FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko ce odgovarat za ovu stetu nanesenu klubu od strane nadrogiranih trozubaca? Odakle pravo da bez dokaza optuzis svoj klub za namjestanje tekme? Koja korist od sjeverne tribine kad svaku tekmu ostete klub za 5 do 10 milja, a ne bude ih ni 500 kako treba. Nek bojkotuju moroni opet, nece nam falit
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Opet imamo podjele, više struja, svađe..
Izdržali smo čak godinu dana od prošlog skandala, a već sad imamo novi.
Lijepo si rekao @Napoleon, kud nisam u Zenici rođen, gledam Čelik u federalci i boli me qita za sve.
Yebo više i ovo
Izdržali smo čak godinu dana od prošlog skandala, a već sad imamo novi.
Lijepo si rekao @Napoleon, kud nisam u Zenici rođen, gledam Čelik u federalci i boli me qita za sve.
Yebo više i ovo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
plisek je napisao/la: ↑11 maj 2025, 13:00Ko ce odgovarat za ovu stetu nanesenu klubu od strane nadrogiranih trozubaca? Odakle pravo da bez dokaza optuzis svoj klub za namjestanje tekme? Koja korist od sjeverne tribine kad svaku tekmu ostete klub za 5 do 10 milja, a ne bude ih ni 500 kako treba. Nek bojkotuju moroni opet, nece nam falit
Ako smo štimali tekme i radili malverzacije treba nas žestoko kazniti,naravno cekamo dokaze od HZ.Ako nemaju dokaze i ako je ovo bilo rekla kazala,grupa nek se ugasi odma.
Volim te Sarajevo
Volim te Sarajevo
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Da nas kazniti a ostale ostaviti da rade kako su navikli. Od Borca, Zrinjskog, kona.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Horde zla su samo vise stete nanijele klubu nego koristi. **** vas vise seljacka saopstenja. Navijate nema veze, nakon dva sata saopstenje. Mrs vise
Da sam na mjestu Hordi još od povratka na sjever nakon bojkota zbog masnokosog i Ajle nikad ne bih prozvao ostatak stadiona da navija sa sjeverom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Kako mi se gadi sve ovo... i rukovodstvo i Horde i podjele i smjene i bojkoti i malverzacije i rovarenje i javašluk i stadion i sve sto je povezano sa klubom.
U zadnjih 20 godina praćenja kluba znam samo za ove navedene stvari gore iznad uz pokoji bljesak u vidu titule i evropske pobjede.
Sve ostalo mrtvilo i sivilo koje narusava zdravlje svakom navijacu kojem je stalo do ovih boja i kluba.
U drzavi gdje zadnjih 5 titula nije osvojeno ravnopravnom borbom medju klubovima samo nasi pametnjakovici glume moralne vertikale i pisu ovakva saopstenja u usta ih **** klošarska. Sve i da imas dokaze za navedeno, svom klubu i navijacima ne pucas u noge ovakvim postupkom, pogotovo sto torture i prozivke trpimo od svih ostalih u drzavi za svaku pobjedu i svaki trofej.
Jos jednom veliko FUJ na sve sto se radi i desava u i oko kluba. Tacno sam umoran i iscrpljen od svih ovih sranj.a godinama unazad koja se desavaju da mi se gadi doci na stadion. I cudimo se posjeti... pa 60 ljudi da imas na stadionu nista ne bi bilo cudno u tome.
U zadnjih 20 godina praćenja kluba znam samo za ove navedene stvari gore iznad uz pokoji bljesak u vidu titule i evropske pobjede.
Sve ostalo mrtvilo i sivilo koje narusava zdravlje svakom navijacu kojem je stalo do ovih boja i kluba.
U drzavi gdje zadnjih 5 titula nije osvojeno ravnopravnom borbom medju klubovima samo nasi pametnjakovici glume moralne vertikale i pisu ovakva saopstenja u usta ih **** klošarska. Sve i da imas dokaze za navedeno, svom klubu i navijacima ne pucas u noge ovakvim postupkom, pogotovo sto torture i prozivke trpimo od svih ostalih u drzavi za svaku pobjedu i svaki trofej.
Jos jednom veliko FUJ na sve sto se radi i desava u i oko kluba. Tacno sam umoran i iscrpljen od svih ovih sranj.a godinama unazad koja se desavaju da mi se gadi doci na stadion. I cudimo se posjeti... pa 60 ljudi da imas na stadionu nista ne bi bilo cudno u tome.
Kakav mentalni sklop napada klub koji "voli"... Ovo je toliko maliciozno da objašnjenje ne postoji...
Podrška klubu!!!
Podrška klubu!!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
+1
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- relativizam
- Kontakt:
Najbolje je odmoriti od ovog foruma, šta god da čovjek kaže upravu je, šta god da kaže u krivu je
Sezona je cijela neregularna od prvog do zadnjeg na tabeli,ako neko misli drugacije taj nit je šta trenirao nit je ikad ista pogledao u životu
Sezona je cijela neregularna od prvog do zadnjeg na tabeli,ako neko misli drugacije taj nit je šta trenirao nit je ikad ista pogledao u životu
Kad se sjetim da su horde zbog **** mirze bojkotovali klub, dize mi se kosa na glavi. Klub je iznad toga. Davno su horde zglajze i postale skupina koja iskljucivo podrzava neke privatne interese.
Izgleda da mi koji šutimo, koji smo lowkey, koji uspijemo povremeno otići na utakmicu, redovno kupovat rekvizite i opremu jedino iskreno volimo Sarajevo i podržavamo Sarajevo bezinteresno, ostalo je sve goli **** interesa, borba za par maraka da se fukara obraduje i nekim nelegalnim radnjama. Ovo je kao navijač jako ružno gledati, HZ, Klub o čemu pričaju, SM totalni.
Sarajevo prije svega!
Sarajevo prije svega!
Najbolje bi bilo da riki10hz organizuje prelazak na temu za članove.Nije odavno.
Ja se nadam da sjever (namjerno malim) neće slaviti (pa ni dolaziti) na evropske utakmice, da neće slaviti ni eventualni prolazak jednog ili dva pretkola u evropskim utakmicama.
Ovim su samo sebe s*ebali jer su ih "jarani" sa Grbavice "ugasili" sa pričom o namještenoj utakmici. Ovo im je najveći poraz od svih poraza koje su doživjeli što na tribini što na ulici.
Ovim su samo sebe s*ebali jer su ih "jarani" sa Grbavice "ugasili" sa pričom o namještenoj utakmici. Ovo im je najveći poraz od svih poraza koje su doživjeli što na tribini što na ulici.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Kockoglavi
- Kontakt:
Odron od navijacke grupe. Oni sa ovim saopstenjem samo sebe brukaju i odmazu klubu. Tacno treba novu grupu formirati, normalnu zrelu, koja ce uvijek biti uz klub a ne nekakva saopstenja pisati za neciji interes
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Bing [Bot], bvsic, MSOZ101, rimljanin90, ubipara i 79 gostiju.