FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 11 maj 2025, 11:01

Nakon utakmice pjevaju igraj Sarajevo nema veze, Kup je nas, idemo u Listicu po Kup i onda objave ovo saopstenje. Nevjerovatno, nikakve logike.

Ne moze se ovako pisati protiv kluba jer ovo nije saopstenje protiv Mirvica nego direktno protiv FK SARAJEVO.

F U J

JalaBrat

Post Postao/la JalaBrat » 11 maj 2025, 11:02

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 11 maj 2025, 11:03

Ikande se vratio u Sarajevo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 maj 2025, 11:05

Madafaka je napisao/la:
11 maj 2025, 11:01
Nakon utakmice pjevaju igraj Sarajevo nema veze, Kup je nas, idemo u Listicu po Kup i onda objave ovo saopstenje. Nevjerovatno, nikakve logike.

Ne moze se ovako pisati protiv kluba jer ovo nije saopstenje protiv Mirvica nego direktno protiv FK SARAJEVO.

F U J
Sada igrači u revanšu trebaju pustiti neka Široki stigne razliku i reći vidite da nije namješteno, staviti juniore da igraju.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 11 maj 2025, 11:07

Steta je napravljena, sad treba popravljat Bez potrebe. Horde treba da se ograde od "neodgovornog pojedincs", klub pod hitno da izda saopstenja U kojem demantuje navode uz prijetnju tuzbom za klevetu svakome ko ovo javno ponovi Bez dokaza. Mi navijaci, pitari, bordo familija svi ko jedan uz klub.jer ovo Su udari ne Samo na klub nego I na HZ I sve navijace. Nase drustvo je podobno za teorije zavjere, dovoljno je 3-4 covjeka da puste pricu, mnogo ljudi Bez provjere cinjenica odmah prihvata teoriju kao jedinu istinu I dobijemo kurslus U zajednici. Samo Ako se vratimo malo unazad shvaticemo da smo sa listicom uvijek izlazili tesko na kraj a bio Sam I na tekmi 2010 kad se ulijetalo na teren. Azmir H je pokusao omalovazit nasu titulu 2015 pa je izgubio I na sudu I na terenu (pogledaj njegove projekte gdje Su sad). Maleni sa gbavice spas sezone traze U Nasim problemima a ni Borac ni Zrinski ne gledaju sa osmjehom na jacinu naseg kluba. U medijima U regionu FK Sarajevo se provlaci Kao zdrav, jak klub I igraci zele da dodju. Ovo sto se desava odgovara svim Nasim konkurentima pa sad svi jos jednom razmislite...
Zadnja izmjena: HZSydney, dana/u 11 maj 2025, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
.. jer Stari je volio Sarajevo...

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 11 maj 2025, 11:07

Sto niste izdali saopstenje kad su nas ukrali 15 bodova?!?
Kako ste samo nasjeli na mahalsku pricu, smjesno.
Pa evo recite nam ko je namjestio utakmicu, uprite prstom da mu se stavi meta na celo?!!
Cuj ss i igraci imaju podrsku, al eto uprava nema.
Pa kako su namjestili?
Jel vam informacije daju nezadovoljni igraci, djeca koja misle da su bolja od onih sto igraju.
Etiketirali ste klub za namjestanje utakmica i napravili nemjerljivu stetu ovim saopstenjem!!
Jos me ubjedite da su nas zrinjski i borac pustili u kupu 🤪 pa i siroki koji bi preko kupa izasao u evropu, a u ligi ce ostati sa ili bez ova tri boda sa koseva

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 maj 2025, 11:08

Amcho1 je napisao/la:
11 maj 2025, 10:35
SamoDaKazeem je napisao/la:
11 maj 2025, 08:59
thenaturalone je napisao/la:
11 maj 2025, 08:29

Ja ba, a HZ sve same postenjacine koje dizu parole drugarima, osudjenim ubicama.

To sto ti nekog **** preko foruma, mozes samo tako i nastaviti, tastatura mangup.
Ja ne glorifikujem ni njih.Oni su posebna priča.
Ali mi ne pada napamet se praviti mutav i slijep,prozivati savez,prozivati ostale klubove,a sam biti isto zlo.
Pa koliki licemjer moraš biti za tako nešto.

Zašto se javno ne upita Zekić za šta čuva igrače i zašto blati klub rezultatima i pristupom utakmicama?
Zašto se Mirvić ne oglasi,a zna se oglašavati za svakakve idiotarije i gluposti?
Ko je krivac da se uopšte i može posumnjati na namještanje utakmice i hoće li iko snositi posljedice ili će biti sve pod tepih,sami protiv svih imaginarni ratovi?

Hoće li iko Mirvića upitati otkud to da se reprezentacija okuplja opet u našem kampu,zar nije Vico i savez persona non grata?

