FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta drugo reći nego fuj
-
- Kontakt:
Dobit ćemo ovo .
-
- Kontakt:
Ocm ako su im dali ovo im niko nece halaliti **** im listica sve neka ispadnu!!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Kapetanovic se posvađao s loptom . Mnogo smo bolji ja mislim da ćemo okrenuti.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 maj 2025, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svaku se potrude da useru 

Protiv Slobode nije bilo potrebe stimati, ovdje je vec druga prica, Sirokom opstanak nama kup. Nadam se da grijesim, ali izveo je i c ekipu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Kapetanovica sefe vadi mijenjaj nesto na poluvremenu, ne mogu da vjerujem unusic dvije npr lopte bogu pod oblake salje smijesno…….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Mislim da je nepotrebno bilo ovoliko rotirat. Nevidim razlog niti potrebu..
Ovaj Jelić-Balta je smijurija od igrača, dikretni krivac za gol, iz ničega je dao kontru protivničkoj ekipi.
-
- Kontakt:
Cim izvedeš drugu ekipu nastimano.
Šta tačno očekujete od Balte, Mustafica, Kapetanovića etc etc ?
Da pobjede 7:0
Ne neće jer su amateri.
Uz to opet si bio bolji.
Penal je bio.
Gol su zabili bez šuta u okvir gola.
Ne kontam čemu negativnost. Utakmica ne može biti nebitnija. Nismo mislim nikad odigrali nebitniju utakmicu.
Ne neće jer su amateri.
Uz to opet si bio bolji.
Penal je bio.
Ne kontam čemu negativnost. Utakmica ne može biti nebitnija. Nismo mislim nikad odigrali nebitniju utakmicu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja i nakon pogledanog usporenog snimka ne mogu reci da jes ili nije penal tj jel ga diro ili nije. A vise mi je da nije bilo kontakta. Jbg.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovo odmaranje igrača je kretenizam.
Turkes pavicic jatta kupresak, svi ovi igraci su igrali veoma malo nemoguce je da nemogu izdrzat 3 utakmice u 7 dana. Posebno vecina njih i nije ni igralo citavu utakmicu..
-
- Kontakt:
E kakvo primanje ima Kapetanović, evo žena djeci upalila cipeliće da gledaju.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Nadam se iskreno da cemo pobijedit ali od cetvrtka se prica da cemo dat bodove u subotu Širokom nadam se da je to samo bilo naglabanje i da ce to demantovat u drugom poluvremenu jer treba ih izbacit za Vedrana!
-
- Kontakt:
Dva puta Unušić roka preko gola,Kieremeh ne zna primiti u 16,kontra 3 na 2 Gordeziani nabija u korner,svaki prekid balon golmanu u ruke i sve slučajno?jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:22Cim izvedeš drugu ekipu nastimano.
Ne neće jer su amateri.
Uz to opet si bio bolji.
Penal je bio.
E jbg sad
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 10 maj 2025, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Braco ne vidim razlog cemu sekiracija i negativa. Igramo bukvalno sa drugom postavom, i drago mi je da igramo jer svima treba dati sansu i vidjeti koliko ko moze za sljedecu sezonu. Ja se uopste ne sekiram mislim da mozemo cak i preokrenut jer je nas svaki napad pola gola bukvalno samo malo smireniji da budemo u zavrsnici. Penal je bio cist kao suza ali nije prvi put da nas zakidaju. Cak i ako ne preokrenemo miran sam jer smo mi vec ispunili cilj za ovu sezonu tako da je svejedno.
Ja razumijem da zeli dat sto vise minuta sto vecem broju igraca, al ne odjednom 6 igraca uz B KATEGORIJE
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, Imamkarbarum, Jadnimi, leo1946, Mahalac7, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, PapakIzSa, samoFKS i 106 gostiju.