FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
36
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 171

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 11 maj 2025, 00:52

Horde postaju smiješne sa svojim bojkotima. Treba ih klub tužiti za klevetu
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 maj 2025, 00:52

curvanord je napisao/la:
11 maj 2025, 00:49
Anex je napisao/la:
11 maj 2025, 00:46
curvanord je napisao/la:
11 maj 2025, 00:44
:yawn:

Moguće da ti neko preko grupe piša po ukućanima
Tako možeš o svojim ukućanima samo
Piši samo, ofiro si se već i previše nema šanse da se ne sazna ko si. Ima ih i manje što su ofirni bili pa su pronađeni. Samo piši.
Odyebi,prvi pominješ ukućane ničim izazvan ja tebe nisam vrijeđao

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 maj 2025, 00:53

HyperOS je napisao/la:
11 maj 2025, 00:50
mosarajvosa83 je napisao/la:
11 maj 2025, 00:39
NeSamSafetee je napisao/la:
11 maj 2025, 00:35
I kako baš kao birvaktile sve fercera u klubu, opet se desi neki razdor. Kad si u ogromnom financijskom plusu, kad klub nikad nije bio bogatiji, kad si pred osvajanjem prvog trofeja nakon 4 godine, kad imaš omogućen potencijalni nastup u 2. pretkolu EL ili UECL, kad si na korak od realizacije najvjerojatnije dva najskuplja izlazna transfera u historiji lige i kad imaš najveći priliv novca u klub ikad i da se odjenom klub proda radi par stotina hiljada KM od kladionica koje bi dobio od možda najamaterskiji i najgluplje namještene utakmice ikad. Ne znam za vas, ali meni ovo stvarno nema smisla i ovo je očito ponovo bacanje koske nekih od bivših "legendi".
Meni nema smisla,ako hoces da odigras kladaru onda odigras prelaz protiv Goska.
Ti si debil, papak svoje vrste.
Tebi nije jasno kad sunce izlazi i zalazi.

Odjavi se budalo.
Napusis mi se k ubleho plava,koji ti je plavi nik sa opstih de nam reci,ima jedan identicno je pisao :rol: debil jer vas prepoznam na 100km

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 maj 2025, 00:54

HZSydney je napisao/la:
11 maj 2025, 00:51
Ono sta meni smeta je fraza "dogovoreni kup". Ako Neko zna nesto Nek napise , ko, s kim, Kada I zasto. Ne vjerujem da mozes dogovorit nesto sa 3 ekipe, 50 igraca, trenera, sudija...da moze Onda SMO za NASA...tuzno Kako ko navijaci, nacija, ljudi jedni druge vucemo nazad Taman kad krenemo naprijed..I ova prica za Mamica je pustena ili je mozda htio U klub pa kad je dobio odbijenicu krene ova hajka...Puno za promislit a vec Su se zauzele pozicije
Mahalalo se da, mi borcu u ligi damo bodove, a oni nas puste u kupu.
Aj, mahala se svasta pa nije ni cudno sto se i ovo mahalalo.

Imate oko sebe drugova, pitajte ih koliko njih je igralo na kladionici u kupu za Sarajevo kad smo isli u BL.

Ovo sto mirvic radi je njegov kraj na ljeto, svakako bi bio samo se pozurilo.
Neko vec ceka ulazak u klub.

I ovi sto pisu o nekom izbacivanju, Sipu i ostalim glupostima da bezveze ne furaju raju.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 maj 2025, 00:55

Sad nema nazad,neka grupa iznese dokaze i nabiti klub nogom u najniži rang ako su namještali a ako nisu onda su nanijeli klubu nemjerljivu štetu

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 maj 2025, 00:55

HyperOS je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
11 maj 2025, 00:45
Nema logike pjesma kup je naš i ovo saopstenje.
Sačekajmo sigurno ima nešto.

