FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
84
51%
Prolazak u Play off
34
21%
Grupnu fazu
46
28%

Ukupno glasova: 164

EastMadness
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EastMadness » 11 maj 2025, 12:26

boki86 je napisao/la:
11 maj 2025, 12:25
Uvijeknapravojstrani je napisao/la:
11 maj 2025, 12:16
Ko je najvise pozdravio ovo saopstenje. Štrumfovi koji sada orgijaju, lajkaju i pisu bljuvotine.

Kome je nanesena šteta. Klubu i to nepopravljiva. Navijacima sa svih tribina.

Kada je sve plasirano. U vrijeme kada smo kone poderali, kup skoro obezbijedili ogromnom pobjedom nezapamcenom u finalu, ku vrijeme kada finansijski izvjestaji kazu da smo dosli na zelenu granu jedini od svih klubova.

Ima li ikakvih dokaza za to. Nema osim mahalanja i necijeg listica iz kladionice.

Imamo li motiv za nesto takvo. Nemamo motiv niti bilo kakve logike nema. Upravo suprotno.

Sta ce se postici ovim. Klub ce biti oslabljen, unesen je nemir, mozda nas i trener napusti, igraci ce gledati da odu, finansijski cemo pasti, dusmani ce imati opravdanje da nas jos vise kradu.

Eto zakljucite odakle dolazi sve i da li je ispravno. Rijesite pravu enigmu.
:thumbup:
Bravo

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 maj 2025, 12:27

Sad poslije svega pogledas opet onu sansu Gulija pred kraj. Nema tu nista namjesteno. :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 11 maj 2025, 12:28

Miriše da unutar grupe neko nekom gura skije da dodje do promjene u vodstvu.

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 11 maj 2025, 12:30

bordobijeli je napisao/la:
11 maj 2025, 12:14
benko1946 je napisao/la:
11 maj 2025, 12:05
mma_hz je napisao/la:
11 maj 2025, 11:51
Kakva ba dokaze tražite,pregledajte utakmicu i to vam je dokaz.Bojite se da će se Zekic i Mirvic naljutili i otići iz kluba jel? Pa imal ista Vama sveto’?
Pa pregledaj ti utakmicu i objasni mi ko je namjestio evo! Reci imenom i prezimenom taj i taj igrac je igrao pod rucnom, namjerno promasio sansu, nije se zalagao itd…
Zekic namjestio? Izveo kombinovani sastav, pa izveo ga je i u Doboju.
Sasvim logicno i opravdano je da vidi od ovih koji su manje minuta dobili na koga moze racunati naredne sezone… da smo dobili sirokog vjerujem da bi narednu tekmu dao sansu i vrbanu i tiri.
Pa baš to i jest sumnja u Doboju letiš 4 komada juce vraćaš lopte golmanu 100 puta . Borca dobiješ u BL u kupu 2 razlike s pola tima a na kosevu se ne oznojimo protiv njih u prvenstvu. Nema tu dokaza navijačima se to ne svidja i imali su ovakvu reakciju. Možda nije najbolja al jbg , nismo slijepi da vidiš kad gazimo a kad je pod ručnom. I drugi to rade zeljo dobio od sloge bodove ove godine im vratio, Borac isto s slogom igra prelaze itd . Fora je sto se mi borimo protiv toga a onda kreneš sumnje ove s Borcem pa sad SB . Umjesto da ih juce nagazimo mi s 50% igramo .
Al vidi brate saopstenje zasnovano na sumnjama… ovo vracanje lopte sad impliciras na mujkica, ja glavu dajem da ce to dijete poginuti za sarajevo, mislim neralno.
Evo vjerovatno si igrao lopte, pa samo mi reci ko moze tebi reci da igras pod rucnom, i da li bi?!
Koji je rezultat trebao biti po svemu prikazanom?
Jel guli namjerno promasio, turkes ono glavom?
Penal nam nije sviran 50-50, Lula nije imao drugu opciju nego da skoci i izbjegne josipovica.

