FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Unknown13
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown13 » 11 maj 2025, 14:58

Mišljenja sam stvarno da je ono jučer bila namještaljka. Doduše, uvijek naša proBiH strana gura neku pravdu, pa i na svoju štetu. Ne boli raju jučerašnja namještaljka, koliko boli što se baš Lištici izašlo u susret. E to je poenta ogorčenja.
bošnjanin

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 maj 2025, 15:02

Znaci ljuti na klub i igrace sto su izgubili od listice i skontali na ovaj nacin da im ‘suknu’…ma genijalno,nema dalje.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 11 maj 2025, 15:03

Gdje se navijači pitaju taj klub će propasti,zar treba bolji primjer od Hajduka i Partizana pa i kona ako hoćete

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 11 maj 2025, 15:04

Nazalost, grupa je pomislila da je veca od kluba I Ako misle da vrate kredibilitet kod ostatka navijaca moraju ovo rascistiti. Dokazi ili izvinjenje klubu I svima nama. FK Sarajevo ovo nije zasluzilo od onih Koji se kunu U ljubav Prema klubu. Niko nije iznad kluba pa ni HZ a posebno ne njih nekoliko Koji Su ovo objavili...
.. jer Stari je volio Sarajevo...

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 11 maj 2025, 15:06

napoleon72 je napisao/la:
11 maj 2025, 14:24
Sazg je napisao/la:
11 maj 2025, 12:56
11 maj 2025, 12:33

Cekaj, jel sad Zekic prodao utakmicu il treba da odgovara zbog losih rezultata? Ne kontam.
Ne mogu ja to brate moj reći jer ne znam, veliki je grijeh trvditi nešto u šta nisi siguran, sumnjati mogu ali tvrditi ne.
Ja govorim o onome u šta sam 100% siguran da je petljanac i da je nepravedan i da je odgovoran za rezultat. Nisi buraz ti odredio ekipu a niti ja, ni jućer, niti protiv Slobode, niti svaku jaku utakmicu u kojoj smo bili loši do bola. Nisi ti pustio Lulića i još pojedine da se ponašaju kako hoće. Nisi ti uvodio povrijeđene igraće, radi premije, pa ih izvodio nakon 20 minuta. Nisi ti ništa kriv a nisam Boga mi ni ja. Jbg snosi odgovornost buraz, makar jednom izađi i reci napravili smo taktičku grešku, slobo smo procijenili, nemoj vazda na igraće i sudije svaljivati isto ko Husref. Brate ja sam dobar i sa Husrefom i sa Čalom i sa Mirzom i sa Dženom rahmetli i vazda sam kritikovao kad je bilo za to potrebe a tada nije Anes igrao u Sarajevu.
Živ ti meni bio buraz, valja nama i posle Zekića i posle Anesa čirove na želudcu dobijati.
Al brate sto je petljanac i nepravedan, po cemu?? On je trener, on odredjuje ekipu i stoji iza tog. Njegov rezultat nakon 50ak utakmica je trece mjesto i maltene osvojen kup. Ima li ijedan trener na svijetu koji moze dobit sve utakmice? Nema! Okej, izgubio juce, nije dobio Slobodu. Garantuje li iko da bismo dobili juce da je krenuo prvi sastav? Nije prvi put vidjeno da jedna ekipa dobije drugu u dva meca, u trecem raspad. Real je dobio Barcelonu u finalu Kupa kralja 2011. 1:0, 7 dana kasnije izgube u polufinalu LP od njih 0:2. Jel to mozda bilo "ja tebi kup, ti meni Ligu prvaka"? I Pep i Murinjo su se poznavali, radili skupa u klubu jedno vrijeme. Jok, samo kod nas idu price o dogovorima odmah.

Nema u fudbalu "nepravedan". Trener odlucuje ko je za prvih 11, ako nema rezultata on odgovara. Prosta stvar.
Odlično si sve rekao i jako mi je drago da se rasprava vodi normalnim tonom. Normalno je da neko voli nekog igrača neko nekog drugog isto tako i trenera. Mene je buraz nepravda otjerala iz Sarajeva jako sam osjetljiv. Lulič se zajebava pola godine a igra svaku koju hoće, meni ne bi igrao da mi je sin. Sinoć uvodi Jovića umjesto Mirze a ganjamo rezultat životom i imamo Bubanju, Jatu, Anesa, Eldara niko nije povrijeđen kako tvrdi. Naravno da je odgovoran i treba da odgovara. Od 85 te je meni buraz klub na prvom mjestu pa tek onda igraći i treneri, kao i svima bolesnicima ovdje. Živ i zdrav bio ❤️❤️❤️.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 maj 2025, 15:08

