Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 11 maj 2025, 01:45

Manijakdokraja9 je napisao/la:
11 maj 2025, 01:38
jurisicduska je napisao/la:
11 maj 2025, 01:35
Manijakdokraja9 je napisao/la:
11 maj 2025, 01:23
Sta kaze ova duska, da nije hakovan fejsbuk profil 'ordama🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Naravno da to kažem jer je nestvarno da grupa ovo objavi.
Mislim malo razmisli i shvatit ćeš koliko je suludo.

Treba valjda da aplaudiram ovom saopstenju sta li da me ne bi neko našao negdje ? Daj molim te.
Kazes jer si glupi pitar, nije 2009. godina da dijete sa racunara kuci i youtube tutoriala hakuje fejsbuk profil. To je danas skoro pa nemoguce za obicnog covjeka. Drugo sve i da je moguce treba vremena za to, objava je uslijedila 2 sata nakon utakmice, a i do sad bi obrisali post i oglasili se da je nesto u pitanju. Pomiri se s tim da svi namjestaju, vi mozda i najvise zadnjih par godina.
Ne slažem se s osobom koja je napisala ovaj post nit reasemblira moje stavove nit ću ikad povjerovat da je ovo sto je napisano stav navijača Sarajeva. I ne znam sto ti tu vidis problem i vrijeđaš se.

Budi pozdravljen. Ja prvi sam za to da ako smo šta Namjestili da se najstrožije kaznimo. Ali ovo saopatenje ne bi vi ovako napisali a ne “mi”. Iskreno.

Kako god bilo nadam se u narednim danima da će se ovo raspetljat i da neće ostat na saopstenju makar se ugasili. Jer je bara bara šteta.

I malo se ti stavi u poziciju čovjeka koji prati klub 30 godina i ovo ga zatekne. A bio sam tu u nekim gorim vremenima s tom grupom i ne znam bas da bi iko ovo napisao. Doduše trenutnu situaciju ne pratim malo sam ostario za to ali nekako ne mogu da povjerujem.

Ovo sto pričaju sve jasno. Neko objavio na fb i to je to Amin. Hajd dobro. Ja ću ipak sacekat postupak nekakav , nekakve dokaze, nešto. Možda i iz ovog razloga jer sam malo stariji.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 11 maj 2025, 01:47

Citam i nevjerujem koja pomutnja radi Širokoga, pardon Lišticeeee !!! Sastanci, izjave, ostavke..nevjerovatno kakav kompleks, mrznja i jal! Strahota čitati, onda se cuditi kad im se zagalami na Pecari! Pa ukenjat ce vam se sve do jedan igrač na Pecari, vjerujte mi, na kraju ce puknit zakuvat sa publikom i fasovat crveni! A tek kakve gluposti slusam i citam o izdaji Vedrana isl?!?? Kakve veze ima Vedran sa NK Široki,Gradom NK Široki, navijačima NK Široki ako su Hz na sudu, na paroli isticali da je Vedrana ubila policija ZHK? Moze li mi tko objasniti? Isto kao da TM preziru svu Zenicu zbog ubojstva svog navijača u Zenici ?!? Pogubili ste se, iskreno i zanimljivo vas je pratit sa strane nakon sto vas pobjedi sredina od jedva 30000 duša! Espreso i kutiju napolitanke svaki put uzmem nakon ovakvih događaja! Ili, u biti ako je istina za namjesštanje ( a Široki ima tri lagane utakmice jos) svaka cast upravi FKS na relaksiranju odnosa sa Širokim i smirivanju lopte!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 maj 2025, 01:50

samirr je napisao/la:
Lude pitarske glave misle moraš sve namjestiti da bi nešto osvojio. Joj s kim se ja raspravljam ne mogu da vjerujem. Upravu je Virtual za sve što se vas tiče.
Taman ste taj nivo,svakako mjenjas misljenje svaka 2 dana. Sva sreca gledali smo neki i tekme sa Leotarom,Slogom itd i sjecamo se nekih stvari,za razliku od njih ako je ovo tacno slobodno nek nas u kanton posalju mada nikakve logike nema u svemu ovome.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2025, 01:53

Što ih Široki nije dobio i u Kupu i u ligi, pa da im Željo dodje na - 1, i da im bude Evropa upitna. Potpisujem da bi sve i jedan navijač rekao da im je uprava glupa jer nisu dogovorili, a sad pokušavaju nešto da opravdaju.

Pitari treba da slavite Mirvica šta bi bilo da niste dogovorili mogli ste ostati bez Evrope.

