Premijer liga BiH - aktuelno
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Oni opet o Želji, yebo ih otac prevarantski.
Sve ce se ovo zaboraviti cim se počne razmišljati o Evropi. Svugdje se namjesta a pogotovo u ovoj saban ligi. Svi su u talu i svi moraju dobiti svoj dio kolača.
Najgori su mi navijači koji se prepucavaju oko klubova iz BiH. Sve se štima, sve se kupuje. Utakmicu sam zadnji put pogledao prije 7-8 godina i nikad više.
Najgori su mi navijači koji se prepucavaju oko klubova iz BiH. Sve se štima, sve se kupuje. Utakmicu sam zadnji put pogledao prije 7-8 godina i nikad više.
MA ovo više neće biti bitno, taman da dobiju po deset razlike sve do kraja, šteta je načinjena, navijači su zbog nekoliko listića uprli prstom u krivca i to je to, situaciju donekle mogu ispraviti navijači da se ograde od tog saopštenja ili bordo prijatelji da stanu iza kluba a igrači i SŠ da preuzmu odgovornost za jučerašnju utakmicu.Virtu4l je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:13AVNOJ je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:01Glavni i isljučivi krivac jučerašnjeg poraza je Zekić i igrači, pristup utakmici i sama priprema je bila ravna nuli a nakon utakmice su dobili podršku i vjerovatno otišli kući zadovoljni.
Zekić svojom izjavom nakon utakmice izjavi da je zadovoljan prvim poluvremenom a na pauzi napravi 3 izmjene i u drugom dijelu utakmice smo stvorili nekoliko dobrih situacija ali on opet brani svoju odluku i igrače koji su počeli utakmicu i da smo bolje stajali u prvom dijelu.
Ja se samo nadam da će ovo i nama biti škola za Radnik u posljednjem kolu, a i vama, jer vi dočekujete Radnik u pretposljednjem. Ponovo je veći teret na vama jer vi igrate kući i sigurno će im goriti za bodove.
Meni je zaista nemoguće povjerovati u činjenicu da je neko iz kluba moga dogovarati sa lišticom neke utakmice gdje si objektivno 5X bolji i gdje si u dokazao da svakog u Ligi možeš pobjediti.
Jedina moja zamjerka upravi zašto nije upozorila SŠ na ovu utakmicu i da se u nju mora ući max, ali to bi bilo mješanje u rad trenera i otvaralo bi neka druga pitanja.
Imali smo priliku da zapušimo usta svima koji su plasirali te priče oko KUP-a kao što ste vi to uradili sa Borcem i nismo uspjeli. Ko je kriv? za mene igrači i trener i tu je kraj priče.
Uzet ću samo jedan primjer, Jelić-Balta, šta taj igrač radi u ekipi ako si ga u januaru otpisao i onda nakon što je kiksao Zekić odvaljiva klupu za rezervne igrače, pa majstore nisam ga ja stavio da igra. Još kaže zadovoljan prvim poluvremenom a 4 puta se presvukao, garant što mu je bilo dobro.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Defetk je zayebana stvar. Ti si najbolji primjer togaKONTRASVIH je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:39Jos uvijek ne vjerujem da ih je vlastita grupa navijaca prozvala za namjestanje. E sad, moguce je da je napisano u defektu pa su vruce glave poletili, napisali nejasno objasnjenje i pali pod pritiskom. Prozivani su sa svih strana odmah nakon zadnjeg zvizduka, i ovo je uradjeno samo zato jer je Siroki u pitanju, da je bio bilo koji drugi klub, garantujem da ne bi reagovali.
Ovako su napravili haos. Institucije moraju reagovati i do kraja izgurati ovaj slucaj.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pijacari nikad ne propuste priliku da se kvalitetno uvuku u rektum pitarima, cak i u momentima kad se ovi epski brukaju.rishovski je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:42Željo se izborio protiv nakaradnog sistema sad kad ne mogu parirat ni Borcu ni Zrinjskom ni Sarajevu.. Poštenjačine prave... Sad kad više niko ne nudi Željkanu pare za 3 boda na Grbavici oni su pošteni...
Ali kad se uzimalo 100.000 maraka od Zovke i Limorada u zadnjem kolu premijer lige,tad je bilo ok.. Pa Žepče ode u Europuumjesto u Federalnu
![]()
![]()
Gledaj ti sta oni vade iz naftalina

