FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Horde postaju smiješne sa svojim bojkotima. Treba ih klub tužiti za klevetu
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Napusis mi se k ubleho plava,koji ti je plavi nik sa opstih de nam reci,ima jedan identicno je pisaoHyperOS je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:50Ti si debil, papak svoje vrste.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:39Meni nema smisla,ako hoces da odigras kladaru onda odigras prelaz protiv Goska.NeSamSafetee je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:35I kako baš kao birvaktile sve fercera u klubu, opet se desi neki razdor. Kad si u ogromnom financijskom plusu, kad klub nikad nije bio bogatiji, kad si pred osvajanjem prvog trofeja nakon 4 godine, kad imaš omogućen potencijalni nastup u 2. pretkolu EL ili UECL, kad si na korak od realizacije najvjerojatnije dva najskuplja izlazna transfera u historiji lige i kad imaš najveći priliv novca u klub ikad i da se odjenom klub proda radi par stotina hiljada KM od kladionica koje bi dobio od možda najamaterskiji i najgluplje namještene utakmice ikad. Ne znam za vas, ali meni ovo stvarno nema smisla i ovo je očito ponovo bacanje koske nekih od bivših "legendi".
Tebi nije jasno kad sunce izlazi i zalazi.
Odjavi se budalo.

Mahalalo se da, mi borcu u ligi damo bodove, a oni nas puste u kupu.HZSydney je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:51Ono sta meni smeta je fraza "dogovoreni kup". Ako Neko zna nesto Nek napise , ko, s kim, Kada I zasto. Ne vjerujem da mozes dogovorit nesto sa 3 ekipe, 50 igraca, trenera, sudija...da moze Onda SMO za NASA...tuzno Kako ko navijaci, nacija, ljudi jedni druge vucemo nazad Taman kad krenemo naprijed..I ova prica za Mamica je pustena ili je mozda htio U klub pa kad je dobio odbijenicu krene ova hajka...Puno za promislit a vec Su se zauzele pozicije
Aj, mahala se svasta pa nije ni cudno sto se i ovo mahalalo.
Imate oko sebe drugova, pitajte ih koliko njih je igralo na kladionici u kupu za Sarajevo kad smo isli u BL.
Ovo sto mirvic radi je njegov kraj na ljeto, svakako bi bio samo se pozurilo.
Neko vec ceka ulazak u klub.
I ovi sto pisu o nekom izbacivanju, Sipu i ostalim glupostima da bezveze ne furaju raju.
Sad nema nazad,neka grupa iznese dokaze i nabiti klub nogom u najniži rang ako su namještali a ako nisu onda su nanijeli klubu nemjerljivu štetu
-
- Kontakt:
Duska samo na blok plavog kmeta vegetuHyperOS je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:51jurisicduska je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:45Nema logike pjesma kup je naš i ovo saopstenje.
Sačekajmo sigurno ima nešto.
Sarajevo nije namejstilo ovu utakmicu. Ne bi je Spielberg ovako namjestio.![]()
![]()
Najjace je ovo nazor tjeranje i izbjegavanje istine
Ima smisla jedino ako je Široki bio u fazonu kao nema šanse da dobiju Sarajevo u 2 utakmice pa su dogovorili sklanjalicu za 3 boda. Što se utakmice protiv Borca tiče, čisto sumnjam da je namješteno jer se ne bi sudije onako ponašale nit' bi nam tukli igrače u tunelu.HZSydney je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:51Ono sta meni smeta je fraza "dogovoreni kup". Ako Neko zna nesto Nek napise , ko, s kim, Kada I zasto. Ne vjerujem da mozes dogovorit nesto sa 3 ekipe, 50 igraca, trenera, sudija...da moze Onda SMO za NASA...tuzno Kako ko navijaci, nacija, ljudi jedni druge vucemo nazad Taman kad krenemo naprijed..I ova prica za Mamica je pustena ili je mozda htio U klub pa kad je dobio odbijenicu krene ova hajka...Puno za promislit a vec Su se zauzele pozicije
Odlazak/neodlazak Hordi u Lišticu će dosta toga reći
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakve kladionice? Ko uopste spominje kladionice?NeSamSafetee je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:35I kako baš kao birvaktile sve fercera u klubu, opet se desi neki razdor. Kad si u ogromnom financijskom plusu, kad klub nikad nije bio bogatiji, kad si pred osvajanjem prvog trofeja nakon 4 godine, kad imaš omogućen potencijalni nastup u 2. pretkolu EL ili UECL, kad si na korak od realizacije najvjerojatnije dva najskuplja izlazna transfera u historiji lige i kad imaš najveći priliv novca u klub ikad i da se odjenom klub proda radi par stotina hiljada KM od kladionica koje bi dobio od možda najamaterskiji i najgluplje namještene utakmice ikad. Ne znam za vas, ali meni ovo stvarno nema smisla i ovo je očito ponovo bacanje koske nekih od bivših "legendi".
-
- Kontakt:
Niko nikada klub neće oprati od ove sramote.
Da se sa ubicama sjelo, dogovaralo i namještalo.
VEDRAN PULJIĆ !!!
VEDRAN PULJIĆ !!!
Nikad u životu za svojih 30 godina nisam pisao ni rekao ništa protiv Hz.
Kakav god da je stav grupe, nisam ga preispitivao, niti je bilo razloga, za sve što se dešavalo bili su u pravu.
Bio sam na sjeveru večeras i kad je počelo ''igraj Saraj'vo nema veze' izašao sam jer sam bio ogorčen.
Morala im se održati lekcija da bezobzira u kakvoj smo situaciji protiv ubica se mora odigrati maksimalno.
