Virtu4l je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:13
AVNOJ je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:01
Glavni i isljučivi krivac jučerašnjeg poraza je Zekić i igrači, pristup utakmici i sama priprema je bila ravna nuli a nakon utakmice su dobili podršku i vjerovatno otišli kući zadovoljni.
Zekić svojom izjavom nakon utakmice izjavi da je zadovoljan prvim poluvremenom a na pauzi napravi 3 izmjene i u drugom dijelu utakmice smo stvorili nekoliko dobrih situacija ali on opet brani svoju odluku i igrače koji su počeli utakmicu i da smo bolje stajali u prvom dijelu.
Ja se samo nadam da će ovo i nama biti škola za Radnik u posljednjem kolu, a i vama, jer vi dočekujete Radnik u pretposljednjem. Ponovo je veći teret na vama jer vi igrate kući i sigurno će im goriti za bodove.
MA ovo više neće biti bitno, taman da dobiju po deset razlike sve do kraja, šteta je načinjena, navijači su zbog nekoliko listića uprli prstom u krivca i to je to, situaciju donekle mogu ispraviti navijači da se ograde od tog saopštenja ili bordo prijatelji da stanu iza kluba a igrači i SŠ da preuzmu odgovornost za jučerašnju utakmicu.
Meni je zaista nemoguće povjerovati u činjenicu da je neko iz kluba moga dogovarati sa lišticom neke utakmice gdje si objektivno 5X bolji i gdje si u dokazao da svakog u Ligi možeš pobjediti.
Jedina moja zamjerka upravi zašto nije upozorila SŠ na ovu utakmicu i da se u nju mora ući max, ali to bi bilo mješanje u rad trenera i otvaralo bi neka druga pitanja.
Imali smo priliku da zapušimo usta svima koji su plasirali te priče oko KUP-a kao što ste vi to uradili sa Borcem i nismo uspjeli. Ko je kriv? za mene igrači i trener i tu je kraj priče.
Uzet ću samo jedan primjer, Jelić-Balta, šta taj igrač radi u ekipi ako si ga u januaru otpisao i onda nakon što je kiksao Zekić odvaljiva klupu za rezervne igrače, pa majstore nisam ga ja stavio da igra. Još kaže zadovoljan prvim poluvremenom a 4 puta se presvukao, garant što mu je bilo dobro.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.