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 11 maj 2025, 12:30

Ko je najvise pozdravio ovo saopstenje. Štrumfovi koji sada orgijaju, lajkaju i pisu bljuvotine.

Kada je sve plasirano. U vrijeme kada smo kone poderali, kup skoro obezbijedili ogromnom pobjedom nezapamcenom u finalu, ku vrijeme kada finansijski izvjestaji kazu da smo dosli na zelenu granu jedini od svih klubova.

Ima li ikakvih dokaza za to. Nema osim mahalanja i necijeg listica iz kladionice.

Imamo li motiv za nesto takvo. Nemamo motiv niti bilo kakve logike nema. Upravo suprotno.

Sta ce se postici ovim. Klub ce biti oslabljen, unesen je nemir, mozda nas i trener napusti, igraci ce gledati da odu, finansijski cemo pasti, dusmani ce imati opravdanje da nas jos vise kradu.

💯 :salut:
Potpisujem sve, hvala ti što si otkucao ovo i u moje ime :)

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 11 maj 2025, 12:33

Sazg je napisao/la:
11 maj 2025, 12:11
napoleon72 je napisao/la:
11 maj 2025, 11:46
Sazg je napisao/la:
11 maj 2025, 11:29
Ja vam govorim ima 2 mjeseca da je Zekić lažov i petljanac a vi mene optužujete da ga pljujem zato što Anes ne igra. Istina bilo je i zbog toga. U neka doba sam se posuo pepelom po glavi i radi mira “u kući” povukao ručnu.
Previše laži i petljavine. Mnogi ste ga psovali ali odjednom posle derbija postade ikona.
Javno je priznao da ne jako dobar prijatelj sa Klafurićem. Ja osvojio KUP ti ostao u ligi, oba ostajemo na klupama i narednu godinu. Kud češ bolje.
Jbt kaže nakon kupa “Osvježiti ću ekipu ali i dalje da budemo jako ozbiljni” staviš Kapetanovića koji godinu dana ne igra, Bornu koji godinu dana ne igra i kojeg je otjerao sa priprema pa ga vratio i neka doba. Mujke sa 70 metara vraća golmanu loptu iz našeg napada. Sisaj ga Zekiću karino ljudska. Na kraju krajeva libo tebe i “tvoje igrače” taki i za Vedrana i za ranjene i zatvorene u Lištici i za sve nas.
M R Š.
Joj kralju izvini, al opra ti sa Zekicem. Kakvi su to argumenti, Klafuric i Zekic jarani? Bio je i Husref jaran sa Osimom, pa jel to znaci da su dogovarali one derbije 0:3 i 5:2? Haj naguzzi ti mene pa cu ja tebe, tebe slavi sjever, mene jug? Murinjo i Ferguson poslije svake tekme na veceru isli a porazeni morao castit, jesu l dogovarali tekme?
Druze, radi havera Krdzalica si se covjeku na kosti natovario, ovo sad ti je doslo kao kec na desetku, iako najmanje prozivki i materijala u svemu ovom ima na Zekicev racun.
Vidi brate, ne znam koliko možeš vjerovati ali pravo mi ne drago što Anes nije bio sio svega ovoga.
Jbg buraz ako ima zasluge za dobre rezultate, mora preuzeti odgovornost i za loše, što se na žalost do sada nikad nije dogodilo. Vazda je neko drugi kriv.
Cekaj, jel sad Zekic prodao utakmicu il treba da odgovara zbog losih rezultata? Ne kontam.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MirkoPlazibat
Kontakt:

Post Postao/la MirkoPlazibat » 11 maj 2025, 12:33

Ako je historija majka života, fudbal je njeno ogledalo.

Preporučujem da se okupimo u srijedu svi na Koševu i da se ritualno zapalimo pred kamerama, jer ovo se dešava samo nama, više nije žalosno, postaje smiješno.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

crnehorde
Kontakt:

Post Postao/la crnehorde » 11 maj 2025, 12:37

Ja se samo nadam da Zekic, nece slusati ljude koji poslije pobjede napisu 100 komentara a kad izgubimo 400y
Zekicu nemoj ici nije to ni do tvog odlaska, ko ce zalizanig opet gledat i ublehe slicne njemu.

