Mogli je napisao/la: ↑07 maj 2025, 00:19Odbijam da vjerujem da je nivo mirsinog malog.TommyHilfiger je napisao/la: ↑07 maj 2025, 00:10kakav glupan majko draga... instagramusu zaprositi nakon dva mjeseca hodanja..ide razvod za pola godije najvise
![]()
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Zadnja izmjena: TommyHilfiger, dana/u 12 maj 2025, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Marijana Nisa kakva god da je dronfa nije imala kad dostic ni 15% nivoa ove jer je zenska 2001 godiste(vjerovali ili ne) a kada se uz to uzme u obzir da je s Anelom od 2022. on je prakticno nasao nevinu trebu bez obzira sto na slikama izgleda 10 godina starije i 3 puta gore nego minculi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Slažem se. Bez obzira na kalašnjikov između grudi, sumnjam da naša sestra u vjeri Nisa jutro započinje linijom praškaste materije koja izgledom podsjeća na opojnu drogu kokain umjesto recimo cigarom, kafom ili doručkom, kao što to radi kladanjska novinarkafanatik19 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 00:28Marijana Nisa kakva god da je dronfa nije imala kad dostic ni 15% nivoa ove jer je zenska 2001 godiste(vjerovali ili ne) a kada se uz to uzme u obzir da je s Anelom od 2022. on je prakticno nasao nevinu trebu bez obzira sto na slikama izgleda 10 godina starije i 3 puta gore nego minculi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Hahahahah oplakah 

Jao crni Musa sta uradi covjek
Jao crni Musa sta uradi covjek
- QUARTERBACK
- Kontakt:
anel je hafiz za dzanana sa izborom hanume, evo baboedindzeko prije nekog vremena spominjao za ovu ribu kakvog je morala, pitao bas jos jednu osobu iz tuzle jel to istina sve potvrdjeno
kladanj gang
kladanj gang
Cuj zaprosio je nakon 2 i po mjeseca veze
Uhljebila se ova, ni kriva, ni duzna
Uhljebila se ova, ni kriva, ni duzna
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
A sta nas Muse zna kakva je ona, zivi na drugom kraju Evrope...mozda ga je i ona nagovorila da pređe u Dubai, da moze sebi ostvariti influensersku karijeruQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 maj 2025, 01:06anel je hafiz za dzanana sa izborom hanume, evo baboedindzeko prije nekog vremena spominjao za ovu ribu kakvog je morala, pitao bas jos jednu osobu iz tuzle jel to istina sve potvrdjeno
kladanj gang![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
TripleThreat
- Kontakt:
Joj tetkica i tema im... muške mahaluše 
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
jel istina da su ljudi izubijali brasno u njoj19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 01:39A sta nas Muse zna kakva je ona, zivi na drugom kraju Evrope...mozda ga je i ona nagovorila da pređe u Dubai, da moze sebi ostvariti influensersku karijeruQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 maj 2025, 01:06anel je hafiz za dzanana sa izborom hanume, evo baboedindzeko prije nekog vremena spominjao za ovu ribu kakvog je morala, pitao bas jos jednu osobu iz tuzle jel to istina sve potvrdjeno
kladanj gang![]()
![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jest nagovarala ga na koljenima if u know what i mean19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 01:39A sta nas Muse zna kakva je ona, zivi na drugom kraju Evrope...mozda ga je i ona nagovorila da pređe u Dubai, da moze sebi ostvariti influensersku karijeruQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 maj 2025, 01:06anel je hafiz za dzanana sa izborom hanume, evo baboedindzeko prije nekog vremena spominjao za ovu ribu kakvog je morala, pitao bas jos jednu osobu iz tuzle jel to istina sve potvrdjeno
kladanj gang![]()
![]()
Kada si sam fake i kada si cijelog života fake, lažan i neautentičan kako možeš očekivati da ti partnerica bude ok i da ti sam to prihvatiš kao tako ili da uopšte ne vidiš i toga nisi svjestan. Džaba ti sve pare svijeta, slava....
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, inače sportisti u pravilu žene doktorice, inžinjerke, profesorice
Dajte ba ljudi, meni jedino bitno da mu ne syebe karijeru (a sve su prilike da hoće, ko žensko).
A koga voda i gdje voda, je li bila samo s njim ili sa još njih 100...bmk realno.
Dajte ba ljudi, meni jedino bitno da mu ne syebe karijeru (a sve su prilike da hoće, ko žensko).
A koga voda i gdje voda, je li bila samo s njim ili sa još njih 100...bmk realno.
Koševo Zapad
Jadna Ducanovicka sad ... pokupi joj druga dugogodisnju investiciju ... 
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Alo zna razvit dobru pitu, podržavam.
Povrijedio se pred kraj prvog poluvremena.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Ako je retardiran, otici ce u Partizan.Košarkaški reprezentativac BiH Džanan Musa će ovog ljeta skoro sigurno da napusti Real Madrid, a kako stvari stoje zaigraće u ABA ligi.
Iako se pojavila informacija da je Džanan Musa potpisao za Dubai, **** piše da se to još nije desilo te da bi lako mogao reprezentativac BiH da završi u Partizanu.
Navodno je Partizan u grupi klubova koji nude najviše za Musu. Ovo nije prvi put da se povezuju Partizan i Musa i ostaje nam da vidimo da li će ga u nastavku karijere trenirati Željko Obradović.
Musa bi sve stvari oko novog kluba mogao da riješi prije Eurobasketa koji se igra od 27. avgusta do 14. septembra.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako će biti bolja ekipa Partizana nego ove sezone onda mu je bolje Partizan.
Trenutno korisnika/ca: BIHpatriota, DjaniTarik, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Grk1234, Proximic, VensanKasel i 35 gostiju.