Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najveci uspjeh kona pisat o bilbordima i nasem plusu hahahahha
- luckystrike
- Kontakt:
Mogu razumjeti da je pojedinim navijačima želje sporan finansijski izvještaj, jer evidentno više troše na plate a rezultati to ne prate, ali stvarno ne mogu razumjeti odakle im ideja da će ih Sergej Jakirović preuzeti.
Malo je sramota da navijači Sarajeva, koji se busaju u prsa kako njihov klub najviše plaća igrače, pravdaju ovaj finansijski izvještaj i kao vjeruju da je klub zaista na plate potrošio toliko koliko piše u izvještaju. 

luckystrike je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:16Mogu razumjeti da je pojedinim navijačima želje sporan finansijski izvještaj, jer evidentno više troše na plate a rezultati to ne prate, ali stvarno ne mogu razumjeti odakle im ideja da će ih Sergej Jakirović preuzeti.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Sarajevo jw za razliku od drugih sve izmirilo prema drzavi
-
- Kontakt:
Pa sta je tu cudno, Sulejman Krpić ima platu kao Guliashvili i Turkes zajedno.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ma trolaju ljudi. rijetki su koji zaista uzimaju ovaj izvjestaj zdravo za gotovo.
- relativizam
- Kontakt:
Oni Drinu placali ko mi Gojkovica
Izašao izvještaj o poslovanju FK Sarajevo - niko ništa.
Manijaci:
Manijaci:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema tu obraza ni stida, nista novoVirtu4l je napisao/la: ↑09 maj 2025, 13:08KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:37I opet dolazimo do toga kolike su “postenjacine” u FKS, “patriote” koje stete drzavi na razne nacine, identicno kao i njihova borba za bh. fudbal, koja se svodi na manipulacije i vlasitit interes. Nije im dovoljno koristenje gradskog stadiona skoro za dz, nije im dovoljan ni vlasnik milioner. Nazalost to im prolazi godinama, jer pored svoje brigade imaju poltrone koje iskoristavaju za ovaj cilj.
Zapamtite, za dobrobit bh. fudbala ovaj njihov hinjaluk i lazno postenje mora se istrijebiti do korijena![]()
I sad, umjesto da se poklope po ušima i kažu jbg, klub je tako odlučio, našli su rupu u zakonu i to je to, oni se dublje ukopavaju, spinuju i ispadaju smiješni.
Nerealno je koliko su zastranili.

mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:22
Sarajevo jw za razliku od drugih sve izmirilo prema drzavi
Nerealno

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nema Željkan se razbahatio.. troši više nego što zaradi... Gori su od mog komšije Salke,žena ga istjerala iz stana, platu za 1h znao potrošit... Digo kredit i dao otkaz na poslu,mjesec dana kocko a redovno ustajao i u 6:20 izlazio i uredno se vraćao u 15:30 na ručak 

Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 09 maj 2025, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Do skautinga je. Mi za manje para nađemo duplo bolje igrače.
-
- Kontakt:
Beze me pvaj citira kad je blok,trosis vrijeme beze botino
-
- Kontakt:
Problem je kad u Banja Luci ili Mostaru zvizde himni al nije problem neplacanje poreza, problem je kad Vico omalovazava drzavu al nije problem kad to Mirvic radi. Problem je kad Skripari ne izadju iz busa al nije problem kad oni sami to isto urade. Pitarski mentaliter je gadna stvar.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 09 maj 2025, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Šta znači imati dobrog direktora, ovakve igrače dovoditi za male pare je umjetnost.
Neki će morati preko 8 miliona uložiti da dođu do tog famoznog trećeg mjesta i evrope (hint: nije velež)
edit: I sram da vas bude, znate kritikovati izvještaj, znate slaviti naše pobjede, a nema vas preksinoć na koševu.
Neki će morati preko 8 miliona uložiti da dođu do tog famoznog trećeg mjesta i evrope (hint: nije velež)
edit: I sram da vas bude, znate kritikovati izvještaj, znate slaviti naše pobjede, a nema vas preksinoć na koševu.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 09 maj 2025, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
Neplaćanje poreza je najveci moguci nepatriotizam i sramota je ko to radi ,i ove što posluju u minusu ugasiti a ne da mojim parama se plaća njihovo neznanje .nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:39Problem je kad u Banja Luci ili Mostaru zvizde himni al nije problem neplacanje poreza, problem je kad Vico omalovazava drzavu al nije problem kad to Mirvic radi. Pitarski mentaliter je gadna stvar.
Moralni pobjednici platili opstanak u ligiRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:10Za 10 godina će imati 5 trofeja više od nas ali ne igra se fudbal za to. Mi smo moralni pobjednici, šteta za to nema trofej.

DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
-
- Kontakt:
Slazem se,sramota da neko duguje 30 godina i da jos nista vratio nije dok drugi klub iz istog grada za primjer,vratili 3 mil duga,redovno sve placaju bez 303 odgode,slazem se sa tobom trebalo je davno duznike ugasiti a ne davati im nas novac kojo pokradu ili primjer slucaj Bekric,Amaw nije platio nista sve pare od transfera sebi prebacio. Sjeticemo se Santosa i slicnih koji su igrali na konobarske ugovorenastrojeni21 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:39Problem je kad u Banja Luci ili Mostaru zvizde himni al nije problem neplacanje poreza, problem je kad Vico omalovazava drzavu al nije problem kad to Mirvic radi. Problem je kad Skripari ne izadju iz busa al nije problem kad oni sami to isto urade. Pitarski mentaliter je gadna stvar.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ti si jedan od rijetkih normalnih sa gurbetske teme. Možeš li mi pojasniti šta znači biti moralni pobjednik u wwin ligi i na šta se tačno taj epitet odnosi?Riquelme1921 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:10Za 10 godina će imati 5 trofeja više od nas ali ne igra se fudbal za to. Mi smo moralni pobjednici, šteta za to nema trofej.
-
- Kontakt:
Ja ne znam otkud vam to da Sarajevo ne placa porez ??
Porez se placa dobili smo licencu i finansijski izvjestaj je ok . Da ima plata u kovertu ima sigurno ali to ima i u puno uredjenijim klubovima i drzavama . FKS placa redovno porez drzavi i to ne malu svotu, u posljednji 10 godina sigurno smo najvise uplatili poreza drzavi . Vamos Rajvosa
Porez se placa dobili smo licencu i finansijski izvjestaj je ok . Da ima plata u kovertu ima sigurno ali to ima i u puno uredjenijim klubovima i drzavama . FKS placa redovno porez drzavi i to ne malu svotu, u posljednji 10 godina sigurno smo najvise uplatili poreza drzavi . Vamos Rajvosa