FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Podrška klubu, igračima, šefu i predsjedniku. Da ima malverzacija u ligi, ima, tome svjedočimo više godina ali to režira kriminalni savez sa svojom sudačkom garniturom i tome se svi trebaju usprotiviti.
Volim te Sarajevo !
Volim te Sarajevo !
Ovo mogu samo izdajnici, nikako neko ko voli klub.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Grupa se ne moze ugasiti radi pojedinaca i njihovih (trenutnih) stavova. Grupa ne zavisi od pojedinaca niti ce ikad.
Razmislite malo prije nego lupite nesto o gasenju. Ima vas jos ovdje sto poziva na gasenje sto je apsurd.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kakva crna nova grupa hahahah
Od svega ce na kraju biti podjela na tribini jer sam siguran da svaki pojedinac nije bio ovog stava i mišljenja.
Opet ce se neki prozvati plaćenicima,pa će neko novo saopštenje...ništa što do sad nije vidjeno na tribini.
Od svega ce na kraju biti podjela na tribini jer sam siguran da svaki pojedinac nije bio ovog stava i mišljenja.
Opet ce se neki prozvati plaćenicima,pa će neko novo saopštenje...ništa što do sad nije vidjeno na tribini.
Re:
Po ko zna koji put, Vico je nasamario Mirvica.Sarajevododkraja1946 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 13:01Ne mogu da vjerujem da u sezoni gdje smo ubijeni i pokradeni za 10ak bodova, dodjemo u situaciju da mi namjestamo, a ostali koji to zaista i rade se naslađuju našom situacijom. Šta god da je u pitanju, teško je biti pametan.
Dvije namještene utakmice protiv Listice. Klub treba ugasiti.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ostavljali smo u ligi i TZ i Igman, al ovima se nismo smjeli naguziti.
-
- Kontakt:
Klub i grupa u rasulu.
To samo mi mozemo uraditi. Ionako nikad jedinstva nije bilo
To samo mi mozemo uraditi. Ionako nikad jedinstva nije bilo
Ali najjaci su mi ovi mitomani sto se naslađuju pa jos malo ce i Hajduk zajebati nisu osvojili sad ce 15 godina nista,a svaki drugi navijac im ima iq u vrijednosti sobne temperature.
Ovo je dokaz koliko smo veliki
Ovo je dokaz koliko smo veliki
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
HAUSE, ne seri
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Podrška klubu, igračima, stručnom štabu i upravi!
Ovo je sramota koja se dugo neće moći oprati. Objaviti nešto slično, u ovom momentu, u ovakvoj ligi, okružen sa ovoliko mrzitelja i neprijatelja je zadnje što nam je trebalo i strašan nedostatak mudrosti.
Ovo je sramota koja se dugo neće moći oprati. Objaviti nešto slično, u ovom momentu, u ovakvoj ligi, okružen sa ovoliko mrzitelja i neprijatelja je zadnje što nam je trebalo i strašan nedostatak mudrosti.
SARAJEVO SIAMO NOI
Jako Sarajevo mnogima smeta, pogotovo sa pojacanjima koja se najavljuju na ljeto, gdje je realno u narednoj sezoni napraviti neki podvig. Ne treba se na takve obazirati, nego se fokusirati na viziju koju Uprava ima a to je jako evropako Sarajevo. Nakon 4 godine jedan trofej je pred vratima..da kazem konacno, ali glavni cilj su naravno titule..
Klub se neopravdano zeli svrstati u nekakve namjestaljke, a svi znamo da je to daleko od istine i da je Sarajevo sigurno najposteniji klub u ligi sa ogromnim mogucnostima u buducnosti, a to ponavljam mnogoma smeta.
Klub se neopravdano zeli svrstati u nekakve namjestaljke, a svi znamo da je to daleko od istine i da je Sarajevo sigurno najposteniji klub u ligi sa ogromnim mogucnostima u buducnosti, a to ponavljam mnogoma smeta.
Potreslo me je ovo sve. Srijeda je trebala biti dan kad je cijeli grad trebao biti bordo. Mi kup, Bosna u ABA-u. Sto prije ovo sve treba spustiti nq zemlju i ohladiti glave.
Ovo pravo tukne na legende ali saznati ćemo brzo valjda,ja što ih jarani sa juga nasamariše,umjesto da se u srijedu slavi po gradu unesoše haos i razdor 

Ovo ko je uradio isto kao da su izgubili transove, čisti debilizam.
Jos ne mogu da vjerujem da ispadamo dusmani sami sebi.
Meni ovaj sjever vec duze vrijeme ide na zivce I konstantno pokusavaju biti iznad kluba.
Dvije stvari koje mrzim u vezi Sarajeva su "legende kluba" i "pravi navijaci"
Kakvi su to pravi navijaci?
Oni sto svake sedmice bakljadom prave stetu klubu ? Dodje ih 500 na utakmicu kazna 5.000 KM
Oni sto bojkotujutu utakmice kada Im se ne svidja trener, direktor, ekonom ...
Bolje bi bilo da pogledaju stanje na tribini koju vode. U svakoj utakmici sve ih je manje. Nekada je bio zadovoljstvo biti na toj tribini, danas vecina bjezi sa iste.
Na zalost pored toliko dusmana koje imamo postali su najveci dusmani kluba !
Njihov bojkot najveca je dobit za klub !
KLUB I IME SARAJEVO MORA BITI IZNAD SVEGA !
Meni ovaj sjever vec duze vrijeme ide na zivce I konstantno pokusavaju biti iznad kluba.
Oni sto svake sedmice bakljadom prave stetu klubu ? Dodje ih 500 na utakmicu kazna 5.000 KM
Bolje bi bilo da pogledaju stanje na tribini koju vode. U svakoj utakmici sve ih je manje. Nekada je bio zadovoljstvo biti na toj tribini, danas vecina bjezi sa iste.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobro je Sema napisao
Klub iznad svega
Klub iznad svega
casual033 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 14:01Jos ne mogu da vjerujem da ispadamo dusmani sami sebi.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovaj @eastmadness baš puk'o kao kokica. Ugasite čovjeku internet, prikopčajte ga na aparate kakve. Pomozite (ne)čovjeku.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)