FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A to plavi keru bi jedva doceko futo mala
-
- Kontakt:
Pa to znaci samo ogromna kazna za klub
Jesmo dusmani sebi
Ali kako brate moze utakmica biti prodana bez znanja ss i igraca? Nista mi nije jasno tek sad majke mi. Ok, dajemo podrsku treneru i ekipi ali drugima ne zbog navodnih namjestanja. Pa kako namjestiti/prodati sta god, a da ovi na terenu to ne znaju? A njima se daje podrska
1946-1987
Nama neprijatelj ne treba. Sami smo sebi najveći neprijatelji.
-
- Kontakt:
Nikakvog smisla ovaj post nema. Ne djeluje mi kao da ga je grupa pisala. Pogotovo ne odgovara stanju na tribini na utakmici i pjesmama koje su se pjevale.
Tako da ću ipak sačekati sa zaključivanjem. Meni ne djeluje da je ovo iko od hordi napisao.
Tako da ću ipak sačekati sa zaključivanjem. Meni ne djeluje da je ovo iko od hordi napisao.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Prodali utakmicu tako što igrač nakon šuta savršeno postavi nogu da se lopta odbije u gol i prevari golmana. Prodali tako da sudija ne svira očigledan penal nad našim igračem. Prodali tako da golman gostiju odbrani udarac Guliashvilija u zadnjem napadu na utakmici. Bože sačuvaj.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Koji jadovi su ovo pisali dno dna nisu ovo pravi navijači Sarajeva
Sve što sam srao protiv Zekića zbog Anesa i ostalih danas mu se zahvaljujem do neba što mu nije dao minute, da ne učestvuje u ovom jadu, u ovoj odvratnosti u ovoj izdaji Vedrana i svih ranjenih i zatvorenih navijača i svih nas kolektivno koji imamo dva prsta obraza FUJ FUJ FUJ.
Ni ja vam neću halaliti nikad.
Ni ja vam neću halaliti nikad.
Pa i ne moze, batalite tu pricu. Ako je dogovoreno, ss i igraci su morali znati.leo1946 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 23:46Ali kako brate moze utakmica biti prodana bez znanja ss i igraca? Nista mi nije jasno tek sad majke mi. Ok, dajemo podrsku treneru i ekipi ali drugima ne zbog navodnih namjestanja. Pa kako namjestiti/prodati sta god, a da ovi na terenu to ne znaju? A njima se daje podrska
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Iskreno zalosno i tuzno od HZ ako su oni objavili!!!
Da je namjesteno ne bi Guli na kraju sigurno onako krenuo prema golu i sutao u isti.
Mi ne mozemo da sami sebi ne seremo dok nas drugi gaze
Da je namjesteno ne bi Guli na kraju sigurno onako krenuo prema golu i sutao u isti.
Mi ne mozemo da sami sebi ne seremo dok nas drugi gaze
F.K. SARAJEVO
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ja ću se na mjesec odvojiti od foruma i od kluba. Vjerovatno ću sačekati evropu pa se ponovo priključiti i forumu i koševu, ovo je ubistvo inteligencije i zdravog razuma. Čuvajte zdravlje
-
- Kontakt:
Jesi li ti znao da je nastimana današnja utakmica? Ako jesi, zbog čega nisi prijavio sipi. Zasto nisi napisao danas prije utakmice da je nastimano. Je li znas da nas uefa zbog ovog moze kazniti izbacivanjem iz svih takmičenja. Zbog čega si cuta, zbog čega je ćutali udruženje? Ne kontam
Evo i oni tebe selame!
Ono sto ja sumnjam (nevezano za ovo saopstenje) jeste da je neko usao medju par igraca. Vjerujem i nadam se da to Zekic ne zna, odnosno nije znao. Ne bih zelio da stvaram animozitet ili upirem prstom, ali treba krenuti od trojice izvedenih na poluvremenu. Sastav je svakako trebao biti saren radi cuvanja za srijedu.leo1946 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 23:46Ali kako brate moze utakmica biti prodana bez znanja ss i igraca? Nista mi nije jasno tek sad majke mi. Ok, dajemo podrsku treneru i ekipi ali drugima ne zbog navodnih namjestanja. Pa kako namjestiti/prodati sta god, a da ovi na terenu to ne znaju? A njima se daje podrska
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ti se pogubio ne znas više ni sta pišeš. Sad pišeš mirvic mafija pusteno ,sad ti ko nije uredu što se hz oglasile . Pukotina živa

-
- Kontakt:
Sami smo sebi dusmani. Horde sam uvijek podržavao ali ovo je klub unistilo . Ko god je ovo pisao nije navijac Sarajeva
Prijatelju, koliko god neko nesto “znao”, nikada ne moze sa sigurnoscu tvrditi dok se ne provede to nesto. Upozoravalo se preko odredjenih ljudi, pisalo se po internetu, mahalalo se i slicno. Nista nije uzalud. Prijaviti nekoga tek tako bez konkretnih dokaza je takodjer krivicno djelo, o tome treba voditi racuna.obrijanopile je napisao/la: ↑10 maj 2025, 23:49Jesi li ti znao da je nastimana današnja utakmica? Ako jesi, zbog čega nisi prijavio sipi. Zasto nisi napisao danas prije utakmice da je nastimano. Je li znas da nas uefa zbog ovog moze kazniti izbacivanjem iz svih takmičenja. Zbog čega si cuta, zbog čega je ćutali udruženje? Ne kontam
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Ma treba još malo sačekati dok se još prašine digne meni ovo sve smrdi
-
- Kontakt:
Ma ljudi ovo nisu navijači Sarajeva pisali ovo su dušmani kluba pisali fuj
-
- Kontakt:
Mirvic je uhljupe i to svi znaju ali horde nisu trebali ovako. Sami smo sebi dusmani. Ovim su klub unistili. Ide sada vicina provjera i kazna za Sarajevobordobijeli je napisao/la: ↑10 maj 2025, 23:50Ti se pogubio ne znas više ni sta pišeš. Sad pišeš mirvic mafija pusteno ,sad ti ko nije uredu što se hz oglasile . Pukotina živa![]()
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, mnon46, nedimmmm1337 i 77 gostiju.