Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Priča završena, pustili smo Širokom i Slobodi prije dva kola.
Al šta vele, i Sloboda nam bod uzela...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Tacnije, kao bonus na platuMikiPirs je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:35Znaci ovo danas se racuna kao prihod?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nemam volje da ga sad zovem pitam da mi slika, nije mi tolko bitno. Napisao sam i ovdje danas prije utakmice, dvica prica se, da ne bude ono general poslije bitke. Jbga i meni je cudno nisam ni ja vjerovao dok ga Siroki nije zabio. Al etoHordasOdMalena je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:14Može li slika tiketa koji je drug uplatio? Onako, bez zayebancije pitam.Lillard je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:08Da, pustili vam. I vi njima dali 3 boda. To mi prijatelj iz Sirokog rekao odma poslije 4:0 na Kosevu, nisam mi vjerovao. Danas mi drugi govori uplacuj na Siroki dvica je sigurno. On uplatio, ja nisam jer nisam jos vjerovao. Al jbga. Tako je kako je. Ko navijac tesko se suocit s tim, ali kazem ti da je istina.
Evo postavio Virtu4l.![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Iskreno zao mi je iskrenih navijaca jer znam koliko im znaci zbog svega sto se desilo prije 16 godina. Znaju i oni kakva je situacija i nije im svejedno.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
E pogledajte njihove reakcije njihovih napadača koja je to sramota
Šta oni rade
-
- Kontakt:
Kako ih Siroki rutinira 3:0 na Pecari počeli su odmah tog momenta gradit narativ da će Sarajevu neko nešto pustiti. Toliki strah i toliki kompleks nikad zabilježen nije. Bilo je nekih rivaliteta i svega a ovo danas sto osjećaju navijači Željezničara je stepenicu ispod očaja i zavisti. Bolesno postalo citati. Prednjače oni koji imaju zadatak da pišu o svemu osim o 12 sezona stabilizacije gdje su na istom nivou kao prije 12 sezona ako nisu i gori od tog. Isto dužni , isto loši. Da osnuješ nov klub i za 12 godina možeš nešto s njim napraviti , samo ovi u nedostatku vlasititih sportskih ostvarenja , pričaju o nama, našim finansijama, našim utakmicama i tako dalje. Mali klub.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Borci za spas bh fudbala su i ove godine odlucili da spase. Fudbal ne, ali spasili su zato mrskog neprijatelja iz "kraj Mostara selo malo". Ruka ruku mije, a obraz...
Sarajevski Željezničar.
Veci ti kompleks imas sto svaki dan pises o dugovanju,a ovo danas cak nama ide i u korist.jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:40Kako ih Siroki rutinira 3:0 na Pecari počeli su odmah tog momenta gradit narativ da će Sarajevu neko nešto pustiti. Toliki strah i toliki kompleks nikad zabilježen nije. Bilo je nekih rivaliteta i svega a ovo danas sto osjećaju navijači Željezničara je stepenicu ispod očaja i zavisti. Bolesno postalo citati. Prednjače oni koji imaju zadatak da pišu o svemu osim o 12 sezona stabilizacije gdje su na istom nivou kao prije 12 sezona ako nisu i gori od tog. Isto dužni , isto loši. Da osnuješ nov klub i za 12 godina možeš nešto s njim napraviti , samo ovi u nedostatku vlasititih sportskih ostvarenja , pričaju o nama, našim finansijama, našim utakmicama i tako dalje. Mali klub.
Fk Željezničar.
Pa mma_hz i curvanord povracaju na ovu bruku koji im je klub priredio, za razliku od ovih mirvicevih botova koje svakako boli q za sve.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 maj 2025, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ova liga je sve samo nije sportsko takmičenje. Postoji samo da pojedinci dobro zarade.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
**** te vico u usta drugoligaska
Podrzavas ga i govoris nekom da je sds haha
Druga liga napusti forum, treba navijaci Stupcanice da pisu, a ne Celika
Da nije Ivice Osima fudbal u BiH bi imao tri puta manju historiju i mirni budite kad njegovo ime spominjete!
Podrzavas ga i govoris nekom da je sds haha
Druga liga napusti forum, treba navijaci Stupcanice da pisu, a ne Celika
Da nije Ivice Osima fudbal u BiH bi imao tri puta manju historiju i mirni budite kad njegovo ime spominjete!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2025, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa 90% vasih navijaca se slaze da je sve dogovoreno sa listicom, nije to samo nase misljenje..jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:40Kako ih Siroki rutinira 3:0 na Pecari počeli su odmah tog momenta gradit narativ da će Sarajevu neko nešto pustiti. Toliki strah i toliki kompleks nikad zabilježen nije. Bilo je nekih rivaliteta i svega a ovo danas sto osjećaju navijači Željezničara je stepenicu ispod očaja i zavisti. Bolesno postalo citati. Prednjače oni koji imaju zadatak da pišu o svemu osim o 12 sezona stabilizacije gdje su na istom nivou kao prije 12 sezona ako nisu i gori od tog. Isto dužni , isto loši. Da osnuješ nov klub i za 12 godina možeš nešto s njim napraviti , samo ovi u nedostatku vlasititih sportskih ostvarenja , pričaju o nama, našim finansijama, našim utakmicama i tako dalje. Mali klub.
-
- Kontakt:
Izdali ste Vedrana, Izdali ste HZ!!!!!
VEDRAN PULJIC!!!!!!
VEDRAN PULJIC!!!!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad hocete objasnit nekom kako se namjesta utakmica, pokazete mu ovo danas
svrakino1921 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:39
E pogledajte njihove reakcije njihovih napadača koja je to sramota
Šta oni rade
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pustila nam Sloga kup za bodove u ligi?
Pustili nam kamenjari kup za bodove u ligi?
Pustio nam borac kup za bodove u ligi?
Pustila nam lištica trofej kupa (+ Evropu i sve što ide uz to) za bodove (spasa) u ligi?
Veliko, veliko Sarajevo.

Pustili nam kamenjari kup za bodove u ligi?
Pustio nam borac kup za bodove u ligi?
Pustila nam lištica trofej kupa (+ Evropu i sve što ide uz to) za bodove (spasa) u ligi?
Veliko, veliko Sarajevo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, worchester i 27 gostiju.