Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kako bi nam legao KDB ako nista za ulazak sa klupe.Ima Kevin jos za ponudit
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
To bi bio novi ArturLiverpoolREDS je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:16Kako bi nam legao KDB ako nista za ulazak sa klupe.Ima Kevin jos za ponudit
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jest, ali je i osvojio sve sto se moze osvojiti. Ligu cak dvaput.gaston je napisao/la: ↑06 maj 2025, 21:26Obojica su otišli kad se Liverpool mučio, i čovjek je i nekako mogao razumjeti želju za osvajanjem najvećih trofeja.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 maj 2025, 11:25Trentova situacija je dosta sličnija McManamanu nego Owenu, jer su i jedan i drugi otišli džaba, igraju sličnu poziciju i u sličnim godinama odlaze nakon što su čitav život proveli u Liverpoolu.
Otići sad kad je Liverpool iz godine u godinu kandidat za svaki mogući trofej je djubrasto.
Meni nije problem odlazak sam po sebi, vec sto ide dzaba, umjesto da smo zaradili 100m.
Jeste li za ovo
- JayCatwright
- Kontakt:
StevieG8 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:45To bi bio novi ArturLiverpoolREDS je napisao/la: ↑07 maj 2025, 22:16Kako bi nam legao KDB ako nista za ulazak sa klupe.Ima Kevin jos za ponudit

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hoćel bit Amidza?
Edit:
Ma biće garant, sad tek vidim da imaju igre za djecu.
Stari pedo neće propustit skauting.

Zadnja izmjena: gaston, dana/u 09 maj 2025, 07:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jeste halal i biće free dok ima mesa pa bujrum na druženje. 
btw, ako neko ima želju doći a nema prevoza, nek se javi na FB grupu (https://www.facebook.com/groups/37595689982) ili meni u DM.
btw2. Bice i robe

btw, ako neko ima želju doći a nema prevoza, nek se javi na FB grupu (https://www.facebook.com/groups/37595689982) ili meni u DM.
btw2. Bice i robe

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možemol i mi navijači Arsenala doći ako je džaba sve? 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Izgleda da će ovaj Pingpong iz Bayera fakat doci. Konate opet najebao 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izdrazo je Konate gore, recimo ona tekma protiv Uniteda kad nas je Trent zaklo. Frimpong je u Celticu i do dolaska Alonsa u Bayer bez problema igrao u odbrani sa cetvoricom.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
I da dođe vise ce igrati gore u napadu kao zamjena za Salaha. Mislim da idemo po Vandersona iz Monaca
Lik dijete kluba, protiv najvećeg rivala, kući u sezoni kad se bori za titulu odigra k'o da je humanitarni meč i to sve zbog poziva Reala. Drago mi je što je svoje odigrao za Liverpool, Slot treba biti gospodin i ne dati mu ni minut više do kraja sezone. Poslati ga odmah sad u Madrid, nek se priprema za SP. Samo zagađuje okolinu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bolje da su dali meni pare nego sto su dali za Mela i Chiesu jbt
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.