PUNA PODRSKA ZZ
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 11 maj 2025, 12:38

To je to, hvala na otipkanom.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 maj 2025, 12:40

Ja i dalje ne vjerujem da je stela a na saopstenje se iskenjam dobro. **** ih saopstenje.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 maj 2025, 12:42

Dakle, da bismo naštimali Kup postoje 2 načina:

1. Namjestili utakmice do finala

Ako jesmo, zašto se slavio prolaz u finale? Zašto su se dočekivali igrači nakon ,,sumnjivog" prolaska protiv Borca?

2. Prodali tekmu u ligu za pobjedu u finalu

Ako jesmo, zašto se prije yebena 4 dana ,,slavio kup", zašto se jučer u 20:00 pjevalo ,,Nema veze, igraj Sarajevo" a u 23:00 je već poznato da je puštena utakmica? Zašto se niko od igrača ili stručnog štaba nije ogradio od ove utakmice ako su njima već dali podršku? Kako je moguće da je Mirvić naredio Zekiću da izvede kombinovan sastav ili Balti da skrivi gol, a oni definitivno nisu krivci jer imaju podršku Hordi? Zašto Horde nisu iznijele konkretne dokaze da je pušteno? Zašto smo u sličnom sastavu igrali 0-0 sa yebenom slobodom?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 11 maj 2025, 12:45

1. Apsolutno nigdje HZ ne spominju kladionice niti aludiraju na njih.
2. Cak se ne pominje ni jucerasnja utakmica eksplicitno, nego "dogovoren" kup.
3. Nisu hakovani ljudi, nije demantovano, nije nista, znaci grupa ostaje pri ovome, ovo je sluzbeni stav HZ.

Cisto da napomenem, jer mnogi ocito ne znaju citati sa razumijevanjem.

Ja licno nemam pojma sta se desilo ili nije, meni nema smisla slaviti pobjede u namjestenom kupu, niti mi ima smisla ovako stiti igrace i srucni stab u isto vrijeme. Kup ako je namjesten i ako smo mi surovali, nisu HZ to saznale dva sata poslije utakmice sigurno. Odakle sad saopstenje?

Mnogo toga se ne podudara ovdje. I sta tacno znaci "malverzacije u i oko kluba"? Zar to ne implicira da se jos nesto stimalo i namjestalo osim kupa, jel to?

Samo jedno je sigurno, a to je da je ovo situacija bez presedana. Ja nikad u zivotu nisam cuo da navijacka grupa optuzuje svoj klub za namjestanje. Steta je vec napravljena, da li ce veca steta biti nanesena grupi ili samom klubu, to cemo jos vidjeti.

Istorijska mrlja i sam Bog zna kako ce sve ovo zavrsiti, ali nazalost mislim da ce posljedice biti nesagledive. Ovako hladne glave, dan poslije to mislim, iako je tesko bilo sta pametno reci jer, opet kazem, ovo je ogromna i jako ozbiljna stvar.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 maj 2025, 12:49