Svi se vi pravite ludi jer ste licemjeri obični,nula karakter.
Daj dokaze za to što pišeš. Hajde prosvijetli nas u suprotnom ti si obični licemjer i nula karakter. Optužiti nekoga i javno blatiti bez dokaza je odličje nula karaktera i licemjerja. Ako nisi vidio i želio vidjeti šta smo sve prošli ove sezone, onda si pored svega i slijep ili i ti kao i tebi slični imate neke lične interese. Saopštenje je sramota do sada neviđena. Nanositi takvu štetu klubu i glumiti poštenjacinu je odličje licemjerstva i poganog karaktera.
Kud ćeš veći dokaz od toga ta ti ekipa igra jedno u kupu,a nešto sasvim deseto u ligi.
I ja to pišem čitavu godinu ne pišem od jučer,da bi se razni Mirvićevi pušikurci izdrkavali ovdje po forumu sa svojim prozivkama.
Čak i ti sasvim jasno vidiš različit pristup u ova dva takmičenja ali ti je valjda ispod časti da staviš svoj ego po strani.Valjda je sada IN biti slijep i glup i voditi se logikom drugog prozivam,a na vlastito glavu okrećem.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 11 maj 2025, 11:08

JalaBrat je napisao/la:
11 maj 2025, 10:56
velikih mudonjaaa preko foruma pljuvat horde tastatura ratnici
Halo Horde su simbol, kult, jedino sto je uvijek bilo bez ikakvog interesa tu za Sarajevo, a ovo sto su sada uradili je dno dna, ni dusman najveci ne bi ovo uradio, sve i da je istina NE PISE SE OVO !!!! I dalje se nadam da ce biti demant ovoga i da ce ograditi od onog strucnjaka koji je ovo sastavio.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 11 maj 2025, 11:09

JalaBrat je napisao/la:
Mamu vam **** za ovu objavu imam utakmica u životu fk Sarajevo sto većina vas Nece doziviti i igrate se sa klubom na ovaj način ovo su najveći dusmani kluba sto su ovo objavili

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 11 maj 2025, 11:11

kraljlavova je napisao/la:
11 maj 2025, 11:09
JalaBrat je napisao/la:
Mamu vam **** za ovu objavu imam utakmica u životu fk Sarajevo sto većina vas Nece doziviti i igrate se sa klubom na ovaj način ovo su najveći dusmani kluba sto su ovo objavili
+1

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 11 maj 2025, 11:11

Ma slusaju se kolege sa druge strane previse. Znaci svaka za k odigrana je prodata, ko bi reko da smo proslogodisnji City. Evo sad se kao rjesenje namece da posaljemo pionire u listicu, pustimo im kup, a onda zapnemo ko nikad u ligi da zadrzimo trece mjesto, pa ce price prestat obecavam vam.
Jos jedna stvar, ja ne vidjeh saopstenja manijaka 2012, nit leainara prosle, nit ultrasa godinu prije, al vidim nasa saopstenja u sezoni kad smo zaklani ko niko. Ne da ne zasluzuju kritiku, zasluzuju itekako, pogotovo Zekic zbog ovih kombinovanja koja ocito ne rade, Sloboda, pa Zrinjski pristup nikakav… jesu i te prodane? Jesmol 7 stopostotnih na grbavici promasili namjerno? Jel ja slusam vas sta pricate, jel ja stvarno slusam ponavljanje mantre sa druge strane, ljudi koji su doslovno hodali okolo sa nekim snimkom starta nad Kyeremeha i pricali “cist start na loptu”. Jel ikome jasno da je dobra vecina ljudi ovdje dovoljno stara da ne zeli slusati “znam ja, znamo mi, cuce se, vidjet ce se”. Burazeri ako nema niko nista konkretno iznijet, nemojte to.
Za kraj ako se namjesta utakmica, de nek mi neko objasni kako to uradit bez igraca i strucnog staba, pomoglo bi mi u zivotu. Hvala.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 maj 2025, 11:13

