Sljedeći put kad sjever krene navijanje "hajmo cijeli stadion" - treba cijeli stadion da im zviždi. S tim se mora "zaključiti" ovaj napad.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Kockoglavi
- Kontakt:
Horde su se same sebi posrale usta, abd u srijedu sam prwd kosevom. Trebaju svi istinski navijaci sa istocne, zapadnetribine pq i sjevera oni normalni ako ih ima koji ne podrzavaji kurceva saopstenja da se pojave u srijedu na doceku da proslavimo abd izimanje kupa.
Niko se ne moze igrati sa FK Sarajevom pgt ne surovanjem sa Listicom.
Horde nisu ono onako napisale to je 100 posto uvijek su podržavale klub dok su istok i zapad psovali.
Horde nisu ono onako napisale to je 100 posto uvijek su podržavale klub dok su istok i zapad psovali.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I da dodam jos nesto, OVO JE UDAR NA KLUB!!! Ovim moroni se mora stat u kraj, ISMIRE ZATVORI SJEVERKockoglavi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 13:02plisek je napisao/la: ↑11 maj 2025, 13:00Ko ce odgovarat za ovu stetu nanesenu klubu od strane nadrogiranih trozubaca? Odakle pravo da bez dokaza optuzis svoj klub za namjestanje tekme? Koja korist od sjeverne tribine kad svaku tekmu ostete klub za 5 do 10 milja, a ne bude ih ni 500 kako treba. Nek bojkotuju moroni opet, nece nam falit![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- Shategabri
- Kontakt:
Dušmanluk kakav nam ne bi komšije smislile.
Neozbiljno, neodgovorno, nezrelo. Nemam pravu riječ za ovaj idiotizam od objave protiv kluba.
Neozbiljno, neodgovorno, nezrelo. Nemam pravu riječ za ovaj idiotizam od objave protiv kluba.
Koševo Zapad
- Kockoglavi
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mouda je pojedinac od hordi napisao. Nadam se da ce rijesiti ovo i da svi budemo ko jedan
Upravo oni su ovo i smislili. Ubjeđen sam da su pojedinci u grupi povjerovali onim listićima (možda im je bilo krivo što nisu i oni po petaka hudnici uplatili) i povjerovali "jaranima" gurbetima i zatim objavili ono saopštenje.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:36Dušmanluk kakav nam ne bi komšije smislile.
Ništa drugo mi nema ni logike ni smisla.
I ovi kreteni sa sjevera ce sigurno doci tu i tjerat raju da ih ne doceka. Nedavno kad su dosli na zapad vidio sam sav sljam, ukljucujuci onog lika sto umalo oca i sina ne prebi zbog slike i onog degena sto se derao pola sata na dede i familije ne valja vam sarajevo jel. Rastjerat sljam, odmah!!!Kockoglavi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:34Horde su se same sebi posrale usta, abd u srijedu sam prwd kosevom. Trebaju svi istinski navijaci sa istocne, zapadnetribine pq i sjevera oni normalni ako ih ima koji ne podrzavaji kurceva saopstenja da se pojave u srijedu na doceku da proslavimo abd izimanje kupa.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- Shategabri
- Kontakt:
Pa vidi, niko im nije kriv što su tuta mozak i što nasjedaju na svakakve gluposti.Pendulum je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:38Upravo oni su ovo i smislili. Ubjeđen sam da su pojedinci u grupi povjerovali onim listićima (možda im je bilo krivo što nisu i oni po petaka hudnici uplatili) i povjerovali "jaranima" gurbetima i zatim objavili ono saopštenje.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:36Dušmanluk kakav nam ne bi komšije smislile.
Ništa drugo mi nema ni logike ni smisla.
Takvi plićaci ne treba ni da navijaju za FKS.
Koševo Zapad
Pa daj nam dokaz, evo ti nesto podrzavas a ne znas sta…
Dokazi i ja cu odmah poceti sa hrakanjem!
