Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
BILO BI ODLICNO KAD BI ZABIJO I IZBACIO CRVENE 
- kupus army
- Kontakt:
za_raju@ Ova slika koja pokazuje kaljuzu je u Bokavicima na utakmici Radnicki Lukavac-Podrinje Janja,bio sam na toj tekmi,blato do koljena je bilo,tokom citave utakmice ni jedan sut u okvir gola nije bio

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Taj teren na Wemlbey moze samo zahvaliti sto se igra par puta godisnje na njemu.Za_raju je napisao/la:Jao kad vidim u kakvim uslovima treniraju i na kakvim stadionima igraju po Evropi dodje mi da placem na nasu sudbinu i jos se imamo obraza po nacionalnosti djeliti![]()
![]()
A vidi nas![]()
Inace bi bio slican kao i u Lukavcu.
Pa timovi i igraci u Engleskoj su napravili citavu hampu na prelos teren Wembleya.A ovi ga mjenjali par puta i opet nista.
Okolo kalaj unutra belaj,mora da su im lude krave pasle tu travu..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Taj teren na Wemlbey moze samo zahvaliti sto se igra par puta godisnje na njemu.Za_raju je napisao/la:Jao kad vidim u kakvim uslovima treniraju i na kakvim stadionima igraju po Evropi dodje mi da placem na nasu sudbinu i jos se imamo obraza po nacionalnosti djeliti![]()
![]()
A vidi nas![]()
Inace bi bio slican kao i u Lukavcu.
Pa timovi i igraci u Engleskoj su napravili citavu hampu na prelos teren Wembleya.A ovi ga mjenjali par puta i opet nista.
Okolo kalaj unutra belaj,mora da su im lude krave pasle tu travu..
Da razlika bi bila samo u bojama stolica
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Eh eboga ti.Necemo sad u detalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... for-United
Interview sa Dzekom pred FA-cup utakmicu. Pitaju ga i za Begovica, jer bi se mogli uskoro sresti.
Interview sa Dzekom pred FA-cup utakmicu. Pitaju ga i za Begovica, jer bi se mogli uskoro sresti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ko ga je ovako ogrebao po vratu? Carragher ili neka treba?Principatus je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/ ... for-United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Eh kako mi nedostaju ova vremena:

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ne znam zasto bi sutra bilo ista bolje po pitanju Dzekinog nastupa. Igra protiv dva najbolja stopera u ligi, a koliko znam, nisu doveli nijedno krilo niti playmakera u ovoj sedmici.
Ocekuj se opet prosjecno izdanje, sa eventualno jednom njegovom polusansom...i pun hasim frustracija u Bosni. Klasika.
Ocekuj se opet prosjecno izdanje, sa eventualno jednom njegovom polusansom...i pun hasim frustracija u Bosni. Klasika.
Dajte covjeku da provede barem godinu sa ovim timom pa onda kritikujte.. sta vas je kompleksasa i negativaca.. fuj.
shandrlike-tandrlike
Ja nikada nisam prezao da kritikujem Edu. Svojim pomacima i vidljivim rezultatima teskog rada u zadnjoj tekmi je mene pridobio opet. Bez obzira sta zlonamjerni i nerealni novinari pisali meni je bio veoma dobar.
Nadam se da ce i sutra pokazati da nije osoba slabog sportskog karaktera. Treba sva podrska.
Sigurno jedna od najvaznijih tekmi njegove karijere a sigurno ce dobiti sansu od prve minute. Zelim samo da pokaze veliko Bosansko srce i da predstavlja nasu zemlju kao "fighter" i ostavi srce na terenu pa kako bude.
Sretno Edo !!!!!!!!
Nadam se da ce i sutra pokazati da nije osoba slabog sportskog karaktera. Treba sva podrska.
Sigurno jedna od najvaznijih tekmi njegove karijere a sigurno ce dobiti sansu od prve minute. Zelim samo da pokaze veliko Bosansko srce i da predstavlja nasu zemlju kao "fighter" i ostavi srce na terenu pa kako bude.
Sretno Edo !!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kvalitet kad tad ispliva na povrsinu. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko protiv Uniteda:
3 Utakmice - 2.5 golova
3 Utakmice - 2.5 golova
Pa zar nije 0.67 po utakmiciGoalgetter je napisao/la:Dzeko protiv Uniteda:
3 Utakmice - 2.5 golova
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
- skyisthelimit
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da bi zabio, treba imati odličnog veznjaka, da mu doda koju loptu, ali ono da mu servira priliku, a ne da mu je napuca do kornera, i treba imati čovjeka na klupi.
Ovdje toga nema. Možda tek sljedeće sezone.
Hayley <3
KAKO JE TEVEZ DRUGI STRJELAC LIGE???????badblueboylivno je napisao/la:Da bi zabio, treba imati odličnog veznjaka, da mu doda koju loptu, ali ono da mu servira priliku, a ne da mu je napuca do kornera, i treba imati čovjeka na klupi.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zato što je bolji igrač od Džeke, i manje zavisi od kolektiva. Sam uzme loptu i prođe tri-četiri igrača, dok za Džeku se i drugi moraju uključiti, namjestiti priliku. Uostalom, Tevez je i škrt, više voli sam sve uraditi, dok Džeko voli dodati loptu. A i Tevez je imao, mislim, 5 golova iz penala, znači negdje 25%.
Hayley <3
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Koliko je Tevez dao golova u drugom dijelu sezone?88000 je napisao/la:KAKO JE TEVEZ DRUGI STRJELAC LIGE???????badblueboylivno je napisao/la:Da bi zabio, treba imati odličnog veznjaka, da mu doda koju loptu, ali ono da mu servira priliku, a ne da mu je napuca do kornera, i treba imati čovjeka na klupi.
Davo je golove u prvo dijelu dok je ekipa igrala bolje,kad ekipa ne igra,i njemu je kapak,malo mozak ukljucis i da pocnu vijugice raditi. Dzeko ne moze igrati za ekipu koja nema dobra krila i veznjaka,a to City NEMA,ili si ti mozda to negdje vidio da ima?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.