Sazg je napisao/la:
Sazg je napisao/la:
11 maj 2025, 11:29
Ja vam govorim ima 2 mjeseca da je Zekić lažov i petljanac a vi mene optužujete da ga pljujem zato što Anes ne igra. Istina bilo je i zbog toga. U neka doba sam se posuo pepelom po glavi i radi mira “u kući” povukao ručnu.
Previše laži i petljavine. Mnogi ste ga psovali ali odjednom posle derbija postade ikona.
Javno je priznao da ne jako dobar prijatelj sa Klafurićem. Ja osvojio KUP ti ostao u ligi, oba ostajemo na klupama i narednu godinu. Kud češ bolje.
Jbt kaže nakon kupa “Osvježiti ću ekipu ali i dalje da budemo jako ozbiljni” staviš Kapetanovića koji godinu dana ne igra, Bornu koji godinu dana ne igra i kojeg je otjerao sa priprema pa ga vratio i neka doba. Mujke sa 70 metara vraća golmanu loptu iz našeg napada. Sisaj ga Zekiću karino ljudska. Na kraju krajeva libo tebe i “tvoje igrače” taki i za Vedrana i za ranjene i zatvorene u Lištici i za sve nas.
M R Š.
Joj kralju izvini, al opra ti sa Zekicem. Kakvi su to argumenti, Klafuric i Zekic jarani? Bio je i Husref jaran sa Osimom, pa jel to znaci da su dogovarali one derbije 0:3 i 5:2? Haj naguzzi ti mene pa cu ja tebe, tebe slavi sjever, mene jug? Murinjo i Ferguson poslije svake tekme na veceru isli a porazeni morao castit, jesu l dogovarali tekme?
Druze, radi havera Krdzalica si se covjeku na kosti natovario, ovo sad ti je doslo kao kec na desetku, iako najmanje prozivki i materijala u svemu ovom ima na Zekicev racun.
Vidi brate, ne znam koliko možeš vjerovati ali pravo mi ne drago što Anes nije bio sio svega ovoga.
Jbg buraz ako ima zasluge za dobre rezultate, mora preuzeti odgovornost i za loše, što se na žalost do sada nikad nije dogodilo. Vazda je neko drugi kriv.
Neki dan sam ti fino pisao. Al sad ti mogu reći da se naguzis tom Anesu malo. Sapra ti nas bolan sa nezadovoljnim igracem/igracima. Od njih je ovo sve i krenulo, ruku dajem. Samo da se nemir unese.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 11 maj 2025, 12:52

Saopstenje Hz bi se moglo prokomentarisati u stilu navodno zadnjih rijeci Julija Cezara : Zar i ti sine Brute. Nije dovoljno sto nam svi dusmani apsolutno svaki trofej osporavaju, nego su to poceli raditi i sopstveni oni najvatreniji navijaci, a pri tome bez dokaza. Ako ih imate iznesite ih jos danas ali budite saglasni i da se adekvatno kaznimo izbacivanjem u nizi rang. Saopstenje kao saopstenje puno kontradiktornosti u odnosu na desavanja nakon utakmice i pruzanja podrske igracima i strucnom stabu, a i u samom textu stoji da njihovu podrsku imaju, pa kako im onda podrsku dajete ako imate dokaze o namjestanju, valjda su strucni stab i igraci direktni izvrsioci toga. A i sama cinjenica ko vam najvise podrzava saopstenje tj ovi sa Grbavice govori dosta toga.

Ovi listici i uplate na dvicu jos smijesniji "dokaz", u drzavi gdje je najprofitabilnija firma sportska kladionica Premijer sa 1,7 milijardi maraka godisnjeg obrta i na sta se sve uplacuje i ko uplacuje mislim totalna smijurija. Saopstenje koje nas je pokopalo za sva vremena i ne pamtim da je ikad iti jedna ultra grupa iznijela ovakve optuzbe prema svom klubu.
I ja budala jucer na Istoku pitam se sto nas je ovako malo, a nakon ovoga nas nece biti ni par stotina, jer je ovo saopstenje vec izazvalo podjele medju navijacima.
Nadam se da ce ostati dosljedni i ne navijati za nas klub u Evropi jer eto Kup je kazu dogovoren i nece se slaviti, pa ne vidim potrebu ni da se klub u Evropi prati onda, ako preko njega izadjemo u istu.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 11 maj 2025, 12:53

Inace omjer sa sirokim 29 26 za njih..

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 11 maj 2025, 12:54

Mi živimo za Sarajevo,
Vi živite od Sarajeva.
Horde Zla :bih:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 maj 2025, 12:55

Sazg je napisao/la:
23 sep 2024, 09:56
Odlična je stvar ovo sa maestrom ZZ. Rezultati vrhunski a i marketing. Skoro svi portali u HR pišu o nama i tako nas besplatno relkamiraju, tako da će biti lakše eventualne nove dobre igraće prodobit kao pojačanja 💪💪💪.