Sarajevo nije namejstilo ovu utakmicu. Ne bi je Spielberg ovako namjestio.
:rol: :rol:

Najjace je ovo nazor tjeranje i izbjegavanje istine
Duska samo na blok plavog kmeta vegetu

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 11 maj 2025, 00:56

HZSydney je napisao/la:
Ono sta meni smeta je fraza "dogovoreni kup". Ako Neko zna nesto Nek napise , ko, s kim, Kada I zasto. Ne vjerujem da mozes dogovorit nesto sa 3 ekipe, 50 igraca, trenera, sudija...da moze Onda SMO za NASA...tuzno Kako ko navijaci, nacija, ljudi jedni druge vucemo nazad Taman kad krenemo naprijed..I ova prica za Mamica je pustena ili je mozda htio U klub pa kad je dobio odbijenicu krene ova hajka...Puno za promislit a vec Su se zauzele pozicije
Ima smisla jedino ako je Široki bio u fazonu kao nema šanse da dobiju Sarajevo u 2 utakmice pa su dogovorili sklanjalicu za 3 boda. Što se utakmice protiv Borca tiče, čisto sumnjam da je namješteno jer se ne bi sudije onako ponašale nit' bi nam tukli igrače u tunelu.

Odlazak/neodlazak Hordi u Lišticu će dosta toga reći

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 maj 2025, 00:57

NeSamSafetee je napisao/la:
11 maj 2025, 00:35
I kako baš kao birvaktile sve fercera u klubu, opet se desi neki razdor. Kad si u ogromnom financijskom plusu, kad klub nikad nije bio bogatiji, kad si pred osvajanjem prvog trofeja nakon 4 godine, kad imaš omogućen potencijalni nastup u 2. pretkolu EL ili UECL, kad si na korak od realizacije najvjerojatnije dva najskuplja izlazna transfera u historiji lige i kad imaš najveći priliv novca u klub ikad i da se odjenom klub proda radi par stotina hiljada KM od kladionica koje bi dobio od možda najamaterskiji i najgluplje namještene utakmice ikad. Ne znam za vas, ali meni ovo stvarno nema smisla i ovo je očito ponovo bacanje koske nekih od bivših "legendi".
Kakve kladionice? Ko uopste spominje kladionice?

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 11 maj 2025, 00:59

Niko nikada klub neće oprati od ove sramote.
Da se sa ubicama sjelo, dogovaralo i namještalo.

VEDRAN PULJIĆ !!!

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 11 maj 2025, 00:59

Nikad u životu za svojih 30 godina nisam pisao ni rekao ništa protiv Hz.
Kakav god da je stav grupe, nisam ga preispitivao, niti je bilo razloga, za sve što se dešavalo bili su u pravu.
Bio sam na sjeveru večeras i kad je počelo ''igraj Saraj'vo nema veze' izašao sam jer sam bio ogorčen.
Morala im se održati lekcija da bezobzira u kakvoj smo situaciji protiv ubica se mora odigrati maksimalno.
I sad ovo saopštenje, za koje lično iz prve ruke znam, da čovjek za kojeg se većinom pitalo kad su se neke odluke grupe vezano za stav prema klubu donosile, ne zna ništa i kaže da će ispitati..
Ako grupa ima dokaze, nek ih bjave koliko je večeras i neka nas izbace u Kanton prvi ću potpisati takav scenario, obraz je najpreći.
Ali ako je ovo objavljeno ishitreno i bez dokaza...
MNON

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 maj 2025, 01:00

Meni jedino logicno objasnjenje je da je ovo uradila neka interesna grupacija unutar samih hordi iz nekog njima znanog razloga, nema sanse da kompletna grupa stoji iza ovoga jer niz je nelogicnosti u svemu tome.
Ako ste znali da je Kup namjesten sto se niste ranije oglasili?
I cemu skandiranje veceras ‘Kup je nas’ ako par sati nakon toga plasirate ovo idiotsko saopstenje?