Sazg je napisao/la:
11 maj 2025, 12:56
11 maj 2025, 12:33
Sazg je napisao/la:
11 maj 2025, 12:11

Vidi brate, ne znam koliko možeš vjerovati ali pravo mi ne drago što Anes nije bio sio svega ovoga.
Jbg buraz ako ima zasluge za dobre rezultate, mora preuzeti odgovornost i za loše, što se na žalost do sada nikad nije dogodilo. Vazda je neko drugi kriv.
Cekaj, jel sad Zekic prodao utakmicu il treba da odgovara zbog losih rezultata? Ne kontam.
Ne mogu ja to brate moj reći jer ne znam, veliki je grijeh trvditi nešto u šta nisi siguran, sumnjati mogu ali tvrditi ne.
Ja govorim o onome u šta sam 100% siguran da je petljanac i da je nepravedan i da je odgovoran za rezultat. Nisi buraz ti odredio ekipu a niti ja, ni jućer, niti protiv Slobode, niti svaku jaku utakmicu u kojoj smo bili loši do bola. Nisi ti pustio Lulića i još pojedine da se ponašaju kako hoće. Nisi ti uvodio povrijeđene igraće, radi premije, pa ih izvodio nakon 20 minuta. Nisi ti ništa kriv a nisam Boga mi ni ja. Jbg snosi odgovornost buraz, makar jednom izađi i reci napravili smo taktičku grešku, slobo smo procijenili, nemoj vazda na igraće i sudije svaljivati isto ko Husref. Brate ja sam dobar i sa Husrefom i sa Čalom i sa Mirzom i sa Dženom rahmetli i vazda sam kritikovao kad je bilo za to potrebe a tada nije Anes igrao u Sarajevu.
Živ ti meni bio buraz, valja nama i posle Zekića i posle Anesa čirove na želudcu dobijati.
Mrs ba djubre jedno.
Ko je pustio Lulica da radi sta hoce? Klupiro ga čim je izasao iz forme iako je bio naš najbolji igrač prošlu polusezonu. Ubjedljivo. I opet primjer da se ne živi od prošlih zasluga pa ga klupira isti taj Zekic. Kako lažeš djubre jedno mucko.
Ko se vadi na sudije? Kad je Zekic spomenuo sudije.? Opet lažeš.
Pola ekipe mu falilo, toliko pehova, klanja od sudija I opet ne kuka.

Neces se ti nervirati boli tebe racku za klub. Ganjas ti svoje interese. A zgadio si tog Anesa svima pa makar da nas 10 ide na utakmice kluba.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 11 maj 2025, 15:12

pjankesarajevo je napisao/la:
11 maj 2025, 11:32
HZSydney je napisao/la:
11 maj 2025, 11:07
Steta je napravljena, sad treba popravljat Bez potrebe. Horde treba da se ograde od "neodgovornog pojedincs", klub pod hitno da izda saopstenja U kojem demantuje navode uz prijetnju tuzbom za klevetu svakome ko ovo javno ponovi Bez dokaza. Mi navijaci, pitari, bordo familija svi ko jedan uz klub.jer ovo Su udari ne Samo na klub nego I na HZ I sve navijace. Nase drustvo je podobno za teorije zavjere, dovoljno je 3-4 covjeka da puste pricu, mnogo ljudi Bez provjere cinjenica odmah prihvata teoriju kao jedinu istinu I dobijemo kurslus U zajednici. Samo Ako se vratimo malo unazad shvaticemo da smo sa listicom uvijek izlazili tesko na kraj a bio Sam I na tekmi 2010 kad se ulijetalo na teren. Azmir H je pokusao omalovazit nasu titulu 2015 pa je izgubio I na sudu I na terenu (pogledaj njegove projekte gdje Su sad). Maleni sa gbavice spas sezone traze U Nasim problemima a ni Borac ni Zrinski ne gledaju sa osmjehom na jacinu naseg kluba. U medijima U regionu FK Sarajevo se provlaci Kao zdrav, jak klub I igraci zele da dodju. Ovo sto se desava odgovara svim Nasim konkurentima pa sad svi jos jednom razmislite...
100% sve tacno napisano.
Klub odradio Kako treba, sad Horde moraju procistiti svoje redove jer ovo sto Su uradili je petokolonaski. Klasicna sabotaza kluba I atmosfere da se stvori nezadovoljstvo da se na silu nesto/neko?gura
.. jer Stari je volio Sarajevo...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 11 maj 2025, 15:12