slika
U vakat dok je Krdzalic bio povrijedjen i nije mogao igrati, Zekic je bio maestro. :yawn:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2025, 12:56

benko1946 je napisao/la:
11 maj 2025, 12:30
bordobijeli je napisao/la:
11 maj 2025, 12:14
benko1946 je napisao/la:
11 maj 2025, 12:05

Pa pregledaj ti utakmicu i objasni mi ko je namjestio evo! Reci imenom i prezimenom taj i taj igrac je igrao pod rucnom, namjerno promasio sansu, nije se zalagao itd…
Zekic namjestio? Izveo kombinovani sastav, pa izveo ga je i u Doboju.
Sasvim logicno i opravdano je da vidi od ovih koji su manje minuta dobili na koga moze racunati naredne sezone… da smo dobili sirokog vjerujem da bi narednu tekmu dao sansu i vrbanu i tiri.
Pa baš to i jest sumnja u Doboju letiš 4 komada juce vraćaš lopte golmanu 100 puta . Borca dobiješ u BL u kupu 2 razlike s pola tima a na kosevu se ne oznojimo protiv njih u prvenstvu. Nema tu dokaza navijačima se to ne svidja i imali su ovakvu reakciju. Možda nije najbolja al jbg , nismo slijepi da vidiš kad gazimo a kad je pod ručnom. I drugi to rade zeljo dobio od sloge bodove ove godine im vratio, Borac isto s slogom igra prelaze itd . Fora je sto se mi borimo protiv toga a onda kreneš sumnje ove s Borcem pa sad SB . Umjesto da ih juce nagazimo mi s 50% igramo .
Al vidi brate saopstenje zasnovano na sumnjama… ovo vracanje lopte sad impliciras na mujkica, ja glavu dajem da ce to dijete poginuti za sarajevo, mislim neralno.
Evo vjerovatno si igrao lopte, pa samo mi reci ko moze tebi reci da igras pod rucnom, i da li bi?!
Koji je rezultat trebao biti po svemu prikazanom?
Jel guli namjerno promasio, turkes ono glavom?
Penal nam nije sviran 50-50, Lula nije imao drugu opciju nego da skoci i izbjegne josipovica.
Baš zbog tih sumnji i čitave ove sezone,borbi protiv sudija ,saveza itd .juce su morali izaći 100% nabrijani i završiti posao u prvenstvu. Ovako sami smo na sebe posrali i na kup i na prvenstvo.

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 11 maj 2025, 12:56

11 maj 2025, 12:33
Sazg je napisao/la:

Cekaj, jel sad Zekic prodao utakmicu il treba da odgovara zbog losih rezultata? Ne kontam.
Ne mogu ja to brate moj reći jer ne znam, veliki je grijeh trvditi nešto u šta nisi siguran, sumnjati mogu ali tvrditi ne.
Ja govorim o onome u šta sam 100% siguran da je petljanac i da je nepravedan i da je odgovoran za rezultat. Nisi buraz ti odredio ekipu a niti ja, ni jućer, niti protiv Slobode, niti svaku jaku utakmicu u kojoj smo bili loši do bola. Nisi ti pustio Lulića i još pojedine da se ponašaju kako hoće. Nisi ti uvodio povrijeđene igraće, radi premije, pa ih izvodio nakon 20 minuta. Nisi ti ništa kriv a nisam Boga mi ni ja. Jbg snosi odgovornost buraz, makar jednom izađi i reci napravili smo taktičku grešku, slobo smo procijenili, nemoj vazda na igraće i sudije svaljivati isto ko Husref. Brate ja sam dobar i sa Husrefom i sa Čalom i sa Mirzom i sa Dženom rahmetli i vazda sam kritikovao kad je bilo za to potrebe a tada nije Anes igrao u Sarajevu.
Živ ti meni bio buraz, valja nama i posle Zekića i posle Anesa čirove na želudcu dobijati.

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 maj 2025, 12:57

Jbo majku svi nesto sute ovo ono, i cim je tekma zavrsila odmah svi sve znaju sta je bilo prije mjesec, dva pet sta ce se desavati. Saoptenje ko da su husrefovci pisali. Nikad oni nece biti mirni dok ne otjeraju Mirvica i Zekica

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”