La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Čestite na tamburanju i na La ligi, ako Perez ne napravi dobru čistku, preskočiti narednu sezonu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Balde igra koliko vidim.Kad pogledaš takozvanu odbranu Reala to je cirkus njima bi i Željo zabio bar jedan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jos jedna balon dor predstava Vinosiusa
Ali kakva je nahajpana krampa Belingem

Ali kakva je nahajpana krampa Belingem

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 maj 2025, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Razumijem da VAR ne može reagovati na sviran nepostojeći faul i žuti karton, ali da ne reaguje na očito igranje rukom, ne znam kako to drugačije nazvati nego krađom.godrina je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:19Bas ocito neregularal gol ali ove blamaze sto dozivljavaju su bas nevjerovatne.
Imaju ocito strah. Nejasno mi tako iskusan trener a opet vaskez na rafinju, za ovo ni povrede nisu izlika.
Igraju se sa njima.
Svi koji imalo prate Madrid su znali da ima puno precih pozicija za popunit od Mbapea ali eto.
Srecom nema jos puno sezone, Barsi svaka cast nema sta.
Ne slažem se za povrede. Cijeli sezonu 3 od 4 igrača - prva izbora u odbrani nedostaju. Karvahal je za Vaskeza - Maldini. Čuameni nije stoper. Asensio se još i dobro snalazi s obzirom da je bačen u vatru, ne zna ni sam šta ga je snašlo.
Shodno navedenom, ne mogu biti nezadovoljan ni današnjom igrom, gdje nedostaje i Kamavinga, kao ni cijelom sezonom.
Ova ekipa s novim i ofanzivnije orijentisanim trenerom, uz zatezanja u zadnjoj liniji sigurno će imati veći potencijal u idućoj sezoni.
-
- Kontakt:
Real bez Rudigera,Judea i Vinija. Ahahaha
A zasto var ne reaguje na faul nad yamalom kod drugog gola, sta je to onda?luckystrike je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:46Razumijem da VAR ne može reagovati na sviran nepostojeći faul i žuti karton, ali da ne reaguje na očito igranje rukom, ne znam kako to drugačije nazvati nego krađom.godrina je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:19Bas ocito neregularal gol ali ove blamaze sto dozivljavaju su bas nevjerovatne.
Imaju ocito strah. Nejasno mi tako iskusan trener a opet vaskez na rafinju, za ovo ni povrede nisu izlika.
Igraju se sa njima.
Svi koji imalo prate Madrid su znali da ima puno precih pozicija za popunit od Mbapea ali eto.
Srecom nema jos puno sezone, Barsi svaka cast nema sta.
Ne slažem se za povrede. Cijeli sezonu 3 od 4 igrača - prva izbora u odbrani nedostaju. Karvahal je za Vaskeza - Maldini. Čuameni nije stoper. Asensio se još i dobro snalazi s obzirom da je bačen u vatru, ne zna ni sam šta ga je snašlo.
Shodno navedenom, ne mogu biti nezadovoljan ni današnjom igrom, gdje nedostaje i Kamavinga, kao ni cijelom sezonom.
Ova ekipa s novim i ofanzivnije orijentisanim trenerom, uz zatezanja u zadnjoj liniji sigurno će imati veći potencijal u idućoj sezoni.
- luckystrike
- Kontakt:
Valverde je lijevom nogom pokušao da mu izbije loptu ali je Yamal prošao, a onda ga je zakačio desnom nogom koju spušta prirodno u toj kretnji i mislim da je ispravan rezon da nije bilo namjere kao ni intenziteta za faul.
Cuj to uz tijelo, pa yebem ti dijete sudijsko
Pa je li realno da ovu ruku ne sviraju kao penal?

Jedva ga nagovoriše iz VAR sobe 
Gleaj Tchoune, kakva panjina, uz tijelo

Gleaj Tchoune, kakva panjina, uz tijelo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Napustaj ligu, nosi ih u **** **** im majku fasisticku.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
De bolan ...volej lopta sa 50 cm..i ovaj komentator valja gluposti..uopšte nije što je uz tijelo nego što je napucana sa male razdaljine..neka pobijedi ko god ali ovo se ne svira penal
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 11 maj 2025, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Cist gol vjerovatno odbranio, ovo nema smisla, ukini var yebat ga.
Hocel se uraditi ista povodom ovog pritiska pereza prije finala kupa pa sad ne smiju svirati očigledne stvari, yebo mu tebas dijete.
Hocel se uraditi ista povodom ovog pritiska pereza prije finala kupa pa sad ne smiju svirati očigledne stvari, yebo mu tebas dijete.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta frajer nije svirao 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ljudi vec drugi put yebu sa pritiskom prije meca i sudija pada po utjecaj. Brani kao Kurto gol, sve jasno, ali ne za madridsku cergu. Pa nije li sramota?
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.