Simptomaticno je i vrijeme kada se Mamic poceo povezivati sa nama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 11 maj 2025, 15:14

Napapijri je napisao/la:
11 maj 2025, 15:12
Simptomaticno je i vrijeme kada se Mamic poceo povezivati sa nama.
Ma od toga nema ništa, šta god proizašlo iz ovoga. To mi je fakat nemoguć i totalno nerealan scenario.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 maj 2025, 15:15

Anex je napisao/la:
11 maj 2025, 14:11
Nakon ovolikih krađa protiv našeg kluba ti opereš sve lopove u ovoj zemlji i savezu a svu ljagu i sramotu baciš na voljeni klub, sad svi pošteni a Sarajevo namješta,e bože sačuvaj
To me najvise pogadja.
Ispada da smo najregularnija liga i sada svima boom jer je ovo namjesteno ako i jeste uopste.

A sve zbog saopstenja pojedinih klosara. Kakav pucanj u klub i u vlastite igrace nevjerovatno.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 11 maj 2025, 15:17

Sta su Horde od 2009 godine do danas uradile da osvete Vedrana?
Kamenovanje busa prosle godine u Jajcu?

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 11 maj 2025, 15:19

Puna podrška klubu, Zekiću i igračima!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2025, 15:24

Necu o ovoj trenutno situaciji nego opcenito cu pricati . Kako uvijek kod nas neki cirkus ,majstori smo hajca i samo unistenja. Sjetim se prvo Genk revans pola grada prica ispadamo prodali utakmicu .pa ratovi Baljak,Dino Selimovic ,Ibrak,Sabrina,Ajla ,Varešanović, Ziljkic . itd itd . Samo se ceka jos saopcenje bordo prijatelja .

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 maj 2025, 15:25

Nema ovaj put nikakvih podjela ovo je svima jasno da je IDIOTARIJA od saopstenja.

Bez dokaza, bez bilo kakve osnove osim mahalskih priča na koje su očigledno neki intelektualci nasjeli.

Tobejarabi nikad na zelenu granu. Hej sami sebi onako nešto napisati. Kakva bruka.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 11 maj 2025, 15:26

bordobijeli je napisao/la:
11 maj 2025, 15:24
Necu o ovoj trenutno situaciji nego opcenito cu pricati . Kako uvijek kod nas neki cirkus ,majstori smo hajca i samo unistenja. Sjetim se prvo Genk revans pola grada prica ispadamo prodali utakmicu .pa ratovi Baljak,Dino Selimovic ,Ibrak,Sabrina,Ajla ,Varešanović, Ziljkic . itd itd . Samo se ceka jos saopcenje bordo prijatelja .
Zadnja izmjena: maroon46, dana/u 11 maj 2025, 15:33, ukupno mijenjano 3 puta.

ebi46
Kontakt:

Post Postao/la ebi46 » 11 maj 2025, 15:28

Nažalost nakon ovoga nema povratka. Hvala Hordama što su nam se svima kojima je stalo do kluba, a ne ličnih ciljeva posrale u godinu čitavu :salut:

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 11 maj 2025, 15:30

Ja cu proslaviti kup, a onima koji seru bih porucio da se najedu govanna.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 maj 2025, 15:30

Ko god tvrdi suprotno pozivamo ga da dokaze dostavi nadležnim organima jer u suprotnom radi se o kleveti i svjensom nanošenju štete FK Sarajevo.
Mislim da se ovim može zaključiti ovaj napad na FK Sarajevo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 11 maj 2025, 15:31

Kako im je sve ok bilo do sinoc i jos pjevali nema veze igraj sarajevo i onda dva sata kasnije nekakvo saopstenje. Ovo je napisao neko kp je protiv upravem strucnog staba igraca samo su cekali da se besto desi da popljuju cijelu sezonu, pobjede protiv borca zrimje, melje. Kako im je sve do sinoc sve super bilo?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 11 maj 2025, 15:33

Puna podrška klubu, stvarno ovo nema nikakvog smisla.

Nadam se nekakvoj komunikaciji I zdravom razumu unutar udruženja da se smire strasti I doživljaji. Jasno je da su Horde bitan faktor kluba ali stvarno moraju I oni nekad očistiti svoje redove i priznati svoje greške.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Jadnimi, keli, Kyle88, Lecler, Napapijri, nedimmmm1337, Pantelija, pitar9876, THEC, Vutra i 77 gostiju.