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 maj 2025, 01:00

Ako je stimanje krenulo, krenulo je od utakmice u kupu sa ekipom borac, tj. oni nama da prodjemo a mi njima sigurna 3 boda u ligi, pa se samo nastavilo na ovu tekmu. Kazem AKO.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 11 maj 2025, 01:01

Veću dozu gluposti odavno nisam čuo i vidio, ovo kao da su plasirali anamo oni. Kralju, prođeš niz Sloga, Zrinjski, Borac sa krvlju do lakata i onda kažeš prodao široki kup za tri boda u ligi i to u utakmici gdje si uz malo sreće mogao i pobjediti. Ako imaš nešto reći direktno se obrati klubu u tajnosti, a ne javno pljuvanje po voljenom klubu gdje će da bruji cijeli balkan i Europa sa etiketom zvana korupcija, a oni koji su baš koruptivni ovo njima ide u prilog jer oni su sada čisti. Zaklali nas 10 puta najmanje na najogavniji način ove sezone i mi sami sebe blatimo? Halllo?

Ovo je u stilu kao da sam sebi je..š mater. :bow:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 maj 2025, 01:01

Nakon cetiri godine i skoro 80 miliona koje je lik potrosio za taj period i velikog bodovnog minusa u odnosu ma Zrinjski, ovo je nacin na koji kup zeli uzeti.

Vrijeme je Mirvicu.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 maj 2025, 01:02

Huuuffff, Dobar dan svima ! Moram Vam priznati da mi je danas malo tesko !
Sarajevo ljubavi moja.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 maj 2025, 01:02

roccosiffredi je napisao/la:
11 maj 2025, 00:59

VEDRAN PULJIĆ !!!
Alazem se,al mi nema logike nikakve u 2 meca sa njima da se dogovaramo,imal i jedan valjan razlog,interes zasto bi to uradili kad bi oh u 2 meca izbacili? Koji je listici interes da nam puste kup jer bi svakako ostali u ligi?

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 maj 2025, 01:04

11 maj 2025, 01:02

VEDRAN PULJIĆ !!!
Alazem se,al mi nema logike nikakve u 2 meca sa njima da se dogovaramo,imal i jedan valjan razlog,interes zasto bi to uradili kad bi oh u 2 meca izbacili? Koji je listici interes da nam puste kup jer bi svakako ostali u ligi?
Ako je nekad bilo dileme, nakon vecerasnjih postova, definitivno si ih otklonio da si najneinteligentniji forumas

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 11 maj 2025, 01:05

Prodali su 80 godina istorije kluba!
Prodali su Haseta, Papeta, Kelija, Vedrana, Ismira...
Marš svi iz kluba!!!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 maj 2025, 01:05

HyperOS je napisao/la:
11 maj 2025, 01:04
11 maj 2025, 01:02

VEDRAN PULJIĆ !!!
Ako je nekad bilo dileme, nakon vecerasnjih postova, definitivno si ih otklonio da si najneinteligentniji forumas
Ovo vam je Vegeta kunem se u zivot :rol: levat indentican post napisao prije par mjeseci. Koliko si glup mogao si barem malo manje ofiran biti,mada i ja puno trazim od tebe.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 maj 2025, 01:07, ukupno mijenjano 2 puta.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 11 maj 2025, 01:06

Noke995 je napisao/la:
Nikad u životu za svojih 30 godina nisam pisao ni rekao ništa protiv Hz.
Kakav god da je stav grupe, nisam ga preispitivao, niti je bilo razloga, za sve što se dešavalo bili su u pravu.
Bio sam na sjeveru večeras i kad je počelo ''igraj Saraj'vo nema veze' izašao sam jer sam bio ogorčen.
Morala im se održati lekcija da bezobzira u kakvoj smo situaciji protiv ubica se mora odigrati maksimalno.
I sad ovo saopštenje, za koje lično iz prve ruke znam, da čovjek za kojeg se većinom pitalo kad su se neke odluke grupe vezano za stav prema klubu donosile, ne zna ništa i kaže da će ispitati..
Ako grupa ima dokaze, nek ih bjave koliko je večeras i neka nas izbace u Kanton prvi ću potpisati takav scenario, obraz je najpreći.
Ali ako je ovo objavljeno ishitreno i bez dokaza...
Vec je kasno za ispitivanje. Obraz je ukaljan. Svakome se i dala mogućnost da pise

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, deda, JavierBosnia, riki46, rimljanin90, Tarapi, Tatamata1946, WeekendOffender i 56 gostiju.