Sami se postavljaju na volej tupani, umjesto da šute. Znaju oni i sami da im je pametnije da šute, ali jače od njih i onda se samo još više uvale.
Umjesto da su sretni zbog Evrope, nesretnici se udaviše u svojoj bijedi. Ljepota

Sami se postavljaju na volej tupani, umjesto da šute. Znaju oni i sami da im je pametnije da šute, ali jače od njih i onda se samo još više uvale.
Ma sute oni. Samo ova 2 vuciceva ćacija pisu a ni jedan ni drugi nikada u zivotu nisu bili u BiH a mrze i BiH i Sarajevo vise nego bilo sta na svijetu. Zeljo im je samo dobar izgovor da iskaljuju tu mrznju prema svemu Bosanskom i Bosnjackom.
Sta je ovo kolega, bolje majice/dresove ja na termin nosimsvrakino1921 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:29
Europa je izborena
A uz Europu i novi dresovi za Europu
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:33ali zar vam nije bolje ispasti u polufinalu kupa nego popusiti finale?![]()
Jos malonokee je napisao/la: ↑08 maj 2025, 07:59Hahaha kakav očajan pokusaj. Ti znas s kim sam ja vidjen mamu ti jos jednom lažljivu. Kako ti ne dosadi pisati o tuđem klubu? Sendvič? Plava kuja?HyperOS je napisao/la: ↑08 maj 2025, 07:42Ti nasao psovatinokee je napisao/la: ↑08 maj 2025, 06:13
Mamu ti jeebem kako ti ne dosadi.? Pobijediš 4 razlike u finalu kupa, dobro igraš generalno. On opleo o nekakvim bilbordima. Kome qurac puca za to? Da si bio kad na utakmici vidio bi da raja sa zapada izadje vidi, I onako nasmije se, koga zaboli za čestitku mazlume plavi?![]()
Jednom uvlakac u guzicu, uvijek uvlakac u guzicu. S obzirom kako si ti licno vidjen u odredjenom krugu ljudi, ne cudi me sto volis primirisati zadnjicu "mocnijim" ljudima.
Otprilike. Tu je 24/7 da podrži kantu stoljeća u bilo kakvoj egzibiciji i da stavi 300 smajlija
Teško oboljenje, šamaraš ih, popišaš argumentovano, a oni uvjereni da je neko nemoćan.osam je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:41Ma sute oni. Samo ova 2 vuciceva ćacija pisu a ni jedan ni drugi nikada u zivotu nisu bili u BiH a mrze i BiH i Sarajevo vise nego bilo sta na svijetu. Zeljo im je samo dobar izgovor da iskaljuju tu mrznju prema svemu Bosanskom i Bosnjackom.
Ali oni su krivi sto su im to vodje.
Pa gori ste vi što se naduravate s njima. Ljudi igraju na strategiju ako ponovim jednu stvar 1000 puta i dodam 200 smajlija nakon nekog vremena mora postati istina. Nisu oni tu da argumentuju nego da trolaju i da se hrane tim kad god im neko odgovori.NoProfit je napisao/la: ↑08 maj 2025, 16:34Teško oboljenje, šamaraš ih, popišaš argumentovano, a oni uvjereni da je neko nemoćan.osam je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:41Ma sute oni. Samo ova 2 vuciceva ćacija pisu a ni jedan ni drugi nikada u zivotu nisu bili u BiH a mrze i BiH i Sarajevo vise nego bilo sta na svijetu. Zeljo im je samo dobar izgovor da iskaljuju tu mrznju prema svemu Bosanskom i Bosnjackom.
Ali oni su krivi sto su im to vodje.
Evo čist primjer ti je ovo od danas, jutros se k'o dva ovna zaletjeli s pričom gdje su se ruke naših fudbaleri jučer nalazile za vrijeme intoniranja himne, ti ih popišaš argumentima, slikama i snimcima, on hladno dođe s desetom temom i priča u prazno kako je neko nemoćan samo zato što je on tako rekao, bez jednog jedinog argumenta. Zamisli kakav je to đon obraz u realnom životu.Što reče kolega, ni trunke samopoštovanja.
Ali ruku na srce, simpatično mi je čitati ove očajničke pokušaje. Više materijala za iživljavanje.![]()
Ti reče da to nije za forumaVirtu4l je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:44NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:33ali zar vam nije bolje ispasti u polufinalu kupa nego popusiti finale?![]()
Juče sam to napisao @Shategabri.![]()
Razlika u kvalitetu je očigledna i ne vidim kako bi vas mogli pobijediti u bilo kojoj kombinaciji. Zekić ima igru za nas, odnosno za ovu ekipu Želje. Čovjek je imao bukvalno jedno loše poluvrijeme (prva utakmica na Koševu) i naučio je lekciju. Pet ostalih poluvremena ove sezone je bila apsolutna dominacija gdje smo mogli primiti mnogo golova.
Shategabri je napisao/la: ↑08 maj 2025, 16:54Ti reče da to nije za forumaVirtu4l je napisao/la: ↑08 maj 2025, 15:44
Juče sam to napisao @Shategabri.![]()
Razlika u kvalitetu je očigledna i ne vidim kako bi vas mogli pobijediti u bilo kojoj kombinaciji. Zekić ima igru za nas, odnosno za ovu ekipu Želje. Čovjek je imao bukvalno jedno loše poluvrijeme (prva utakmica na Koševu) i naučio je lekciju. Pet ostalih poluvremena ove sezone je bila apsolutna dominacija gdje smo mogli primiti mnogo golova.![]()
Trenutno korisnika/ca: ASD, Balorda, galia95, Hrammm1921, itatabisine, JayCatwright, NebeskaSila96, Sarun i 109 gostiju.