Pa onda,bar po meni, je trebalo sve odjednom objaviti,a ne parcijalno u slučaju da postoje relevantni dokazi,pod uslovom da se isključivo navedu imena pojedinaca a ne ime kluba.
Ovako izgleda kao grlom u jagode...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa onda,bar po meni, je trebalo sve odjednom objaviti,a ne parcijalno u slučaju da postoje relevantni dokazi,pod uslovom da se isključivo navedu imena pojedinaca a ne ime kluba.
Zato su sinoc trebali sjesti i pricati a ne ishitreno dopise pisatiNeSamSafetee je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:07Dok ne izađu sa dokazima i dok ne objave saopštenje duže od 10 rečenica nemamo šta tu pričati.
Ne znam al mi se ne svidja sto su nas prevarili za Ajlu,sto su vratili slinavog Ibrakovica.Sto se oko Mirvica vrte Dzeka Muminović,Adi Karic i oni njegovi pojedini “Komancerosi”.
Iskren da ti budem ni meni se ne svidja,i mnogo toga što se tiče Mirvica mi se nimalo ne sviđa...mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:15Ne znam al mi se ne svidja sto su nas prevarili za Ajlu,sto su vratili slinavog Ibrakovica.Sto se oko Mirvica vrte Dzeka Muminović,Adi Karic i oni njegovi pojedini “Komancerosi”.
Tužno je vidjeti krimalna lica uz gospodina kakav je Mirvic .
To svi mislimo. I to je Amin.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:15Ne znam al mi se ne svidja sto su nas prevarili za Ajlu,sto su vratili slinavog Ibrakovica.Sto se oko Mirvica vrte Dzeka Muminović,Adi Karic i oni njegovi pojedini “Komancerosi”.
Tužno je vidjeti krimalna lica uz gospodina kakav je Mirvic .
Mogli smo pobijediti da je Guly iskoristio šanse a i penal nam nije dosuđen.NoProfit je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:01Činjenica je da se sinoć igralo pod ručnom. Da li se namjestilo ili odmaralo igrače, jedino je to pitanje. Meni lično, svejedno, sve i da se nije namjestilo, ne možeš sebi dozvoliti da tako olako shvatiš utakmicu protiv najvećih dušmana u državi, protiv kluba čiji navijači pjevaju "javi se" momku koji je pred utakmicu Sarajeva ispred njihovog stadiona izgubio život. Pogotovo kad si svjestan da su na rubu kanala i da imaš priliku kakvu nisi nikad imao, a to je da ih gurneš još dublje nego su u tom trenutku bili.
Pa na to sam i mislio. Sad bi mi svima yebali od-do zbog tajminga.Yokohama je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:49TV pravaMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:42Malo nevezano za temu, šta kažete na tajming utakmice Barca-Real?
Para vrti gdje burgija neće.
U zemlji sa 2 entiteta, 3 konstituivna naroda + gradjani ( citaj fgr ) bi ovako odgovorio:
Sve i da znaju, način na koji su to uradili, kao i sam momentum je pogrešan.
Drug u svakoj opciji nije dobro da se ovo ovako javno rješava. Samo se nanosi šteta klubu. Ja razumijem da neće da se šuti (ako neko ima stvarno dokaže) I to bi podrzao ali nema potrebe na ovaj način. Isto ko sto bojkot nije bio rijesenje ni za šta.
Nećeš nikad dobiti, niti će to neko javno napisati. Ako ne odustanu od ovog u narednom periodu ćeš gledati samo parole na sjeveru i poneki aplauz sa ostalih tribina istim.jurisicduska je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:12Evo nudim se da meni proslijede informacije ja ću javno napisati i nek se protiv mene vodi sudski proces. Nek me kazne za klevetu platit ću , valjda nije kleveta ako imaš dokaze kakve za to. Kakva kleveta ako je istinaAVNOJ je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:06Neće nikad niko, jer bilo ko da javno napiše neko ime i optuži za nešto takvo bi se uvukao u sudski proces protiv te osobe a vjerovatno autor onog jučerašnjeg teksta je tek jutros bio svjestan toga.jurisicduska je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:57Dobro onda sačekajmo obrazloženje grupe, informacije a ne “znamo šta se radi” pa kad napišu fino šta se radi, ko radi, kako , zašto se podrzavaju igrači a uprave tjeraju a mi namještali utakmice kao klub onda ćemo zauzimat stranu. Jel i to pošteno, mislim valjda napišu nešto vise od 5 rečenica , preozbiljna je stvar u pitanju. Mislim da svi skupa zaslužujemo takvo saopstenje.
Pa bile su dvije duge lopte u prazan prostor za dva zicera Guliashvilia.FKSDoGroba je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:10To je to.mma_hz je napisao/la: ↑11 maj 2025, 16:53Protiv Slobode je sjevalo oko gola ,imao si more šansi.
Sinoć kad trebaš krenuti naprijed u 90 toj stoperi se dodaju sa Rockovom.Kad treba duga lopta u prazan prostor opet ništa.VEZE NEMAM SA HORDAMA I ZAŠTO SU TO PODRŽAVALE PA ONDA SAOPSTENJE NAPISALI.Kontam da možda imaju nešto opipljivije jer ne kontam nije kažete bila podrška poslije tekme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.