Nek' ga puši Taurunum
Nismo isti

11 momaka koji su vam evropu obezbijedili. Hvala im (u vaše ime, kad časti i obraza nemate) !
Jadnici se nemaju za sta uhvatit. Bas treba Jatta, Kyeremeh, Jovic ili Bubanja da stavljaju ruku na srce za himnu BiH.Zeko87 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:00Šta je poenta sa ovom slikom što se forsira kroz medije? Gdje se to još stavlja rukana srce na himnu druge države? Može minus biti samo Turkešu, jer je Bosanac, a ostalima ne. I ja da odem u Gabon, Hr ili Srbiju ne bih stavio ruku na njihovu himnu ali me to ne bi spriječilo da poštujem državu u kojoj se nalazim i da budem profesionalac u svome poslu. Tako da ova paćenička podmetanja i pokušaj hajca je samo dokaz nemoći konkurenata.
Čim počnu ovakve stvari postavljati, znaš da su trigerovani na maksimum.napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:42Jadnici se nemaju za sta uhvatit. Bas treba Jatta, Kyeremeh, Jovic ili Bubanja da stavljaju ruku na srce za himnu BiH.Zeko87 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:00Šta je poenta sa ovom slikom što se forsira kroz medije? Gdje se to još stavlja rukana srce na himnu druge države? Može minus biti samo Turkešu, jer je Bosanac, a ostalima ne. I ja da odem u Gabon, Hr ili Srbiju ne bih stavio ruku na njihovu himnu ali me to ne bi spriječilo da poštujem državu u kojoj se nalazim i da budem profesionalac u svome poslu. Tako da ova paćenička podmetanja i pokušaj hajca je samo dokaz nemoći konkurenata.![]()
Da li mislis da kontaju zbog cega ova slika
Kakva glupost, pa mogao si pionire staviti. Valjda je normalno da su u juniorima vecinom domaci igraci. Pa stavi sliku Bolje, Jabe, Dange, Odia, Stipe, Gale…ili kako ih vec sve zovete sa rukom na srcuKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:23Nismo isti![]()
![]()

Kako da ih postavi kad navedeni nisu vidjeli finala u zivotu? Oni ispadnu ranije a tad se himna ne pusta.djokica je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:50Kakva glupost, pa mogao si pionire staviti. Valjda je normalno da su u juniorima vecinom domaci igraci. Pa stavi sliku Bolje, Jabe, Dange, Odia, Stipe, Gale…ili kako ih vec sve zovete sa rukom na srcu
TakojeOldTownDistrict je napisao/la: ↑08 maj 2025, 08:57Bez jakog Sarajeva, nema ni europskog Zeljeznicara.
Moraš paziti sa šalama jer te vrlo lako može prozvati prvi šaljivdžija foruma, sa humorom na nivou Kursadžija.napoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:55Kako da ih postavi kad navedeni nisu vidjeli finala u zivotu? Oni ispadnu ranije a tad se himna ne pusta.![]()