Zato dovedu Mikavicu i njemu slične a svoju djecu šutnu. Pa Enes Latifagic im svima može biti doktor košarke.DamirT je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:31A jbg, zato ce mu i domet biti Sloboda, eventualno Bosna, a i oni tesko. Moze se naci bolji centar sigurno, samo sto nema "uprava" ambicije za nesto vise...costacurta08 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:26U prošloj utakmici protiv Leotara mu šut bio 3-12, najzaslužniji za poraz. Danas mu šut protiv Borca 3-11. Zicere nevjerovatne fula......... pa za tu platu, u našim uslovima ti bi morao da dominiraš. Barem protiv ovih Leotara, Orlovika.......DamirT je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:11
Dobro, ocekivano jer je najbolji u ekipi. Vise sam mislio na najvecu platu u ekipi. Evo costacurta dobro napisa, daj i duplo vise, ali da to lici na nesto. Mene stvarno ne bi zacudilo da namjerno Aid nece da se igra Aba liga, pa zato su u ovoj ligi 4 ovoliko ocajni.
Al et'
OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Daj ugasite klub, ne sramotite se bezveze...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ide sad Trbić vjerovatno sa nekom snisishodljivom izvalom tipa "pobijedili smo sami sebe".
Sejfo se nafuro da je Jokić, on prenosi loptu, čovjek mu iz ruke uze. Pada u zadnjim minutama gubi loptu, ovi poentiraju. Čovjek kraj njega skok u napadu i koš, zadnji napad opet pored njega koš-faul.
Rekao sam već da je igrao sam cijelu sezonu na najtežoj poziciji. Pojačanje je trebalo davno prije dovesti.
Gasi sve.
Želim svako dobro Basket Živinice

Sejfo se nafuro da je Jokić, on prenosi loptu, čovjek mu iz ruke uze. Pada u zadnjim minutama gubi loptu, ovi poentiraju. Čovjek kraj njega skok u napadu i koš, zadnji napad opet pored njega koš-faul.
Rekao sam već da je igrao sam cijelu sezonu na najtežoj poziciji. Pojačanje je trebalo davno prije dovesti.
Gasi sve.
Želim svako dobro Basket Živinice

-
- Kontakt:
Druže gledam ja. Gledam Evo 30 godina i nadam se da će se u bilo kom sportu u ovom gradu nešto napraviti, osvojiti neki trofej.
Najlakše se tako napraviti pametan i okretati glavu.
Eto do čega nas je dovelo, od juna više nemamo ni kluba ne u premijer ligi već nećemo imati nikako fudbalskog kluba. Hoćeš li dolaziti na Tušanj da gledaš OFK Slonoda? Jedinstvo na aparatima, fudbal, boks, kuglanje, košarka, plivanje......... pa sve uništeno, a ti se javljaš "zar to neko gleda?!" Hare Krišna!
Gledam i Modriča ima prvaka, Brotnjo i Laktaši, Ljubuški i Široki Brijeg, sve kad ih sabereš nemaju stanovnika ko Tuzla a svi imaju prvake države. Do koga je?
Volim sport i zato pišem. Na forumu smo, ako imaš nešto konstruktivno izvoli napiši, ako nemaš nastavi da ćutiš

Tko zadnji izlazi iz Mejdana nek isključi struju za stalno. Ona više ne treba.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Campara I Sejfic reprezentativci.De ba nemojte zajebavat.Letve obojica.
Njihovi novinari, kako će pitatcostacurta08 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:19Bez da ih iko od "novinara" barem upita na pressu "jel vas stid?."
Za šta platu primate?
Uništili ste sport u gradu, isti VI koji ste danas sa trga poručivali "SLOBODA narodu!"
Ovaj grad je grad licemjera i hipokrita!!
Mrš!!
-
- Kontakt:
Dobiće dvije karte za Kipar i njima je to smisao života.Darkus je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:24Njihovi novinari, kako će pitatcostacurta08 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:19Bez da ih iko od "novinara" barem upita na pressu "jel vas stid?."
Za šta platu primate?
Uništili ste sport u gradu, isti VI koji ste danas sa trga poručivali "SLOBODA narodu!"
Ovaj grad je grad licemjera i hipokrita!!
Mrš!!
Sve drugo nije bitno, a i realno da se upuste u istraživanje ko će ih zaštititi, ko podržati i podršku pružiti, ovako će vidjeti Kipar, letjeti avionom, kakve pichoke pokupiti a ko ebe klub i grad i sport i sve drugo............

Prije ove lige 4, bilo je jasno da Sloboda neće biti treća, jer treći možda ide u ABA2. Gledajući par zadnjih sezono Slobodu to ne interesuje.
Njima je isto, bilo ili ne bilo struje.
-
- Kontakt:
To je pitanje svih pitanja. Zašto klubu nije u interesu da plati kotizaciju za učešće u ABA2? Dvorana je bila uvijek i više nego popunjena u onoj jednoj sezoni kad nastupaše u ABA2.
Nije gradu u interesu, navijača nema a ovi što koriste fondove i gradsku imovinu to maksimalno ISKORIŠTAVAJU.
Pa i Darku Maksimoviću treba isplatiti pare?! Lik ukopao FK al neko se utalio. Tako je isto i sa ovim projektom. Ugasiće i FK kao i KK isto kao što će ukinuti mlade reprezentativne selekcije. Mi sve krivi. Mi im legitimitet dali.
Grad papaka, beskičmenjaka i seljaka.
Zabranio Bevba da ovi hadalji ikoga dobiju u ovoj ligi 4.
Na lijekove pare potrosio smradu.

Na lijekove pare potrosio smradu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Neko da napiše kolika su primanja ovih bijednika?
Ne to radi mene već radi graCkih qurchevih glava koji u budžetu odobravaju sredstva kako bi nas ovi sramotili tj oni, ustvari MI ih plaćamo.
Kolike su plate igrača npr Basket Živinice me savršeno ne zanimaju jer je privatni klub i neka rade kako hoće.
Ovi NAŠI koriste sredstva iz GRADSKOG budžeta, sponzorišu ih JAVNE institucije, koriste GRADSKU dvoranu. Red bi bio da kažu koliko ih se platilo u sezoni 24./25. a napravili nisu apsolutno ništa i koji bi to razlog bio da se i dalje nastavi finaciranje ovog bunara bez dna?
Kolika god da su, sigurno nisu mala primanja. Boli njega qrc, nek jase kad moze. Ko nam je kriv sto smo mrtvi za bilo sta i drzimo se one izreke "suti samo nek ne puca".costacurta08 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:41Neko da napiše kolika su primanja ovih bijednika?
Ne to radi mene već radi graCkih qurchevih glava koji u budžetu odobravaju sredstva kako bi nas ovi sramotili tj oni, ustvari MI ih plaćamo.
Kolike su plate igrača npr Basket Živinice me savršeno ne zanimaju jer je privatni klub i neka rade kako hoće.
Ovi NAŠI koriste sredstva iz GRADSKOG budžeta, sponzorišu ih JAVNE institucije, koriste GRADSKU dvoranu. Red bi bio da kažu koliko ih se platilo u sezoni 24./25. a napravili nisu apsolutno ništa i koji bi to razlog bio da se i dalje nastavi finaciranje ovog bunara bez dna?
Kad on ode nekad iz kluba, ne bi me cudilo da sina uvali, posto od trenerske karijere nema nista, osim da bude potrcko u klubu koji mu otac vodi. Da valja, kao da ga ne bi uzeo neko drugi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledam Bosnu veceras, drago mi i u isto vrijeme psujem berbi sve odreda
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bas tako...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.