Bolje saopštenje im nebi ni manijaci sastavili,aferim

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 11 maj 2025, 11:13

Sta uradise ljudi, ovo nije realno. Meni je dovoljno bilo procitati posljednju recenicu, “budite sigurni da znamo sta se desava u i oko kluba”. Recenica apsolutnog mahalanja i bez ijednog dokaza ocitog i validnog. Tipicna rekla kazala. Malo je sto nanose stetu kaznama daj da ga i ugasimo. Gdje su krivicne prijave gospodo ako imate dokaze. Igramo rastereceno, vjerovatno covjek probava ostale igrace da vidi koga ostavlja koga ne. Nestvarno mi je da ljudi tjeraju Zekica, slusam one starkelje na zapadu psuju mu, hoce Husrefa. Uzas uzasa. Isto neki sunovrat. Prvi trofej ti donosi nakon 4 godine. Pa je l realno da ljudi misle da mi ovakvog Sirokog ne bismo otresli u kupu svakako. Covjek je uveo najbolje igrace u drugom poluvremenu da vrati tekmu u egal. Sta pisu ovi ljudi. Sklopili smo neki kostur koji dobro igra. Mi koji smo osteceni svaku drugu tekmu, stavilo nam se breme od nasih navijaca da je nesto neko nas namjestio. Grozno, sanjam. Gdje su saopstenja bila kad je klub ostecen na svakoj skoro utakmici. Gdje je saopstenje bilo i protest i krivicna prijava poslije utakmice u Sirokom, posusju Banja luci.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 maj 2025, 11:14

Ma kako god, ode sve u pm po hiljaditi put. Poslije ovog idu ponovo podjele navijaca, bojkoti, svadje, previranja. Yebo te vise ovaj klub, stabilni ko Bliski istok. Kud se u Zenici ne rodih da na miru za Celik navijam i gledam federalnu ligu. Uvijek kod nas nesta, navijaci protiv kluba, vlasnika, direktora, jedni protiv drugih.

Nije ovo mogao objavit neodogovorni pojedinac. Pa drustvena mreza je, nije iz aviona baceno 5000 letaka ko u Staljingradu pa da se ne mogu povuc, da je neko neodgovoran do sad bi se editovao post, obrisao il napisalo novo saopstenje. Kako god okrenes, sad nema nazad. Horde ako izbace dokaze za ovo, na klubu ostade mrlja u rangu slucaja Tresnjevka i pokojnog Ivice Osima. Ako nemaju, rang grupe zestoko pada i ponovo se stvaraju ogromne podjele. Kako god okrenes, nikad na zelenu granu. Bjez ba vise. Protiv Radnika ni 500 ljudi nece bit.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 maj 2025, 11:14

Kakva najezda sumnjivih likova koji se javljaju samo kada se brani interes uprave i tako iz godine u godinu, od uprave do uprave. Zar je moguce da nista niste naucili? Navedite bar jedan primjer kada UNFKS nije bilo u pravu, a mnogo je primjera gdje su UNFKS zapocinjali borbu protiv uprava?! Makedonac, Sabrina, Ajla, Varesanovic i mnogi drugi. Zapitajte se, jesu li UNFKS ikada izdali ili bili u krivu? Tek onda napisite post.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 maj 2025, 11:15

Sve su prilike da će Zekić danas imati razgovor sa ljudima u klubu a nije isključeno danas/sutra da mu uruče otkaz jer je haos u klubu od sinoć

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 maj 2025, 11:19

FoSte95 je napisao/la:
11 maj 2025, 11:15
Sve su prilike da će Zekić danas imati razgovor sa ljudima u klubu a nije isključeno danas/sutra da mu uruče otkaz jer je haos u klubu od sinoć
To bi tek bilo katastrofa,jedini pozitivan lik u svemu,bolje neka se svi oni pokupe nego da njemu daju otkaz
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 11 maj 2025, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 11 maj 2025, 11:19

Napapijri je napisao/la:
11 maj 2025, 11:14
Kakva najezda sumnjivih likova koji se javljaju samo kada se brani interes uprave i tako iz godine u godinu, od uprave do uprave. Zar je moguce da nista niste naucili? Navedite bar jedan primjer kada UNFKS nije bilo u pravu, a mnogo je primjera gdje su UNFKS zapocinjali borbu protiv uprava?! Makedonac, Sabrina, Ajla, Varesanovic i mnogi drugi. Zapitajte se, jesu li UNFKS ikada izdali ili bili u krivu? Tek onda napisite post.
Citav zivot sam uz Hz, ali ovdje nije stvar jesu li upravu ili ne, stvar je u tome da se to ne radi na ovakav nacin i ne proziva i blati javno klub. Nije Mirvic FK Sarajevo, ovdje je klub ispljuvan i ponizen od vlastitih navijaca.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 11 maj 2025, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 11 maj 2025, 11:21

Nije mi bilo ovako od virsli. Citavu noc nisam mogao zaspati. Ovom objavom **** smo se za sva vremena. Popisali sve prosle i buduce uspjehe.
Koja je svrha postojanja navijaca, valjda bi klub trebao biti iznad svega. Meni jeste. Ja ovo nikad necu halaliti.
Taman da se i ispostavi da je tacno, a nije.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 maj 2025, 11:21

FoSte95 je napisao/la:
11 maj 2025, 11:15
Sigurno :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, johntravolta123, Lecler, mnon46, nedimmmm1337, Pena, skoJaa i 61 gost.