nemoći konkurenata.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Čim počnu ovakve stvari postavljati, znaš da su trigerovani na maksimum.napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:42Jadnici se nemaju za sta uhvatit. Bas treba Jatta, Kyeremeh, Jovic ili Bubanja da stavljaju ruku na srce za himnu BiH.Zeko87 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:00Šta je poenta sa ovom slikom što se forsira kroz medije? Gdje se to još stavlja rukana srce na himnu druge države? Može minus biti samo Turkešu, jer je Bosanac, a ostalima ne. I ja da odem u Gabon, Hr ili Srbiju ne bih stavio ruku na njihovu himnu ali me to ne bi spriječilo da poštujem državu u kojoj se nalazim i da budem profesionalac u svome poslu. Tako da ova paćenička podmetanja i pokušaj hajca je samo dokaz nemoći konkurenata.![]()

Osvajači kupa, dan drugi.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da li mislis da kontaju zbog cega ova slika

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kakva glupost, pa mogao si pionire staviti. Valjda je normalno da su u juniorima vecinom domaci igraci. Pa stavi sliku Bolje, Jabe, Dange, Odia, Stipe, Gale…ili kako ih vec sve zovete sa rukom na srcuKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:23Nismo isti![]()
![]()
FKS❤️1946
Koliki level je opsesija dosegla da je u potpisu stavio "Sretan rođendan, predsjedniče! Voli te tvoje Sarajevo."
Yebem ga u usta ko kaže da on navija za Vasu Crnog.
Yebem ga u usta ko kaže da on navija za Vasu Crnog.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nismo isti.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."