I sad ovo saopštenje, za koje lično iz prve ruke znam, da čovjek za kojeg se većinom pitalo kad su se neke odluke grupe vezano za stav prema klubu donosile, ne zna ništa i kaže da će ispitati..
Ako grupa ima dokaze, nek ih bjave koliko je večeras i neka nas izbace u Kanton prvi ću potpisati takav scenario, obraz je najpreći.
Ali ako je ovo objavljeno ishitreno i bez dokaza...
Kakav god da je stav grupe, nisam ga preispitivao, niti je bilo razloga, za sve što se dešavalo bili su u pravu.
Bio sam na sjeveru večeras i kad je počelo ''igraj Saraj'vo nema veze' izašao sam jer sam bio ogorčen.
Morala im se održati lekcija da bezobzira u kakvoj smo situaciji protiv ubica se mora odigrati maksimalno.
I sad ovo saopštenje, za koje lično iz prve ruke znam, da čovjek za kojeg se većinom pitalo kad su se neke odluke grupe vezano za stav prema klubu donosile, ne zna ništa i kaže da će ispitati..
Ako grupa ima dokaze, nek ih bjave koliko je večeras i neka nas izbace u Kanton prvi ću potpisati takav scenario, obraz je najpreći.
MNON
Meni jedino logicno objasnjenje je da je ovo uradila neka interesna grupacija unutar samih hordi iz nekog njima znanog razloga, nema sanse da kompletna grupa stoji iza ovoga jer niz je nelogicnosti u svemu tome.
Ako ste znali da je Kup namjesten sto se niste ranije oglasili?
I cemu skandiranje veceras ‘Kup je nas’ ako par sati nakon toga plasirate ovo idiotsko saopstenje?
Ako ste znali da je Kup namjesten sto se niste ranije oglasili?
I cemu skandiranje veceras ‘Kup je nas’ ako par sati nakon toga plasirate ovo idiotsko saopstenje?
Ako je stimanje krenulo, krenulo je od utakmice u kupu sa ekipom borac, tj. oni nama da prodjemo a mi njima sigurna 3 boda u ligi, pa se samo nastavilo na ovu tekmu. Kazem AKO.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Veću dozu gluposti odavno nisam čuo i vidio, ovo kao da su plasirali anamo oni. Kralju, prođeš niz Sloga, Zrinjski, Borac sa krvlju do lakata i onda kažeš prodao široki kup za tri boda u ligi i to u utakmici gdje si uz malo sreće mogao i pobjediti. Ako imaš nešto reći direktno se obrati klubu u tajnosti, a ne javno pljuvanje po voljenom klubu gdje će da bruji cijeli balkan i Europa sa etiketom zvana korupcija, a oni koji su baš koruptivni ovo njima ide u prilog jer oni su sada čisti. Zaklali nas 10 puta najmanje na najogavniji način ove sezone i mi sami sebe blatimo? Halllo?
Ovo je u stilu kao da sam sebi je..š mater.
Ovo je u stilu kao da sam sebi je..š mater.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Nakon cetiri godine i skoro 80 miliona koje je lik potrosio za taj period i velikog bodovnog minusa u odnosu ma Zrinjski, ovo je nacin na koji kup zeli uzeti.
Vrijeme je Mirvicu.
Vrijeme je Mirvicu.
Huuuffff, Dobar dan svima ! Moram Vam priznati da mi je danas malo tesko !
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Alazem se,al mi nema logike nikakve u 2 meca sa njima da se dogovaramo,imal i jedan valjan razlog,interes zasto bi to uradili kad bi oh u 2 meca izbacili? Koji je listici interes da nam puste kup jer bi svakako ostali u ligi?roccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:59Niko nikada klub neće oprati od ove sramote.
VEDRAN PULJIĆ !!!
Ako je nekad bilo dileme, nakon vecerasnjih postova, definitivno si ih otklonio da si najneinteligentniji forumasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:02Alazem se,al mi nema logike nikakve u 2 meca sa njima da se dogovaramo,imal i jedan valjan razlog,interes zasto bi to uradili kad bi oh u 2 meca izbacili? Koji je listici interes da nam puste kup jer bi svakako ostali u ligi?roccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:59Niko nikada klub neće oprati od ove sramote.
VEDRAN PULJIĆ !!!
-
- Kontakt:
Prodali su 80 godina istorije kluba!
Prodali su Haseta, Papeta, Kelija, Vedrana, Ismira...
Marš svi iz kluba!!!
Prodali su Haseta, Papeta, Kelija, Vedrana, Ismira...
Marš svi iz kluba!!!
-
- Kontakt:
Ovo vam je Vegeta kunem se u zivotHyperOS je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:04Ako je nekad bilo dileme, nakon vecerasnjih postova, definitivno si ih otklonio da si najneinteligentniji forumasmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:02Alazem se,al mi nema logike nikakve u 2 meca sa njima da se dogovaramo,imal i jedan valjan razlog,interes zasto bi to uradili kad bi oh u 2 meca izbacili? Koji je listici interes da nam puste kup jer bi svakako ostali u ligi?roccosiffredi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:59Niko nikada klub neće oprati od ove sramote.
VEDRAN PULJIĆ !!!

Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 maj 2025, 01:07, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Vec je kasno za ispitivanje. Obraz je ukaljan. Svakome se i dala mogućnost da piseNoke995 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 00:59Nikad u životu za svojih 30 godina nisam pisao ni rekao ništa protiv Hz.
Trenutno korisnika/ca: alacious, deda, JavierBosnia, riki46, rimljanin90, Tarapi, Tatamata1946, WeekendOffender i 56 gostiju.