Postao/la obrijanopile » 10 maj 2025, 22:39
Prvo da odmah kazem ova utakmica nije nama toliko važna, ali je važno protiv koga smo igrali, a očito da ovi koji igraju i ovaj koji ih vodi to ne doživljavaju. Poraz je Zekicev i zbog toga, isti, nikada neće biti ni blizu kapaciteta trenera kao Jakirevic. Ne razumijem, zbog čega se formacija promijenila, zbog čega se uopšte islo kao da se netko odmara i da se daje nekome šansa protiv Lištice, ako je se trebao netko odmarati trebao je u povratnoj u Lištici, a ne u prvenstvu. Kriv je Zekic i niko drugi! Odmah da se zna, nisam da se skida glava, ali netko mu mora objasniti da je dosta podcjenjvanja nekih ekipa koje su nas koštale bodova. Ne moze se vaditi na igrače, sam ih je postavljao. Gulasvili, nije Ronaldinjo, a Bogami ni Jamal pa da nikome loptu ne želi da doda, već sam puca i kada treba i kada ne treba, Turkes ono glavom nije ni sut, a ni pokušaj suta, o centarsutima necu ni da pišem fuj. Bubanja, amaterski odigrao, Unusic kao muha bez glave, Kapetanović ne zna primiti ni prsima, a Bogami ni nogom. Ali opet podvlačim za porat je iskljucivo kriv Zoran Zekic! Mora se dozvati jer ovako ne ide. Oni su ušli u utakmicu da opet ne prime cetri, a sad su im data krila da mozda mogu i iznenaditi u Lištici. E, zbog toga je trebalo krenuti kao što smo igrali zadnje dvije utakmice, a Zekic je nesto izmisljao po ko zna koji put i pogrešio. Ni on, a ni igrači mi ne bi dobili pune plate zbog ovoga. I sta onda da očekujemo u Evropi, ako ovako igramo protiv Lištice, Slobode...
Zadnja izmjena:
obrijanopile, dana/u 10 maj 2025, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!