Pravda za Mirvica!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 maj 2025, 01:55

Lazarov je napisao/la:
11 maj 2025, 01:47
Citam i nevjerujem koja pomutnja radi Širokoga, pardon Lišticeeee !!! Sastanci, izjave, ostavke..nevjerovatno kakav kompleks, mrznja i jal! Strahota čitati, onda se cuditi kad im se zagalami na Pecari! Pa ukenjat ce vam se sve do jedan igrač na Pecari, vjerujte mi, na kraju ce puknit zakuvat sa publikom i fasovat crveni! A tek kakve gluposti slusam i citam o izdaji Vedrana isl?!?? Kakve veze ima Vedran sa NK Široki,Gradom NK Široki, navijačima NK Široki ako su Hz na sudu, na paroli isticali da je Vedrana ubila policija ZHK? Moze li mi tko objasniti? Isto kao da TM preziru svu Zenicu zbog ubojstva svog navijača u Zenici ?!? Pogubili ste se, iskreno i zanimljivo vas je pratit sa strane nakon sto vas pobjedi sredina od jedva 30000 duša! Espreso i kutiju napolitanke svaki put uzmem nakon ovakvih događaja! Ili, u biti ako je istina za namjesštanje ( a Široki ima tri lagane utakmice jos) svaka cast upravi FKS na relaksiranju odnosa sa Širokim i smirivanju lopte!
Ne lazi, debilu.

Inace, navijaci Sirokog su na skandiranje Vedran Puljic odgovarali sa "javi se" i svasta nesto. Ubistvo su pravdali divljanjsm pitara u Sirokom i tako dalje.

Sarajevo kao klub je kvarno do srzi, vazda bili i vazda ce biti, al ovo sto su uradili je dno dna cak i za njih, a nije da nisu navikli.

S R A M O T A

Pisem sa navijacke tacke gledista. Ja bih svoja muda pojeo, al doslovno. Bas jadno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 maj 2025, 01:56

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 maj 2025, 01:50
samirr je napisao/la:
Lude pitarske glave misle moraš sve namjestiti da bi nešto osvojio. Joj s kim se ja raspravljam ne mogu da vjerujem. Upravu je Virtual za sve što se vas tiče.
Taman ste taj nivo,svakako mjenjas misljenje svaka 2 dana. Sva sreca gledali smo neki i tekme sa Leotarom,Slogom itd i sjecamo se nekih stvari,za razliku od njih ako je ovo tacno slobodno nek nas u kanton posalju mada nikakve logike nema u svemu ovome.
Kakve veze Leotar, Sloga, peti deseti imaju sa ovim saopstenjem Hordi u kojem pozivaju svoj klub za namjestanje ?
Cemu to nepotrebno spinovanje :crazy:

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 11 maj 2025, 01:57

Duboko postovanje za prave navijace FK Sarajevo koji znaju sta je ponos, cast i postenje. Ovoj nekolicini hiperaktivnih, iskompleciranih imbecila koji bezuspjesno pokusavaju opravdati najvecu bruku i sramotu u istoriji kluba i dalje ostaje mogucnost da na ovom forumu pisu samo o Zelji, jer, eto, mi smo i za ovo krivi, opleti po nama. Danasnjom utakmicom niste se samo obrukali za narednih sto godina, nego ste, ocigledno, ujedinili i navijace drugih klubova da na javnom forumu ispoljavaju gadjenje prema necemu sto se nije smjelo desiti.Fuj.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2025, 02:03

Nije ovo prvi put da oni namještaju sa Lišticom.
Finale Kupa 2017 isto namješteno da Lištica ide u Evropu.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 maj 2025, 02:03

11 maj 2025, 01:50
samirr je napisao/la:
**** te malo sto Leotar nije Siroki i da tu pala krv, al doslovno. Mutite sa Borcem vise puta, a busate se kao da ste u borbi za dobrobit BH fudbala, zohari ste najveci i licemjeri. Najveci.

Onaj ko proda tekmu Sirokom, nakon svega, je smece najvece pa ti pricaj sta hoces. Onaj ko to prwvda je takodjer smece, al to je vec poznato.

Sa ovim ste se obrukali za sva vremena i pokazali ko ste i sta ste, kao klub, sto mi tvrdimo odavno.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 maj 2025, 02:04

Paromlinac je napisao/la:
11 maj 2025, 01:57
Duboko postovanje za prave navijace FK Sarajevo koji znaju sta je ponos, cast i postenje. Ovoj nekolicini hiperaktivnih, iskompleciranih imbecila koji bezuspjesno pokusavaju opravdati najvecu bruku i sramotu u istoriji kluba i dalje ostaje mogucnost da na ovom forumu pisu samo o Zelji, jer, eto, mi smo i za ovo krivi, opleti po nama. Danasnjom utakmicom niste se samo obrukali za narednih sto godina, nego ste, ocigledno, ujedinili i navijace drugih klubova da na javnom forumu ispoljavaju gadjenje prema necemu sto se nije smjelo desiti.Fuj.
Ima li kakvih dokaza da i ja popljujem odma? Zelim odma da nas izbace u kanton i zabrane takmicenje u ligi narednih 10 godina bez pardona,bez dobrih dokaza ovo je kleveta jer nema apsolutno nikakve logike.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 maj 2025, 02:06

11 maj 2025, 02:04
Paromlinac je napisao/la:
11 maj 2025, 01:57
Ima li kakvih dokaza da i ja popljujem odma? Zelim odma da nas izbace u kanton i zabrane takmicenje u ligi narednih 10 godina bez pardona,bez dobrih dokaza ovo je kleveta jer nema apsolutno nikakve logike.
Hajd bogati objasni zasto bi HZ klevetale sopstveni klub ?
Koja je tu logika :damn:

12345678922
Kontakt:

Post Postao/la 12345678922 » 11 maj 2025, 02:08

Ja kad sam napiso da je Sarajevo pustilo 6 bodova Borcu za prolaz u kupu, prozvan sam budalom itd itd, a mjesec poslije ista situacija, razbiju 4:0 u kupu, za vikend se sastavit ne mogu, pa baš kao i protiv Borca..

