Već sljedeće sezone smo u borbi za tri trofeja, a obojica znamo šta to znači.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Uživaj nodi još 6 dana
Zeljo je osvojio Republicku ligu BiH prije nastanka lige Jugoslavije, samim tim Zeljeznicar je bio i jedini predstavnik iz BiH u prvoj sezoni lige Jugoslavijenapoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:53Otkud sad 17?![]()
7 liga, 6 kupova, 3 superkupa = 16
7 liga, 8 kupova (nerealno je da ispustimo 4:0) i jedan superkup = 16
Jednak broj trofeja
Tad su igrali Sloboda i Udarnik sa Zeljom i razumijem sto ne pikate,a kad ste fuziju odradili pikali ste bodove i preuzeli prvo mjesto Slobode
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ko vam je priznao tu titulu?NoDi80 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:54Zeljo je osvojio Republicku ligu BiH prije nastanka lige Jugoslavije, samim tim Zeljeznicar je bio i jedini predstavnik iz BiH u prvoj sezoni lige Jugoslavijenapoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:53Otkud sad 17?![]()
Jednak broj trofeja
Tad su igrali Sloboda i Udarnik sa Zeljom i razumijem sto ne pikate,a kad ste fuziju odradili pikali ste bodove i preuzeli prvo mjesto Slobode![]()
Evo i da je računamo, 25 godina stariji klub i 1 trofej više, nije za pohvalu.
Eto
MNON
Zvezda, Hajduk iz BiH Velez, Borac, Sloboda i ostali koji su igraliNoke995 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:57Ko vam je priznao tu titulu?NoDi80 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:54Zeljo je osvojio Republicku ligu BiH prije nastanka lige Jugoslavije, samim tim Zeljeznicar je bio i jedini predstavnik iz BiH u prvoj sezoni lige Jugoslavijenapoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:53
Otkud sad 17?![]()
Jednak broj trofeja
Tad su igrali Sloboda i Udarnik sa Zeljom i razumijem sto ne pikate,a kad ste fuziju odradili pikali ste bodove i preuzeli prvo mjesto Slobode![]()
Eto
Pa dobro 1 trofej vise je ok, s obzirom da ste 3 trofeja za stolom uzeli prekidom lige, dok je Zeljo svaki osvojio igrajuci do kraja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 maj 2025, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
A dobro, uvijek mozete imati izgovor da bi bili ubjedljivo prvi da je suđenje korektno.
Jos i da u Evropi sudija korektno odrađuju posao, mozda bi i prosli Torpedo ili Spartak...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
EastMadness
- Kontakt:
Osvojili su mitomani i bajramski turnir imaju sad ukupno 47 trofeja i ganjaju 48 ako osvoje na Vogoscanskim danima
- napoleon72
- Kontakt:
Ta titula vam nije legitimisana nikad, NSBiH je zvanicno ne priznaje, a dok se ne prizna mozete qrcu svirat.NoDi80 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:54Zeljo je osvojio Republicku ligu BiH prije nastanka lige Jugoslavije, samim tim Zeljeznicar je bio i jedini predstavnik iz BiH u prvoj sezoni lige Jugoslavijenapoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:53Otkud sad 17?![]()
Jednak broj trofeja
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Joj šampiona svemira hahahahahahaha
Molba za navijače Vase Crnog na ovo prelijepo bordo jutro - obrišite pjenu sa usta kad hoćete nešto da napišete.
Hvala.
Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Je li realno šta pričaju dva guzna havera

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa sta je ovo??? ni poslije derbija nije ovakva atmosfera bila u kona taboru. Pa igrat cete europu 90%, osmijeh na lice. Za trojefe, ma muku ne muci.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Osvojili su i Hasetov klasik nemojte to zaboravit
Za bordobijele boje
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pozdravljam
Opsjednutost FK Zeljeznicarom kroz oci “shizopitara” moze se definisati kao duboko ukorijenjena frustracija i kompleks nize vrijednosti koju navijaci FK Sarajevo, poznatiji kao “shizopitari”, godinama pokusavaju kompenzirati.
Za shizopitare, FK Zeljeznicar nije rival, to je centralna zivotna preokupacija. Cesto znaju vise o Zelji nego o vlastitom klubu, i to sa strascu koja granici s paranojom i opsesivnoscu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Čuj ovog19vendetta87 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 11:00A dobro, uvijek mozete imati izgovor da bi bili ubjedljivo prvi da je suđenje korektno.
Jos i da u Evropi sudija korektno odrađuju posao, mozda bi i prosli Torpedo ili Spartak...
O čemu ti legendo? Hahahahhaha
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čekamo hint 3. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Zbog takvog razmišljanja i laganja samog sebe i jeste tu gdje jeste,samo nastaviteNoDi80 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:59Zvezda, Hajduk iz BiH Velez, Borac, Sloboda i ostali koji su igraliNoke995 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:57Ko vam je priznao tu titulu?NoDi80 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:54
Zeljo je osvojio Republicku ligu BiH prije nastanka lige Jugoslavije, samim tim Zeljeznicar je bio i jedini predstavnik iz BiH u prvoj sezoni lige Jugoslavije
Eto
Pa dobro 1 trofej vise je ok, s obzirom da ste 3 trofeja za stolom uzeli prekidom lige, dok je Zeljo svaki osvojio igrajuci do kraja
Ne priznaje dok su vasi vicom i beusom na celunapoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 11:03Ta titula vam nije legitimisana nikad, NSBiH je zvanicno ne priznaje, a dok se ne prizna mozete qrcu svirat.NoDi80 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:54Zeljo je osvojio Republicku ligu BiH prije nastanka lige Jugoslavije, samim tim Zeljeznicar je bio i jedini predstavnik iz BiH u prvoj sezoni lige Jugoslavijenapoleon72 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 10:53
Otkud sad 17?![]()
Jednak broj trofeja
Polako piznali su Zvezdi i Hajduku priznace i nama
Uostalom FS Jugoslavije je priznao prije rata i FS SR BIH to je najvaznije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 maj 2025, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Brat je uspio uvjeriti sam sebe da imaju osam titula
Šta im je danas, ne prestaju me oduševljavati
Šta im je danas, ne prestaju me oduševljavati
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Marokanci58, Vanja8 i 17 gostiju.