Al de ozbiljno koja je razlika biti drugi ili cetvrti, peti. Obe pozicije vode u CL a uz to ovaj cetvrti ce osvojiti kakav takav trofej Arsenal nece. Stoga mi je uspjesnija sezona Chelsea. Daleko od toga da su bolji od Arsenala, ali Chelsea je imao uspjesniju sezonu. Utjeha nije bas da ste bili u konkurenciji za titulu jer konkurencija ne zaostaje 15 bodova tri utakmice do kraja.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:13Ti si novi na forumu, ali vecina je krajem 2020te tako predstavljala sezonu Uniteda uspjesnijom.
Naravno da nije bolje uzeti bilo kakav trofej. Evo ja ovu sezonu Arsenala nikad ne bih nazvao neuspjesnom u odnosu na sezonu Chelsea ako uzmu trofej u takmicenju gdje su morali igrati protiv ekipa treceg ranga europe gdje Borac zamalo nije dobacio do osam najboljih ekipa.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: English Premier League
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
-
- Kontakt:
postoji li laksi nacin za uzimanje kesovine od uplate na kec betisa i da GOAT zabija bar jedan?Mogli je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:18Nece ni to osvojiti jer idu na Antonya masinu.Brokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:06Arsenal ima dva evropska trofeja.superFrankie je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:03
Ma 100%. Zamisli osvojiti europski trofej, nidje veze bas.
Samo smijesno mi sto navijaci Arsenala pricaju ovdje o tome koliko koji europski trofej vrijedi, nesto kao kad nevin lik prica o yebanju.
A nista, ako toliko cijenis ligu konferencije ja vam od srca zelim da je svake godine osvajate![]()

Poceo na svakom mecu golcine da zabija. Ovo nisu ni Rona i Messi u primeu radili.TommyHilfiger je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:24postoji li laksi nacin za uzimanje kesovine od uplate na kec betisa i da GOAT zabija bar jedan?![]()

Uspješnija je jer će možda osvojiti takmičenje koje da bi igrao moraš da budeš toliko loš u ligi sezonu ranije da je pola ekipa ispred tebe na tabeli. Hajde da se tu radi o Ispwichu ili Leicesteru pa da se i pohvali rad ali govorimo o ekipi koja je ulupala dvije milijarde u tri godine, čitava liga konferencije u historiji svojih klubova nije potrošila te pare i sad to kao neki uspjeh što su preko Legije i Šveda došli na megdan velikom Antoniju.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:24Al de ozbiljno koja je razlika biti drugi ili cetvrti, peti. Obe pozicije vode u CL a uz to ovaj cetvrti ce osvojiti kakav takav trofej Arsenal nece. Stoga mi je uspjesnija sezona Chelsea. Daleko od toga da su bolji od Arsenala, ali Chelsea je imao uspjesniju sezonu. Utjeha nije bas da ste bili u konkurenciji za titulu jer konkurencija ne zaostaje 15 bodova tri utakmice do kraja.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:13Ti si novi na forumu, ali vecina je krajem 2020te tako predstavljala sezonu Uniteda uspjesnijom.
Naravno da nije bolje uzeti bilo kakav trofej. Evo ja ovu sezonu Arsenala nikad ne bih nazvao neuspjesnom u odnosu na sezonu Chelsea ako uzmu trofej u takmicenju gdje su morali igrati protiv ekipa treceg ranga europe gdje Borac zamalo nije dobacio do osam najboljih ekipa.
- JayCatwright
- Kontakt:
Arsenal neće zavrsiti ni u top 5, a ne drugi. Idu tri lagana poraza luzera do kraja.
-
- Kontakt:
Ma imaju tekmu sa Southamptonom i sest bodova prednosti u odnosu sesto mjesto uz mnogo bolju gol razliku. Jesu luzercine al bilo bi bas previse.JayCatwright je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:36Arsenal neće zavrsiti ni u top 5, a ne drugi. Idu tri lagana poraza luzera do kraja.

Bilo bi lijepo da Villa prestigne Penalmer FC do kraja. Nadam se pobjedi Newcastlea za vikend.

