English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nije to izjavio, nego je retardirani forumaš uzeo objavu sa Troll Footballa i vjerovatno misli da je istina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- superFrankie
- Kontakt:
Cestitke na prici za titulu i polufinalu LP, strasno dostignuce. Al ne znam meni je nekako 1>0QUARTERBACK je napisao/la: ↑08 maj 2025, 23:28osvojiti drugorazredno takmicenje u kojem top timovi nisu mogli ni ucestvovati nekome je uspjesnije od sezone gdje si bio u prici za titulu 6 mjeseci i dosao do polufinala lige prvaka
de ljudi ne prosipajte se
Ovu njihovu fan bazu bi i ekrem jevric preveslao 
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Bili u trci za titulu,a nijedan dan nisu proveli na vrhu tabele
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ključna riječ. Vi nećete ni toQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 maj 2025, 23:28osvojiti drugorazredno takmicenje u kojem top timovi nisu mogli ni ucestvovati nekome je uspjesnije od sezone gdje si bio u prici za titulu 6 mjeseci i dosao do polufinala lige prvaka
de ljudi ne prosipajte se
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne znam kakav je to mit da je Arsenal bio u borbi za titulu kada nije, izdržali su držati neki priključak za Liverpoolom kao Forrest, a niko ne kaže da je Forrest bio u trci za titulu, kao što i nije. Titula je odlučena u petom kolu kada se Rodri povrijedio, mada i sa njim City bi imao neke šanse, ali bi bili bliži Liverpoolu od Arsenala.
Jedini koji je, pored Liverpoola, bio u borbi za titulu ove sezone je Chelsea, do trenutka kad je Maresca izjavio da nisu u borbi za titulu. 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Fino se tjesit, i ja sam slicno u Pochettinovoj eri, ali na kraju bolje osvojit bilo sta, nego se konstantno uzdat u druga mjesta i top 4. Tottenham ili United nece imati bolju sezonu od Arsenala, ali ko osvoji imat ce uspjesniju i njihovi navijaci ce se sjecat te sezone.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trofej i plasman u LP > Plasman u LP
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Naravno da Utd ima užasnu sezonu i da Arsenal ima bolju u svim segmentima igre, ali uzeti evropski trofej i ići u LP je, kao što kaže Lillard, uspješnije od ove sezone Arsenala. Iskreno ogluhio sam na dosta dešavanja oko Utda, međutim poraz u finalu od Tottenhama bi me baš dotukao.
To jednostavno moramo uzeti i drago mi je što Amorim to forsira od početka. Nije bitno kako, u finalu jednostavno nema "pravila". Samo se trofej na kraju gleda.
- JayCatwright
- Kontakt:
Dobro, pojedini topnici su stvarno posebna sorta pa se mora objasnjavati da je jedan vece od nula. Ja nisam iznenađen!
Srce, čast i ponos!
- superFrankie
- Kontakt:
Sve na stranu, al spominjati Celzi u ovim pricama je tragikomicno.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- superFrankie
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Valjalo je proci Djugardena i Legiju nije to mala stvar, polufinale Lige prvaka ne moze u istu recenicu sa tim podvizima
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- superFrankie
- Kontakt:
Al dobro, navijacima Arsenala je osvajanje europskog trofeja misaoni pojam, pa vas i ne osudjujem
Druze liga konferencije, bukvalno vise vrijedi onaj Audi kup sto je Totenhem osvojio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, trunks1946 i 5 gostiju.