Ko vas ne zna skupo bi vas platio

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2025, 02:10

slika

Laku noć. :bih:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 maj 2025, 02:15

12345678922 je napisao/la:
11 maj 2025, 02:08
Ja kad sam napiso da je Sarajevo pustilo 6 bodova Borcu za prolaz u kupu, prozvan sam budalom itd itd, a mjesec poslije ista situacija, razbiju 4:0 u kupu, za vikend se sastavit ne mogu, pa baš kao i protiv Borca..

Ko vas ne zna skupo bi vas platio
- dvije titule za zslenim stolom
- treca titula zvana kupio je Muco, pehar bio u fast food-u Popaj umjesto u vitrinama kluba
-cetvrta titula zavrsena nakon cuvene presice Dine Glave Selimovica koji je baljezgao kako nakon tog dana vize nista nece biti isto u BiH fudbalu. Dodatno ih prozivali za aferu Punac, a zavrsili trecinu lige, doslovno. Zanimljivo je kako je jedan od tih likova opet u klubu.
-finale kupa protiv Borca koji uvodi juniore nebil ih fulili sto se i desilo
-i sada ova, dvostruka, blamaza gdje puste tekmu Sirokom nakon svega.

Kao extra mogu dodati da su se pisala saopstenja i pravili video uradci u trenutku kada su se za titulu borili Zeljeznicar i Zrinjski, Sarajeva njje bilo ni na mapi.

Smradovi pokvareni, eto sta su. Al su zato najglasniji.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 maj 2025, 02:22

Drago mi je da ste u tolikom broju u subotu navece na forumu u pola 3 ujutro zbog Sarajeva. I objave na FB.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 11 maj 2025, 02:22

Da je Sarajevo dogovorilo trofej kupa i kup utakmice sa Borcem, o tome se duze prica. Ali kako se Siroki uklapa u to sve i zasto sada saopstenje? To mi je nejasno. Siroki ne bi ispao ni sa porazom na Kosevu.

Ovu utakmicu nisam gledao pa ne mogu ni da komentarisem je li bila regularna ili ne, ali cudno je ovo sve skupa sto meni govori da je nesto dublje u pitanju.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 maj 2025, 02:25

jurisicduska je napisao/la:
11 maj 2025, 02:22
Drago mi je da ste u tolikom broju u subotu navece na forumu u pola 3 ujutro zbog Sarajeva. I objave na FB.
Zapravo gledam UFC. Ima prostora izmedju borbi + pauze :urnebes:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 maj 2025, 02:28

IMResurrected je napisao/la:
11 maj 2025, 02:22
Da je Sarajevo dogovorilo trofej kupa i kup utakmice sa Borcem, o tome se duze prica. Ali kako se Siroki uklapa u to sve i zasto sada saopstenje? To mi je nejasno. Siroki ne bi ispao ni sa porazom na Kosevu.

Ovu utakmicu nisam gledao pa ne mogu ni da komentarisem je li bila regularna ili ne, ali cudno je ovo sve skupa sto meni govori da je nesto dublje u pitanju.
Kao sto rekoh pojma nemam medjutim nema logike. SB nebi ispao i da su zijanili,nikad se nebi dogovorili sa nama i jos da nam kao kup puste. Jel neko misli da ih nebi izbacili u dvije tekme pa se eto kao namjestilo? Bilo je i prije ono hebes namjesten derbi oa nista od tog nije bilo,uvijek ista prica namjesteno ovo namjesteno ovo,prica se da je namjesteno i 90 posto slucajeva bude kontra.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 maj 2025, 02:33

Zeko87 je napisao/la:
11 maj 2025, 00:52
Horde postaju smiješne sa svojim bojkotima. Treba ih klub tužiti za klevetu
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Uvijeknapravojstrani
Kontakt:

Post Postao/la Uvijeknapravojstrani » 11 maj 2025, 02:40

Sta ti grupa maloumnika moze napraviti. Bas su lijepo omogucili orgijanje na temi. Nema veze što je i budali jasno da nema smisla kada im das povoda.
Uzivajte dok mozete. Ovo ce se istjerati na cistac i vidjet ce se ko stoji iza ovoga i zašto. Nekog ce ovo kostati.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: RodjeniiBrato i 20 gostiju.