- superFrankie
- Kontakt:
Uspješnija je jer će možda osvojiti takmičenje koje da bi igrao moraš da budeš toliko loš u ligi sezonu ranije da je pola ekipa ispred tebe na tabeli. Hajde da se tu radi o Ispwichu ili Leicesteru pa da se i pohvali rad ali govorimo o ekipi koja je ulupala dvije milijarde u tri godine, čitava liga konferencije u historiji svojih klubova nije potrošila te pare i sad to kao neki uspjeh što su preko Legije i Šveda došli na megdan velikom Antoniju.
[/quote]
Nisam znao da engleska ima 12 ekipa, jel to neki novi sistem? Al opet ponavljam, stvarno vas ne osudjujem i jasno mi je sto to ne mozete da skontate zbog luzerskog mentaliteta koji imate jos od Wengera, pa slavite to sto ste top 4 ili slavite ispadanje iz Lige Prvaka, dok u isto vrijeme govorite da je to uspjesnije od osvajanja trofeja
[/quote]
Nisam znao da engleska ima 12 ekipa, jel to neki novi sistem? Al opet ponavljam, stvarno vas ne osudjujem i jasno mi je sto to ne mozete da skontate zbog luzerskog mentaliteta koji imate jos od Wengera, pa slavite to sto ste top 4 ili slavite ispadanje iz Lige Prvaka, dok u isto vrijeme govorite da je to uspjesnije od osvajanja trofeja
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Dobro, tako ti to vidis. Ja vidim da je to bolje i uspjesnije nego imati titulu najkompletnijeg tima u ligi i najboljeg tima u ligi prvaka i dva Riceova slobodnjaka protiv Reala bez ijednog trofeja.chily-rz je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:29Uspješnija je jer će možda osvojiti takmičenje koje da bi igrao moraš da budeš toliko loš u ligi sezonu ranije da je pola ekipa ispred tebe na tabeli. Hajde da se tu radi o Ispwichu ili Leicesteru pa da se i pohvali rad ali govorimo o ekipi koja je ulupala dvije milijarde u tri godine, čitava liga konferencije u historiji svojih klubova nije potrošila te pare i sad to kao neki uspjeh što su preko Legije i Šveda došli na megdan velikom Antoniju.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:24Al de ozbiljno koja je razlika biti drugi ili cetvrti, peti. Obe pozicije vode u CL a uz to ovaj cetvrti ce osvojiti kakav takav trofej Arsenal nece. Stoga mi je uspjesnija sezona Chelsea. Daleko od toga da su bolji od Arsenala, ali Chelsea je imao uspjesniju sezonu. Utjeha nije bas da ste bili u konkurenciji za titulu jer konkurencija ne zaostaje 15 bodova tri utakmice do kraja.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:13
Ti si novi na forumu, ali vecina je krajem 2020te tako predstavljala sezonu Uniteda uspjesnijom.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
skup glupana kojima je osvajanje konferencije i evropa lige uspjesna sezona, znam kakva bi prica bila da je obrnuto da je arsenal 15 i da osvoji evropa ligu ismijavanje na max od strane mongoloidne shizoekipitze
- superFrankie
- Kontakt:
Steta sto to necemo nikad saznati, jer ste operisani od osvajanja europskih takmicenja. 2019. ste bili blizu ali Hazard je imao drugih planovaQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:21skup glupana kojima je osvajanje konferencije i evropa lige uspjesna sezona, znam kakva bi prica bila da je obrnuto da je arsenal 15 i da osvoji evropa ligu ismijavanje na max od strane mongoloidne shizoekipitze

- MilanMladenovic
- Kontakt:
Puno se.rete kao fan baza za nekoga ko ne osvaja nista godinama.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:21skup glupana kojima je osvajanje konferencije i evropa lige uspjesna sezona, znam kakva bi prica bila da je obrnuto da je arsenal 15 i da osvoji evropa ligu ismijavanje na max od strane mongoloidne shizoekipitze
-
- Kontakt:
Mene bi bilo stid predstavljati uspjehom trofej u nižerazrednim takmičenjima nakon što su i United i Totenhem odigrali historijski najgore sezone ikada.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:21skup glupana kojima je osvajanje konferencije i evropa lige uspjesna sezona, znam kakva bi prica bila da je obrnuto da je arsenal 15 i da osvoji evropa ligu ismijavanje na max od strane mongoloidne shizoekipitze