-
- Kontakt:
Naravno da je klub iznad grupe i pojedinca . Al isto tako klub cine ljudi . Ako je Abdulah Ibrakovic savjetnik u klubu onda tu nesto nije u dure.
- Shategabri
- Kontakt:
Neki ko da ne navijaju za Sarajevo nego za HZ.
To i jest problem HZ, često se stavljaju iznad kluba, svrha sami sebi.
Kad sam to ranije pisao ovdje, napadnut sam.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Mitomani da su kup osvojili stadion bi zapalili dok nasi dopise prave.
Jesmo razmani u tri lijepe
Jesmo razmani u tri lijepe
-
- Kontakt:
Treba znati i ovo svom klubu napraviti
Taj kreten i narkoman što se derao "ne valja vam Sarajevo jel" - ja sam mu jedini rekao "Niko ne govori da ne valja Sarajevo nego da igra ne valja" - mislim da je to protiv kamenjara bilo kad smo zijanili 0:1 (ispravi me ako griješim?). Jedva je dočekao da mu neko nešto odgovori ali nije očekivao ovakav odgovor i onda se onako poklopljen "Ma igra će se popraviti" i kad je od mene dobio ignore, nastavio je da vrišti.plisek je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:38I ovi kreteni sa sjevera ce sigurno doci tu i tjerat raju da ih ne doceka. Nedavno kad su dosli na zapad vidio sam sav sljam, ukljucujuci onog lika sto umalo oca i sina ne prebi zbog slike i onog degena sto se derao pola sata na dede i familije ne valja vam sarajevo jel. Rastjerat sljam, odmah!!!Kockoglavi je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:34Horde su se same sebi posrale usta, abd u srijedu sam prwd kosevom. Trebaju svi istinski navijaci sa istocne, zapadnetribine pq i sjevera oni normalni ako ih ima koji ne podrzavaji kurceva saopstenja da se pojave u srijedu na doceku da proslavimo abd izimanje kupa.
Ova nova generacija Hz nisu dobre glave nikako. Bio sam na sjeveru od 2002 do 2012 i nikad ovakvih pacijenata i ameba nisam vidio.
Njima na obraz!
Ako sada krenu u bojkot mogla bi se osnovati nova grupa,halo ba slavimo kup nakon 4 5 godina sljedece godine napadamo titulu.Boli me k i da smo dogovorili pa jebu nas 5 godina vico i savez
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Halo, niko ne moze biti iznad kluba.
Oni su prozvali klub, ne pojedinca kao sto se nekad prozivalo.
Ovo ni najveci dusmani ne bi javno objavili.Neko ima koristi od ove objave, nadam se da ce se zaznati ko tacno stoji iza ovoga, sigurno nije neko ko voli Sarajevo.
Oni su prozvali klub, ne pojedinca kao sto se nekad prozivalo.
Ovo ni najveci dusmani ne bi javno objavili.Neko ima koristi od ove objave, nadam se da ce se zaznati ko tacno stoji iza ovoga, sigurno nije neko ko voli Sarajevo.
Dobar odgovor kluba kada znaju sta se desava neka dokazu, postoje za to nadlezni organi.
Meni izgleda da je ono neko u afektu napisao i objavio. Sve nas je zabolio poraz od Sirokog.
Kako god ima Sarajevo navijaca i osim hordi.
Od mene podrska klubu i naravno da cu slaviti osvojeni Kup ako Bog da.
Meni izgleda da je ono neko u afektu napisao i objavio. Sve nas je zabolio poraz od Sirokog.
Kako god ima Sarajevo navijaca i osim hordi.
Od mene podrska klubu i naravno da cu slaviti osvojeni Kup ako Bog da.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ovo ni cetnik ne bi klubu uradio
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], iliyaa8, keli, Kockoglavi, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK, tuitamo i 61 gost.