Ma nesto nije ok ni sa ovom mladjom generacijom.
Ja kao maloljetan ni pomislio ne bih da sijelim ili hodam sa ljudima 35+.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma nesto nije ok ni sa ovom mladjom generacijom.
Ha ja, to i govorim, ponašaju se ko moj did i njegova ekipa kad sam bio klinac.
I to odma mater spominjeperun je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:11
Dupli moral i nepoštivanje drugačijeg izbora, tipično za vjernike.
Da sam napisao da se Barbarez vucara po kockarnicama ili Džeko po bircuzima bilo bi u redu.
Ovako konstatuješ da se Dedić se vucara po džamijama i odmah šerijatlije detektuju napad na vjeru a zatim ide obavezna je-be fetva iz usta vjernika.
bilmezi europejci, rijec vucarati i dzamija ne moze u istu recenicu.Madal je napisao/la: ↑10 maj 2025, 09:37I to odma mater spominjeperun je napisao/la: ↑09 maj 2025, 14:11
Dupli moral i nepoštivanje drugačijeg izbora, tipično za vjernike.
Da sam napisao da se Barbarez vucara po kockarnicama ili Džeko po bircuzima bilo bi u redu.
Ovako konstatuješ da se Dedić se vucara po džamijama i odmah šerijatlije detektuju napad na vjeru a zatim ide obavezna je-be fetva iz usta vjernika.![]()
Kakvi klosari, Boze me sacuvaj.
Pravo muminski!
Ja mislim da je on kalibar da bude standardni igrac u Frankfurtu i klubovima tog rangaJayCatwright je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:24Marsej je razina ispod dobrog kluba, pa ni tamo nema mjesta.invincible1921 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 12:13Pa i nije bas...u pogledu Reala, Citya, Barcelone jes prosjecan...ali itekako moze igrat i imat mejsta u dobrom klubuJayCatwright je napisao/la: ↑09 maj 2025, 11:58prosječan igrač kojeg je naša javnost uzdigla do toga da se priča o njemu kao o Maiconu, realnost za njega je Austrija, ili donji dom Njemačke
Sto ne bi bio veseo...lova kapa.. lijep grad,miran zivot!Sindikat12 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 22:31Ne znam za vas ali meni Amar izgleda veseo u Marseille.
Objavljiva cesto na instagramu uvezi Marseille i ne bi se reklo da ih napusta za par sedmica.
Dzamija i Arapa mnogo u Marseilleu.rishovski je napisao/la: ↑16 maj 2025, 23:10Sto ne bi bio veseo...lova kapa.. lijep grad,miran zivot!Sindikat12 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 22:31Ne znam za vas ali meni Amar izgleda veseo u Marseille.
Objavljiva cesto na instagramu uvezi Marseille i ne bi se reklo da ih napusta za par sedmica.
A ne ko neki upetljaju se s kuravama,kocka,alkohol i kaze pao u depresiju a ima milione![]()