Obojica znamo da dokaza nema, niti ce ih ikada biti, barem ne za mene koji nisam blizak vasem klubu. Ali, izgleda da vasi pravi i ponosni navijaci kojima je stalo do obraza kluba znaju vise pa su se zbog toga i zvanicno oglasili, zbog cega im jos jednom skidam kapu do poda...Kamo puste srece da su svi ovakvi. Ovo je pravi put do ozdravljenja BH fudbala, a ne ugovorene tuce nadopingovanih pubertetlija.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 02:04Ima li kakvih dokaza da i ja popljujem odma? Zelim odma da nas izbace u kanton i zabrane takmicenje u ligi narednih 10 godina bez pardona,bez dobrih dokaza ovo je kleveta jer nema apsolutno nikakve logike.Paromlinac je napisao/la: ↑11 maj 2025, 01:57Duboko postovanje za prave navijace FK Sarajevo koji znaju sta je ponos, cast i postenje. Ovoj nekolicini hiperaktivnih, iskompleciranih imbecila koji bezuspjesno pokusavaju opravdati najvecu bruku i sramotu u istoriji kluba i dalje ostaje mogucnost da na ovom forumu pisu samo o Zelji, jer, eto, mi smo i za ovo krivi, opleti po nama. Danasnjom utakmicom niste se samo obrukali za narednih sto godina, nego ste, ocigledno, ujedinili i navijace drugih klubova da na javnom forumu ispoljavaju gadjenje prema necemu sto se nije smjelo desiti.Fuj.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
shvatate li sta znaci kad navijacka grupa proziva vlastiti klub za stimanje?
mislim da pitari ovdje jos nisu svjesni kakve posljedice ce ovo imati i za klub i za hz.
mislim da pitari ovdje jos nisu svjesni kakve posljedice ce ovo imati i za klub i za hz.
Koliko moras biti glup pa i pomisliti da je Sarajevo dogovorilo poraz u ovoj utakmici.Pa ovo je ocekivan poraz nakon briljantne pobjede od neki dan.Sta neko misli da ce igraci Sarajeva isto psihomom uci u mec.
Zamisli da pokusavas opravdati na sve nacine pa cak do te mjere da najvatrenija skupina rto onako objavi jer im je dosadno.
Fk Željezničar.
Pa moraju pravdati po forumu, sve su napali da su oni najpošteniji. Sad im se mitomanija obi o glavu.
Uz onu čuvenu "dajte dokaz".
Uz onu čuvenu "dajte dokaz".
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sretan rođendan, precedniče!
Cestitke hordama, stvarno kapa dole. Jasno je bilo da je namjesteno.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Shategabri
- Kontakt:
Što se kad vaša grupa ne javi?
Pazi ti to, svi sad tapšu HZ po ramenu, a niko se nije udostojio povući slučan potez iz drugih klubova.
Jelte svi su pošteni, odnosno šute bez obzira šta se dešavalo.
I komšiluk prvi, lafo sve pošteno. Jašta je.
Koševo Zapad
- BiHSportman
- Kontakt:
Sada vam je priča, lafo sve pošteno, a do jučer ste nas ubjeđivali da ste vi “najpošteniji”.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2025, 07:09Što se kad vaša grupa ne javi?
Pazi ti to, svi sad tapšu HZ po ramenu, a niko se nije udostojio povući slučan potez iz drugih klubova.
1921!
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nebitno, eto nek smo mi najnepošteniji, ali ne vidim nešto druge da peru svoje klubove. Da metu svoje avlije.BiHSportman je napisao/la: ↑11 maj 2025, 07:11Sada vam je priča, lafo sve pošteno, a do jučer ste nas ubjeđivali da ste vi “najpošteniji”.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2025, 07:09Što se kad vaša grupa ne javi?
Koševo Zapad
Ima li jos balija koji ce postati izdajnici?
Bez trunka obraza.
Bez trunka obraza.
Pored jucerasnje tekme mislim da hz misle malo i na “mir” izmedju vice i mirvica.
Sve ovo može imati veoma ružan epilog. Ne pamtim da sam nekad u fudbalu vidio da navijači optuže svoj klub za namještanje. Na stranu naša zezancija i prepucavanja, ali ovo je veoma ozbiljno. Grupe vjerovatno u svakom trenutku znaju šta se dešava u klubu, mislim da to znaju i HZ i TM87, to mi je nekako prirodno.
Jedina sreća za FKS je to što živimo tu gdje živimo, u nekom iole normalnijem sistemu još sinoć bi reagovale institucije.
Jedina sreća za FKS je to što živimo tu gdje živimo, u nekom iole normalnijem sistemu još sinoć bi reagovale institucije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Simpatizer
- Kontakt:
Pisalo se i ranije o namjestenim utakmicama Sarajeva, ali kad neko konstatno vice da je "najposteniji" ljudi se uplase i povuku.
Ovo treba istjerati do kraja i ukljuciti Uefu, a ne sumnjam da ce savez to i uraditi jer se ne smije dozvoliti da nas ovakvi predstavljaju u Evropi.
Jbt, prosle i ove sezone podignemo ugled lige uspjesima u Evropi i onda nas ovi Kolumbijci vrate na dno.
Ovo treba istjerati do kraja i ukljuciti Uefu, a ne sumnjam da ce savez to i uraditi jer se ne smije dozvoliti da nas ovakvi predstavljaju u Evropi.
Jbt, prosle i ove sezone podignemo ugled lige uspjesima u Evropi i onda nas ovi Kolumbijci vrate na dno.
Inače, sad bi bilo najrealnije da se Sarajevo i Široki Brijeg izbace iz Kupa i da dva preostala polufinalista igraju novo finale. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Nećeš ni vidjeti.Virtu4l je napisao/la: ↑11 maj 2025, 07:27Sve ovo može imati veoma ružan epilog. Ne pamtim da sam nekad u fudbalu vidio da navijači optuže svoj klub za namještanje. Na stranu naša zezancija i prepucavanja, ali ovo je veoma ozbiljno. Grupe vjerovatno u svakom trenutku znaju šta se dešava u klubu, mislim da to znaju i HZ i TM87, to mi je nekako prirodno.
Na šta da reaguju institucije? Napis na fb?
Dok ne daju konkretne dokaze, ovo je kleveta.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Hahaha hahahaSimpatizer je napisao/la: ↑11 maj 2025, 07:28Pisalo se i ranije o namjestenim utakmicama Sarajeva, ali kad neko konstatno vice da je "najposteniji" ljudi se uplase i povuku.
Dobar, dobar

Koševo Zapad
- RollingPaper
- Kontakt:
Konkretan dokaz utakmica od 90 minuta. Samo pogledat kretnje kljucnih igraca, Soldo, Beganovic, Guliasvili.
- Shategabri
- Kontakt:
[media] [/media]
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 11 maj 2025, 07:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.