-
- Kontakt:
Zeljo i Sarajevo rak rana bh fudbala sa svojim namjestanjima 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Najveci namjestaci u ligi su Željezničar, Borac, Zrinjski. Po ovom redu. S tim da se Borac opasno približava prvom mjestu.
Mi cemo svoje rjesiti. Barem dizemo glas na nepravde. Za vas je dovoljno reci samo kako ste lani izborili opstanak u ligi. I nista vam kao nije bilo čudno.
Mi cemo svoje rjesiti. Barem dizemo glas na nepravde. Za vas je dovoljno reci samo kako ste lani izborili opstanak u ligi. I nista vam kao nije bilo čudno.
Dobar ovaj Said iz Slobode
Nisam odavno vidio nekog da daje ovakve golove u nasoj kigi
I protiv Igmana majstroski lobovao golmana
Bas se vidi iskustvo i znanje u igri, samo steta sto nije mladji
Nisam odavno vidio nekog da daje ovakve golove u nasoj kigi
I protiv Igmana majstroski lobovao golmana
Bas se vidi iskustvo i znanje u igri, samo steta sto nije mladji
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
u zadnjih 5-6 godina Sarajevo ima namjestenu jednu titulu i 2 kupa, u zadnjih 20 godina su ubjedljivo na prvom mjestuLavcina je napisao/la: ↑11 maj 2025, 12:14Najveci namjestaci u ligi su Željezničar, Borac, Zrinjski. Po ovom redu. S tim da se Borac opasno približava prvom mjestu.
DAJ BA BUDI REALAN.. I PROŠLE GODINE SU U DOBOJU NAŠTIMALI 0:3.. POŠTENJAČINE.. TO SVI OVDJE ZNAJU DA JE NAŠTIMANO.. KAD GOD IMAJU PRILIKU I NAŠTIMAJU...let3 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 12:10Pijacari nikad ne propuste priliku da se kvalitetno uvuku u rektum pitarima, cak i u momentima kad se ovi epski brukaju.rishovski je napisao/la: ↑11 maj 2025, 11:42Željo se izborio protiv nakaradnog sistema sad kad ne mogu parirat ni Borcu ni Zrinjskom ni Sarajevu.. Poštenjačine prave... Sad kad više niko ne nudi Željkanu pare za 3 boda na Grbavici oni su pošteni...
Ali kad se uzimalo 100.000 maraka od Zovke i Limorada u zadnjem kolu premijer lige,tad je bilo ok.. Pa Žepče ode u Europuumjesto u Federalnu
![]()
![]()
Gledaj ti sta oni vade iz naftalinautakmice od prije 20 godina
![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Inace govore navijaci kluba kojem su ibrakovic i dino selimovic namjestili trecinu utakmica kad su osvojili titulu .Lavcina je napisao/la: ↑11 maj 2025, 12:14Najveci namjestaci u ligi su Željezničar, Borac, Zrinjski. Po ovom redu. S tim da se Borac opasno približava prvom mjestu.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Kome nešto nije jasno ili je slijep ili je glup

A padala kvota tokom dana kako su padale i velike uplate

A padala kvota tokom dana kako su padale i velike uplate

Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 11 maj 2025, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Malo crnog humora na račun komšija.
Znači li ovo da Igman i GOŠK ipak ostaju u ligi i da Sloga ide u Evropu?

Znači li ovo da Igman i GOŠK ipak ostaju u ligi i da Sloga ide u Evropu?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- svrakino1921
- Kontakt:
Institucije voljene BiH moraju reagirati po službenoj dužnosti
Ma jasta, sve nastimano

Imas li kakvu utakmicu iz 80-tih godina proslog vijeka da izvuces, kad te vec krenulo

- feniksptica
- Kontakt:
Moze li iz 60ih
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo je najbolja odbrana.Pa i oni namjestaju sto znaci da priznas samo ti lakse rec za drugi klub a ne za svoj.Mani te se Zelje sramota je namjestit protiv Sirokog.Hajmo Siroki složite im 5 komada da nebude namješteno.
Pricaju o Zepcu, a isti dan izgubili 5-3 od Orasja
E tarpi, tarpi
To Zepce je pobjedilo i Zrinjski, Celik, Slobodu, Slaviju
Travnik po 5-0 uzimali

E tarpi, tarpi
To Zepce je pobjedilo i Zrinjski, Celik, Slobodu, Slaviju
Travnik po 5-0 uzimali

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 maj 2025, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)