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mislim da bi nam bilo pametnije naci dva tri kluba pored jos za navijanje, mozda neki inter ili barcelona, pa bi mogli srati s razlogom kao ti npr imas win win situacija koliko hoces da seresMilanMladenovic je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:31Puno se.rete kao fan baza za nekoga ko ne osvaja nista godinama.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:21skup glupana kojima je osvajanje konferencije i evropa lige uspjesna sezona, znam kakva bi prica bila da je obrnuto da je arsenal 15 i da osvoji evropa ligu ismijavanje na max od strane mongoloidne shizoekipitze

Rođen s tobom da budem
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ne vrijedi objasnjavat ispadas gori od njih kad se spustis na taj nivo da objasnis proste stvariMarcoBorriello je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:36Mene bi bilo stid predstavljati uspjehom trofej u nižerazrednim takmičenjima nakon što su i United i Totenhem odigrali historijski najgore sezone ikada.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:21skup glupana kojima je osvajanje konferencije i evropa lige uspjesna sezona, znam kakva bi prica bila da je obrnuto da je arsenal 15 i da osvoji evropa ligu ismijavanje na max od strane mongoloidne shizoekipitze![]()
Liga konferencijeQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:16ma ne vrijedi objasnjavat ispadas gori od njih kad se spustis na taj nivo da objasnis proste stvariMarcoBorriello je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:36Mene bi bilo stid predstavljati uspjehom trofej u nižerazrednim takmičenjima nakon što su i United i Totenhem odigrali historijski najgore sezone ikada.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:21skup glupana kojima je osvajanje konferencije i evropa lige uspjesna sezona, znam kakva bi prica bila da je obrnuto da je arsenal 15 i da osvoji evropa ligu ismijavanje na max od strane mongoloidne shizoekipitze![]()

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma to su ova djeca 2005+ godiste, sta oni znajuBrokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:35Liga konferencijeQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:16ma ne vrijedi objasnjavat ispadas gori od njih kad se spustis na taj nivo da objasnis proste stvariMarcoBorriello je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:36
Mene bi bilo stid predstavljati uspjehom trofej u nižerazrednim takmičenjima nakon što su i United i Totenhem odigrali historijski najgore sezone ikada.![]()
ne mogu i dalje svarit da plavci uopste racunaju da igraju to takmicenje, kamoli da se dice sa trofejom
![]()
- superFrankie
- Kontakt:
Pa ne cudi me da ne mozes svariti da se neko dici nekim trofejom a da nije kup, ipak proslo je preko 20 godinaBrokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:35Liga konferencijeQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:16ma ne vrijedi objasnjavat ispadas gori od njih kad se spustis na taj nivo da objasnis proste stvariMarcoBorriello je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:36
Mene bi bilo stid predstavljati uspjehom trofej u nižerazrednim takmičenjima nakon što su i United i Totenhem odigrali historijski najgore sezone ikada.![]()
ne mogu i dalje svarit da plavci uopste racunaju da igraju to takmicenje, kamoli da se dice sa trofejom
![]()
Kako sirovini objasniti da je sekundarna,iz primjera se vidi da je to skoro pa nemogucesuperFrankie je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:41Pa ne cudi me da ne mozes svariti da se neko dici nekim trofejom a da nije kup, ipak proslo je preko 20 godinaBrokula je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:35Liga konferencijeQUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:16
ma ne vrijedi objasnjavat ispadas gori od njih kad se spustis na taj nivo da objasnis proste stvarine mogu i dalje svarit da plavci uopste racunaju da igraju to takmicenje, kamoli da se dice sa trofejom
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Normalne osobe svakako ne navijaju za Chelsea, Bayern, Juventus i slicne klubove.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:16ma ne vrijedi objasnjavat ispadas gori od njih kad se spustis na taj nivo da objasnis proste stvariMarcoBorriello je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:36Mene bi bilo stid predstavljati uspjehom trofej u nižerazrednim takmičenjima nakon što su i United i Totenhem odigrali historijski najgore sezone ikada.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:21skup glupana kojima je osvajanje konferencije i evropa lige uspjesna sezona, znam kakva bi prica bila da je obrnuto da je arsenal 15 i da osvoji evropa ligu ismijavanje na max od strane mongoloidne shizoekipitze![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.