Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nek se i ćaci malo raduju. Zasluzili su.
- svrakino1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:54Al kako ih Mirvic hajca, prvo ujutru bombasticnim naslovima za Viverosa i milione pa sad klasicno spustanje i samar
Mirvic Kim-Jong prvi![]()
Ali svaki put isto, prošle godine Ziljkić, ludilo, znači svaki put ih pripremi nekim spinovanjem.![]()
Ovo jutros za divno jutro
-
Hansestadt
- Kontakt:
Mirviceva omiljena numera
KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:01A evo i ovdje se sad jasno vidi razlika izmedju shizopitara i realnih navijaca. Gledaj ti nesretnika kako pokusavaju pravdati i ovaj lopovluk![]()
Njih trojica se o jadu zabaviše da brane ovaj cirkus.
Shvatite, dali ste bodove Borcu i Širokom ove sezone, Vicina ste kujica i radite sve ono što on naredi.
Mi smo ga (nadam se) ostavili bez titule i ko zna koliko miliona maraka. Jer mi smo Željezničar - INSTITUCIJA.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Po mom iskrenom misljenju utakmica je dogovorena ali nije mi nesto krivo, pa i igmanu smo pustili pa nas zeljo prestize, mi ako nismo prvi nama je sezona neuspjesna i svima je ocigledno svejedno jesi treci ili cetvrti ako vec izboris evropu.
Pa svako kolo imate dogovoreno nekoliko utakmica, da li je to izmedju klubova ili kluba i sudije nije ni bitno, vazno da je sezona neregularna.
Pa svako kolo imate dogovoreno nekoliko utakmica, da li je to izmedju klubova ili kluba i sudije nije ni bitno, vazno da je sezona neregularna.
HahahahahahahahahahaVirtu4l je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:04KONTRASVIH je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:01A evo i ovdje se sad jasno vidi razlika izmedju shizopitara i realnih navijaca. Gledaj ti nesretnika kako pokusavaju pravdati i ovaj lopovluk![]()
Mi smo ga (nadam se) ostavili bez titule i ko zna koliko miliona maraka. Jer mi smo Željezničar - INSTITUCIJA.
Pa ni ti, totalni yebeni debilkan, ne vjeruješ u to što si napisao.
šurujete s četnicima,sada i s ustašama pobratili seErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:06Po mom iskrenom misljenju utakmica je dogovorena ali nije mi nesto krivo, pa i igmanu smo pustili pa nas zeljo prestize, mi ako nismo prvi nama je sezona neuspjesna i svima je ocigledno svejedno jesi treci ili cetvrti ako vec izboris evropu.
Pravo dobri, zato nas k'o djecu ubise od kurca u polufinalu.
Sarajevski Željezničar.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ma nek smo male plave iskarali,**** ostalo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Od riječi do riječi. Pustit će i Željo za 2 3 godine nekome zadnje kolo ako mu bude trebalo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:06Po mom iskrenom misljenju utakmica je dogovorena ali nije mi nesto krivo, pa i igmanu smo pustili pa nas zeljo prestize, mi ako nismo prvi nama je sezona neuspjesna i svima je ocigledno svejedno jesi treci ili cetvrti ako vec izboris evropu.
Mislim općenito smiješno mi je što ovdje obe navijačke grupe osuđuju jedni druge a zapravo smo potpuno isti. Vi ne volite Želju i navijate svaki meč protiv njih, mi ne volimo Sarajevo i navijamo svaki meč protiv vas.
Smiješno je i ono da nama više znači pobjeda u derbiju, skontajte da smo isti debili.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sve dok je chetnik na celu drzave i saveza, da se mene pita, sve bih utakmice kupio i svakom protivniku po 4 crvena podijelio. Ali treba onda i prihvatiti misljenje kada se prica o ostalim klubovima i dogovorenim utakmicama, a ne samo kada neko prizna za svoj klub.b00t je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:07šurujete s četnicima,sada i s ustašama pobratili seErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:06Po mom iskrenom misljenju utakmica je dogovorena ali nije mi nesto krivo, pa i igmanu smo pustili pa nas zeljo prestize, mi ako nismo prvi nama je sezona neuspjesna i svima je ocigledno svejedno jesi treci ili cetvrti ako vec izboris evropu.
