Motivacija je jako bitan faktor u sportu. Pogledaj kako Pariz i Liverpool gube kako su im rezultati u ligi postali nebitni. Da li i oni namjestaju?

Motivacija je jako bitan faktor u sportu. Pogledaj kako Pariz i Liverpool gube kako su im rezultati u ligi postali nebitni. Da li i oni namjestaju?
Znao sam da su bolesni, ali ovoliko…
Kakve veze ima pokojni sa ovom utakmicom, NK Široki i evo ako bas zelis navijačima Širokog??!!?!!? Pa vi ste prvi etiketirali parolama..Vedrana je ubila.....??TefalTava je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:36samo jel vas stid vedrana eto to odgovorifeniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:32Jesu opsjednuti Sarajevom...teze njima pao poraz nego nama.
Ne smije covjek vise ni izgubit![]()
![]()
Mene je licno stid vedrana nisam poznavao, brata mu znam , nikako ovo nismo smjeli dozvoliti gade mi se , **** ti sunce i listicu !!TefalTava je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:36samo jel vas stid vedrana eto to odgovorifeniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:32Jesu opsjednuti Sarajevom...teze njima pao poraz nego nama.
Ne smije covjek vise ni izgubit![]()
![]()
Treba ovo prijavit UEFIVirtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:33Razumijem da su dali Borcu, očekivano, ipak je finale kupa bilo u pitanju.
Ali da daju Širokom Brijegu, e to ne mogu shvatiti. Svaki drugi klub bi mogao shvatiti, shvatio sam Igman i sve ostale kojima su dali na kraju, ali Široki Brijeg?
Ovaj put su nadmašili sami sebe.
Bravo Sarajevo.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, jurisicduska, Quartararo, VivaLaLiberta i 22 gosta.