Ne slažem se s osobom koja je napisala ovaj post nit reasemblira moje stavove nit ću ikad povjerovat da je ovo sto je napisano stav navijača Sarajeva. I ne znam sto ti tu vidis problem i vrijeđaš se.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:38Kazes jer si glupi pitar, nije 2009. godina da dijete sa racunara kuci i youtube tutoriala hakuje fejsbuk profil. To je danas skoro pa nemoguce za obicnog covjeka. Drugo sve i da je moguce treba vremena za to, objava je uslijedila 2 sata nakon utakmice, a i do sad bi obrisali post i oglasili se da je nesto u pitanju. Pomiri se s tim da svi namjestaju, vi mozda i najvise zadnjih par godina.jurisicduska je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:35Naravno da to kažem jer je nestvarno da grupa ovo objavi.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:23Sta kaze ova duska, da nije hakovan fejsbuk profil 'ordama![]()
Mislim malo razmisli i shvatit ćeš koliko je suludo.
Treba valjda da aplaudiram ovom saopstenju sta li da me ne bi neko našao negdje ? Daj molim te.
Budi pozdravljen. Ja prvi sam za to da ako smo šta Namjestili da se najstrožije kaznimo. Ali ovo saopatenje ne bi vi ovako napisali a ne “mi”. Iskreno.
Kako god bilo nadam se u narednim danima da će se ovo raspetljat i da neće ostat na saopstenju makar se ugasili. Jer je bara bara šteta.
I malo se ti stavi u poziciju čovjeka koji prati klub 30 godina i ovo ga zatekne. A bio sam tu u nekim gorim vremenima s tom grupom i ne znam bas da bi iko ovo napisao. Doduše trenutnu situaciju ne pratim malo sam ostario za to ali nekako ne mogu da povjerujem.
Ovo sto pričaju sve jasno. Neko objavio na fb i to je to Amin. Hajd dobro. Ja ću ipak sacekat postupak nekakav , nekakve dokaze, nešto. Možda i iz ovog razloga jer sam malo stariji.