FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cemu guranje igraca koji ce vrlo vjerovatno na ljeto otici?
Pojedinima se ne mogu nacuditi tipa ovaj mali kapetanovic.. Prijem lopte si trebao nauciti prije 10 godina, a ne da je svaka od tebe ko od dasku. Od gruzijca nikakve fajde, unusic igrac manje, mustafic, balta.. Koliko skarta u ekipi to je haos

1946-1987
NIJE SVEDNO TAMAN DA SMO 30 bodova ispred i to na prvom mjestu, posebno protiv UBICA.ubipara je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:29Braco ne vidim razlog cemu sekiracija i negativa. Igramo bukvalno sa drugom postavom, i drago mi je da igramo jer svima treba dati sansu i vidjeti koliko ko moze za sljedecu sezonu. Ja se uopste ne sekiram mislim da mozemo cak i preokrenut jer je nas svaki napad pola gola bukvalno samo malo smireniji da budemo u zavrsnici. Penal je bio cist kao suza ali nije prvi put da nas zakidaju. Cak i ako ne preokrenemo miran sam jer smo mi vec ispunili cilj za ovu sezonu tako da je svejedno.
Nije svedno i ako ne preokrenemo zoran mi je pao u ocima
A ako on nije mogo uvidit dosad za 11 mjeseci svakodnevno treninga utakmica da unusic mustafic i ostali nisu za prvi put on treba da preispita svoju pro licencu
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 10 maj 2025, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Brate ovu bas treba da idu na pobijedu za Vedrana i da gurnu Siroki jos dole a ne da skinemo gace njima a sinoc Sloboda izginula protiv Igmana nadam se da cemo okrenut ovoubipara je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:29Braco ne vidim razlog cemu sekiracija i negativa. Igramo bukvalno sa drugom postavom, i drago mi je da igramo jer svima treba dati sansu i vidjeti koliko ko moze za sljedecu sezonu. Ja se uopste ne sekiram mislim da mozemo cak i preokrenut jer je nas svaki napad pola gola bukvalno samo malo smireniji da budemo u zavrsnici. Penal je bio cist kao suza ali nije prvi put da nas zakidaju. Cak i ako ne preokrenemo miran sam jer smo mi vec ispunili cilj za ovu sezonu tako da je svejedno.
-
- Kontakt:
Ali i ovaj gruzijac, strašan talenat, pozicija, prednji neupotrebljivi.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Klasično javljanje likova koji su tu samo kad je loš rezultat, a inače ih nema, aj vozdra.
-
- Kontakt:
Evo teške artiljerije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jako je bitno da poguramo listicu u drugu ligu, zato se ovo mora dobiti!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
ABdOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:35Jako je bitno da poguramo listicu u drugu ligu, zato se ovo mora dobiti!
-
- Kontakt:
Lištica sve i da izgubi večeras, ne može ispasti.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:35Jako je bitno da poguramo listicu u drugu ligu, zato se ovo mora dobiti!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- napoleon72
- Kontakt:
Kao da su Kyeremeh i Gordeziani Vinicius i Benzema pa je nastimano cim nesta uyebu. Kyeremeh da ima bolju zavrsnicu sa ovom fizikom igrao bi u Bundesligi a ne kod nas. U Gordezianiju eto neki vide nesta al za mene je troma ubleha, barem ovo do sad. Sem dobrog penala taj lik nista pokazao nije. Tako da, glupo je pricat o nekim namjestaljkama, kao da su prazne golove fulali.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:29Dva puta Unušić roka preko gola,Kieremeh ne zna primiti u 16,kontra 3 na 2 Gordeziani nabija u korner,svaki prekid balon golmanu u ruke i sve slučajno?jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:22Cim izvedeš drugu ekipu nastimano.
Šta tačno očekujete od Balte, Mustafica, Kapetanovića etc etc ?
Da pobjede 7:0
Ne neće jer su amateri.
Uz to opet si bio bolji.
Penal je bio.
Gol su zabili bez šuta u okvir gola.
Ne kontam čemu negativnost. Utakmica ne može biti nebitnija. Nismo mislim nikad odigrali nebitniju utakmicu.
E jbg sad
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ja ne vjerujem sta ljudi pisuPendulum je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:38Lištica sve i da izgubi večeras, ne može ispasti.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑10 maj 2025, 19:35Jako je bitno da poguramo listicu u drugu ligu, zato se ovo mora dobiti!

....sve drugo će proći!
Hadalju i mozes samo zamisljati da si bio sa nekim...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Joj belaja... ako izgube dogovoreno s listicom, ako okrenu odigrali za kladionicu iz 2 u 1 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bilo je i vrijeme da ga izvedeš.
Najgora partija prvotimca Sarajeva od 1996.
Najgora partija prvotimca Sarajeva od 1996.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, AVNOJ, bhfanatic14, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, ronaldo99 i 64 gosta.