Mislim da je ovo win - win - win - win.luckystrike je napisao/la: ↑13 apr 2025, 20:29Treba poslati Veležu Mehmedovića i nešto para za Mlinarića.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zanimljivo
Majko draga šta sam previdio haha
Cilj mi je bio Džafić, Milanović, Guzina, Šišić...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Možemo li mi Kevina prodat nekome drugom timu ili samo ovima što je na posudbi. Strašan igrač, koliko još ima ugovora kod nas?
I da je tap in igrač, nama je dobar jer to nemamo. Posljednje dvije pročepilo Turkeša i odmah po četiri zabijamo. Mi dođemo do gola, ali nam nedostaje igrač koji je sposoban sprovest loptu u gol. Ne treba nam neko ko ce driblat pet igrača nego ko će gurnut loptu u gol, a 18 golova nam govori je odličan strijelac, a ne bezveze igrač.
Varijantas8 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 11:17Pa i moguce je da je ovo sto se danas desava oko Kevina sve i plan od pocetka, al opet i dalje zvuci nerealno da smo nekog uzeli za 300k eura(?) i prodajemo za haman 3mil KM.

Mlinarić je dosta sličan igrač Čatakoviću, nije onaj klasični sidraš kao Turkeš, ima dobar šut van 16 metara, zna se i izvući i pidvaliti loptu, igrao je i 10ku dosta dugo, mislim da ga je tek ove godine Velež prebacio na špica. Izgleda da se traži baš takav igrač kao što je bio Hamza, jako specifičnih karakteristika.
Ono što me baš raduje da se krenulo u sklapanje ekipe već sad dok sezona nije ni završena.
Ono što me baš raduje da se krenulo u sklapanje ekipe već sad dok sezona nije ni završena.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kako moze biti bezveze igrac sa takvom statistikom jbt ledMSOZ101 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 13:26I da je tap in igrač, nama je dobar jer to nemamo. Posljednje dvije pročepilo Turkeša i odmah po četiri zabijamo. Mi dođemo do gola, ali nam nedostaje igrač koji je sposoban sprovest loptu u gol. Ne treba nam neko ko ce driblat pet igrača nego ko će gurnut loptu u gol, a 18 golova nam govori je odličan strijelac, a ne bezveze igrač.

Inace za nasu ligu kad neko da 18 golova se u principu kaze da je bezveze igrac. Znaci Guli je isto kod nas bezveze igrac, dao 16 golova, doduse on je manje bezveze jer je dao dva manje od Mlinarica, ako ga slucajno do kraja prvenstva stigne ili ne daj Boze prestigne bice isto bezveze ili najgori igrac lige
Nidje veze komentar, nije stvar samo dati gol, jer Mlinatic jedino sto i radi je da daje golove, u ostalim stvarima ga ne vidim ni da igra, ja kazem da je za evropske ambicije Sarajeva, za mene preslab, ali hajde vidjet cemo
Tacnije 20 golova je zabio u nikad gorem Velezu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Viveros u juznoj americi i viveros u Bih ne bi isto igrali i ne bi imali istu cijenu, a titulu nam jamal licno ne bi donio, tako da je ovo super ispalojurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 10:56Ne bih se ni ja osjecao komforno da me neko dovede iz Kolumbije i da mi 9 minuta da odigram.Varijantas8 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 10:50Pa po pričama zašto je otišao nije do nas i našem ophođenju, nego do njegove glave i osjecaja komfornosti koji ima kad igra kući.jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 10:45Je li samo meni žao sto se nismo bolje ophodili prema Viverosu, mogli su nam igrati Viveros i Guli i sad bi imali 10 miliona km minimalno za njih dvojicu. A donijeli bi nam vjerovatno titulu. Kakva fula.
I sam sam imao velika ocekivanja od njeg i i meni je žao što nije bilo vise prilika da ga vidimo na djelu.
-
- Kontakt:
Sta je cilj nogometa. Kako se na kraju racuna pobjednik. Svasta sam procitao ali ovakvu glupost jos nisam.
- Varijantas8
- Kontakt:
Ma ne kazem da je šuplja, nego da je ovako ispalo da kazem slucajno, vjerujem da je ovo i neki plan s njim bio od pocetka, kad se pocinjao spominjati kao pojacanje za nas, ustvari je samo kupi-prodaj, i nerealno mi ja da smo sposobni za tobvsic je napisao/la: ↑10 maj 2025, 13:33Varijantas8 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 11:17Pa i moguce je da je ovo sto se danas desava oko Kevina sve i plan od pocetka, al opet i dalje zvuci nerealno da smo nekog uzeli za 300k eura(?) i prodajemo za haman 3mil KM.
![]()

A Boze ti sacuvaj, haj ponovo procitaj sta si napisao.
Cilj u fudbalu je da das go, kontas. Ni Pipo Inzaghi nije bio tehnicar , igrac zbog poteza itd ali je zato trpao golove nemilice i po tome bio jedan od najboljih spic igraca ikad
-
- Kontakt:
Bolje dat pare na Mlinarica nego na Gordeziania
Ne razumijes se u materiju. Hocemo spica koji ce zabiti 20+ golova, izvoditi kornere, izvoditi slobodnjake, pomagati bekovima u odbrani, iznositi loptu od stopera, da podijeli 10+ asistencija.
Gurate iz krajnosti u krajnost, nit je tako predobar kao što pričate, niti je preloš kako govori druga strana. Mene je strah samo da se ne ponovi slučaj kao sa Džafićem. Da je bolji od svake naše devetke, jeste. Da li je dovoljan nam unaprijedi igru, na njemu je ako dođe da pokaže i dokaže.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.