Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Samo da vise ne gledam maresku,sanceza i jeksona,pa makar bili i 15. sledece sezone.
- Pensioner26
- Kontakt:
Koliko si glup od 0 do Jackson?
- superFrankie
- Kontakt:
A majstorske partije, svaka nam cast
Ja bih voleo da igramo kao newcastle prvo poluvreme,da smo jaki fizicki, dobro pripremljeni, kombinujemo duple pasove,direktan fudbal da igramo,uvek glava gore posle svakog duela, a ovo nase mrsomudjenje i depresiju da batalimo zauvek.
Još ne mogu da vjerujem da na kraju sezone,kada se boriš za LŠ..dobiješ direktan crveni,toliko si plaćen a toliko bezobrazan..era WAR-a gdje se sve vidi...drugo nije mi ovo dobro sa Caisedom na boku..evo imamo Laviu i Enza u sredini ljudi su pojedeni...Caisedo na boku ne nudi ništa,ulazi u sredinu onda je njegova pozicija prazna u odbrani i tu nam uvijek prave višak...Sančez ..može odbraniti deset zicera neka se goni u tri pichke materine..čovjek pojavom unosi nemir i nesigurnost..vidjeli ste šta radi Laviji samo čekam da mu neko od naših odvali plesku..čovjeku nije mjesto među nama..i na kraju usuđujem se reći da je sve do Mareske...on treba da uvede disciplinu..imam osjećaj da je izgubio poštovanje..ne smije mu se desiti Džekson i crveni...
Odron..
Dzeksona vratit u Viljareal ili u Strazbur na posudbu nek njima hebe zivce..
Mareska je profulao sezonu,da Liverpul nije osigurao titulu,zgazili bi nas ko bube..
Dzeksona vratit u Viljareal ili u Strazbur na posudbu nek njima hebe zivce..
Mareska je profulao sezonu,da Liverpul nije osigurao titulu,zgazili bi nas ko bube..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Igra je od pocetka bila qrina a sa ovim crvenim smo izgubili svaku nadu.
Njukastl ima 2 stopera visoka i pokretna ko 2 hrasta i oni igraju na neke duge lopte na ubacke ...
Njukastl ima 2 stopera visoka i pokretna ko 2 hrasta i oni igraju na neke duge lopte na ubacke ...
Nikad necu podrzati ovo izmisljanje pozicija gdje zadnji vezni igra desnog beka.
- wadethegreat
- Kontakt:
Al Covjek jedno iznenadjenje nije smislio isto sve ko protiv Liverpoola. Ljudi odradili zadacu lagano…
Jackson je sa ovim izgubio malo kredita sto je imao kod mene…. Kakav tokmak.
Jackson je sa ovim izgubio malo kredita sto je imao kod mene…. Kakav tokmak.
- wadethegreat
- Kontakt:
To bi bilo to...
Bolji smo bili na terenu bez Jacksona nevjerovatno...
Lp je jos tu ali nakon ove tekme ne znam tesko da nesto mozemo.
Nemamo napadaca u ekipi trenutno zbog genijalnog januarskog roka...
Bolji smo bili na terenu bez Jacksona nevjerovatno...
Lp je jos tu ali nakon ove tekme ne znam tesko da nesto mozemo.
Nemamo napadaca u ekipi trenutno zbog genijalnog januarskog roka...
Ma yebat ih kad su debili, sve im se crtalo i opet su nesposobni. Ako zadnje kolo protiv Notingema u gostima budemo odlucivali o Ligi prvaka ni najmanje nisam optimistican, a sve su prilike da hocemo.
Palmera stvarno ne mogu prepoznat, horor od igre vec mjesecima.
Palmera stvarno ne mogu prepoznat, horor od igre vec mjesecima.
U drugom poluvremenu je igra bila dobra nema se momcima šta zamjeriti. Računica je jasna sa dvije pobjede smo sigurno u LP.
VIdjet ćemo jesmo li u stanju to ispuniti, prije nismo nego jesmo ali nada umire posljednja.
VIdjet ćemo jesmo li u stanju to ispuniti, prije nismo nego jesmo ali nada umire posljednja.
Daj vise,sa potrosenih milijardu i po miliona ne mozemo da imamo 70 poena u sezoni,ebem ti sve u klubu,nesposobni retardi.
- superFrankie
- Kontakt:
Jacksonu zahvaliti od srca ako ne izborimo top 5, jer se ova utakmica mogla dobiti da nije odlucio biti retardiran. I dalje je sve u nasim rukama ali teska situacija, jedva cekam bunker Forresta u zadnjem kolu
Bili smo bolji u drugom jer se Njukastl povukao i branio prednost i cekao kontre
Nista nismo napravili u prvom poluvremenu
Nista nismo napravili u prvom poluvremenu
- wadethegreat
- Kontakt:
Nije nego smo ih pojeli...
Ne brani se niko sa igracem vise cijelo poluvrijeme da mu gol visi u zraku...
Vrlo lako je makar x mogao biti.
Meni je nevjerovatno koliko bolje djelujemo bez Jacksona...
Normalno je da ekipa koja gubi pritisne koliko god,oni su nas rutinirali,bas smo ih pojeli haha
-
Majstorinho
- Kontakt:
Nije realno očekivati nešto sa igračem manje. Čak i da smo dali neki gol u drugom poluvremenu Newcastle bi se probudio i taj gol bi bio bezvrijedan. Utakmica je odlučena kad je Džekson odlučio biti debil.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
U drugom poluvremenu nisu, u prvih 35 minuta jesu, iskren treba biti.
Ništa, možda probati sa istim veznim redom iz drugog poluvremena u posljednje dvije utakmice bez eksperimentisanja sa Caicedom na beku koliko ponekad to dobro izgledalo.
Ništa, možda probati sa istim veznim redom iz drugog poluvremena u posljednje dvije utakmice bez eksperimentisanja sa Caicedom na beku koliko ponekad to dobro izgledalo.
Mareska je tele od trenera,ne znaci njemu nista sto nekom promeni poziciju,kada ne zna da da instrukcije potrebne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.