Pa svako kolo imate dogovoreno nekoliko utakmica, da li je to izmedju klubova ili kluba i sudije nije ni bitno, vazno da je sezona neregularna.![]()
Vi i dan danas ne priznajete utakmice koje ste dogovorili u zadnjih 12 mjeseci.
Šta kaže klaun, institucija su jer su dobili Borca dok se on bori za titulu.
Auuu kako su nisko pali
Po tom rezonu smo mi malkice veća institucija jer smo ih i mi dobili u ligi, plus izbacili iz kupa.

Auuu kako su nisko pali
Po tom rezonu smo mi malkice veća institucija jer smo ih i mi dobili u ligi, plus izbacili iz kupa.
- jurisicduska
- Kontakt:
Jedino nas oni nisu pustili pa mi njih.
Jer jedino oni nemaju sportskih ciljeva.
Osrednji klubić.
Ako ko igra za opstanak i dobije nas pustili smo ih . - tu nisu ove godine
Ako ko igra za titulu i dobije nas pustili smo ih. - tu nisu deceniju
Ako mi igramo za trofej i pobjedimo - pustili su nas
To su ti pravila.
Dakle mi sa svima namjestamo osim sa njima jer on ni za šta ne igraju. Da igraju i s njima bi namještali ili ne bi jer su oni pošteni i institucija jer su 1 utakmicu pobijedili protiv vodeće 3 ekipe i istamburani u kulu od prvog ozbiljnog protivnika.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa debili nego sta ali sve je to odraz drzave i prosjecnog bosnje. Pa koja to budala ne bi prihvatila trofej nakon katastrofalne sezone, pod uslovom da neku utakmicu pusti? Pa da je vama ponudjen trofej kupa ove sezone, naravno da biste objerucke prihvatili a na tabeli otisli do 6. mjesta. Neregularna sezona, koga interesuje fudbal.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:09Od riječi do riječi. Pustit će i Željo za 2 3 godine nekome zadnje kolo ako mu bude trebalo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 maj 2025, 22:06Po mom iskrenom misljenju utakmica je dogovorena ali nije mi nesto krivo, pa i igmanu smo pustili pa nas zeljo prestize, mi ako nismo prvi nama je sezona neuspjesna i svima je ocigledno svejedno jesi treci ili cetvrti ako vec izboris evropu.
Mislim općenito smiješno mi je što ovdje obe navijačke grupe osuđuju jedni druge a zapravo smo potpuno isti. Vi ne volite Želju i navijate svaki meč protiv njih, mi ne volimo Sarajevo i navijamo svaki meč protiv vas.
Smiješno je i ono da nama više znači pobjeda u derbiju, skontajte da smo isti debili.
E SVAKA TI CAST ISMIRE MIRVICU. TAKO TO RADI VLASNIK. NE ZANIMA GA NI SMRT UBIJENOG MOMKA KAD JE INTERES DA SE ZARADI.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Duska u nemogucoj misiji.
Valja sad objasniti kako ekipa koja prije svega par dana razvali tog istog Sirokog, odjednom zaboravi igrati fudbala, a ubice odjednom proigraju i pobjede na tom istom stadionu na kojem su prije par dana fasovali 4 komada
Valja sad objasniti kako ekipa koja prije svega par dana razvali tog istog Sirokog, odjednom zaboravi igrati fudbala, a ubice odjednom proigraju i pobjede na tom istom stadionu na kojem su prije par dana fasovali 4 komada
- Evolve
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 20:29Sad Široki ima nove športske prijatelje iz Sarajeva, nismo više mi...

NK Široki Brijeg
Upravo to, apsolutno se slazem sa tobom. Zato nam i jeste ovako u drzavi.jurisicduska je napisao/la: ↑10 maj 2025, 21:59Opet najglasniji navijači jedinog kluba u državi osuđenog za namještanje utakmica.
Nerealno, zato nam i jest ovako u državi.
I zanimljivo je da svi dogovaraju osim njih. A oni jedini izbačeni iz lige zbog namještanja.
Oni koji se kao najvise bore za pravdu najvise suruju sa neprijateljem drzave. Prepisano od političara.
Doduse politika ih stvorila, dodje na isto.
Kako li je Vedranovim jaranima....
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 11 gostiju.