Citizen-X napravil ti onom onaj "racun" sa 10KM, i jeli ti zaradio koju parau

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma sve mali prokocko ,mislio on hljeba bez motike ,e nema maliEmirrr je napisao/la:Gdje su te dojave imal kakvih da se idem i ja kladiti jednom
Citizen-X napravil ti onom onaj "racun" sa 10KM, i jeli ti zaradio koju parau![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa zar ga ne poznate ,ovo je naš stari drug ,sve su prilikemandraX je napisao/la:88000
Stvarno si naporan, de bola popusti nas malo...
Administracijo de malo "ruke iz džepova" vadite...
Ako mislis na analiticara, ne vjerujem da je ovo on...on nije ovako naporanlegenda reala je napisao/la:
pa zar ga ne poznate ,ovo je naš stari drug ,sve su prilike![]()
![]()
![]()
88000 tako je i mali govorio ,pa sve prokocko za dva dana ,a kaže ja ću to uduplati za dan![]()
AE NA NADI KAKVU P... NA FORUMU,,,mandraX je napisao/la:Ako mislis na analiticara, ne vjerujem da je ovo on...on nije ovako naporanlegenda reala je napisao/la:
![]()
![]()
88000 tako je i mali govorio ,pa sve prokocko za dva dana ,a kaže ja ću to uduplati za dan![]()
88000 je napisao/la:AE NA NADI KAKVU P... NA FORUMU,,,mandraX je napisao/la:Ako mislis na analiticara, ne vjerujem da je ovo on...on nije ovako naporanlegenda reala je napisao/la:
![]()
![]()
UNDERmef617 je napisao/la:sta je sa zutim kartonima na real - barca....granica 7.5
u milleniumu kvota je 1,95...pa et vrijedi probati88000 je napisao/la:UNDERmef617 je napisao/la:sta je sa zutim kartonima na real - barca....granica 7.5
Do kad da uplatim? Jesam li zakasnila ? xdtaboof je napisao/la:ma prolazi 100 posto ulozi 6-7 marako i dobit ces 70inaa je napisao/la:ojtaboof je napisao/la:da i ,kvota ti je 10,tj. ako ulozis marku dobitak ti je 10 km,pa ulozi koliko ti treba ...
Pa koje su sanse da cemo dobit? xd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.