Pa ne treba im, vec imaju daleko bolju gol razliku od Freiburgakraljttbvb je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:28Ono kad ti treba što više golova, pa gol razliku nabijas na Leverkuzenu![]()
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Neka BvB ponudi bonus Eintrachtu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako Freiburg dobije u zadnjem kolu, dzaba im gol razlika.JayCatwright je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:30Pa ne treba im, vec imaju daleko bolju gol razliku od Freiburgakraljttbvb je napisao/la: ↑11 maj 2025, 17:28Ono kad ti treba što više golova, pa gol razliku nabijas na Leverkuzenu![]()
Danas Frankfurt ne smije dobiti Paulija i onda se može početi slaviti plasman u LP...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
B. Dortmund je dobro što su Evropu osigurali i to je u jednom trenutku bilo daleko. A mjesto im je u LP jer su uvijek u stanju dogurat daleko, ali su se u ligi dive za.ebavale dugo vremena.
Kako god završio susret Frankfurta, mislim da je realno da Freiburg s njima remizira u zadnjem kolu i tako Dortmund ode u LP. Ako Freiburg pobijedi onda je i zaslužio da ide...
Kako god završio susret Frankfurta, mislim da je realno da Freiburg s njima remizira u zadnjem kolu i tako Dortmund ode u LP. Ako Freiburg pobijedi onda je i zaslužio da ide...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
+Stuttgart kroz kup
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Idealan scenario za BvB je današnji poraz Eintrachta pa čak i remi jer bi u tom slučaju u narednom kolu sa pobjedom išli u LP-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Danke Pauli
Valjda iduce kolo protiv Kiela nece biti kao protiv Mainza 2023.

Valjda iduce kolo protiv Kiela nece biti kao protiv Mainza 2023.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pa Frankfurt ima bolju gol razliku koliko vidim. Znaci ako i Freiburg i Dortmund dobiju 1-0 najveci njemacki klub pusi.Omerbavarac je napisao/la: ↑11 maj 2025, 19:00Idealan scenario za BvB je današnji poraz Eintrachta pa čak i remi jer bi u tom slučaju u narednom kolu sa pobjedom išli u LP-a.

- Illmatic09
- Kontakt:
Moguć je i scenariji da imaju isto bodova (57) i istu gol razliku, u tom slučaju bi se gledalo ko je zabio više golova, a ne kako su prošli u direktnim duelima.
- Desperado09
- Kontakt:
Ako je isto bodova i ista gol razlika gleda se direktan duel. I tu smo izjednačeni sa po 2-0 i jedni i drugi. Onda se gleda broj postignutih golova gdje smo bolji.
-
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo ispratiti zadnje kolo. U Freiburgu ce goriti. Nadam se da SGE moze zadrzati to trece mjesto. Frankfurt kao grad zasluzuje Ligu prvaku a sto se tice ekipe, lose je ovo. Davno su morali osigurati LP, sve je ovo kilavo. S Marmoushom bi to sve to drugacije izgledalo, mogli su sacekati kraj sezone i onda ga pustiti.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mescini da izmedju Taha i Upamecana baš i nema neke razlike.
Ako vec Bajern kasapi Leverkuzena, bolje da im bekove uzmu, vise im bekovi trebaju...
Ako vec Bajern kasapi Leverkuzena, bolje da im bekove uzmu, vise im bekovi trebaju...
To kosta...
- kraljttbvb
- Kontakt:
BvB sigurno ulazi u LP, ovdje je Eintracht sebi zakomplicirao max stvar. Ne bih se cudio da ih Freiburg dobije a bvb dobije pet 3-4 razlike 

Ovi kojima je ugovor istekao isto koštaju jer dobivaju manji ili veći handgeld, razlika je jedino što to ide u džep igraču dok prijašnji klub ostane praznih ruku.
Plus što izboksuju veću platu.
Postalo je moderno da igrači odlaze nakon isteka ugovora. I to ovi vrhunski. Real tako doveo Mbappea, sad i TAA i to kad ulaze u najbolje godine. Igrači moćniji od klubova.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pauliju je trebao bod da sebe osiguraju što se tiče opstanka. Oni su sebe gledali i svoj opstanak završili kolo prije kraja.
I ja mislim da je Freiburg jak kuci i da bi na kraju Frankfurt mogao ispustiti LP. Sta ću im ja, sami su krivi...
Frankfurt je zasluzio da ostane bez LP. Najboljeg igraca ne pustas na pola sezone.kraljttbvb je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:45Pauliju je trebao bod da sebe osiguraju što se tiče opstanka. Oni su sebe gledali i svoj opstanak završili kolo prije kraja.
I ja mislim da je Freiburg jak kuci i da bi na kraju Frankfurt mogao ispustiti LP. Sta ću im ja, sami su krivi...

Danas ćemo vidjet tko će gdje u euronatjecanjima.
Za očekivat je pobjedu 2+ Dortmunda protiv Kiela i nastup u CL, pa će Freiburg i Eintracht odlučit međusobno. Frankurt si je prošlotjednim remijem kući sa Paulanerima bespotrebno zakomplicirao život i sad se mora vadit protiv direktnog konkurenta. Ako ne uspije sam si je kriv, sam pao sam se ubio.
Mainz i Leipzig se bore za Konferencijsku, Mainz igra sa viceprvakom Kusenom a Leipzig sa finalistom kupa Švabama. U normalnim okolnostima bile bi to vrlo neizvjesne utakmice, ovako je dojam da su domaćini u prednosti, naročito Leipzig. Iako je neki put pritisak preveliko breme i protivnik koji igra rasterećeno može stavit ovog drugog u velike probleme (pogotovo ako prvi zabije).
Za očekivat je pobjedu 2+ Dortmunda protiv Kiela i nastup u CL, pa će Freiburg i Eintracht odlučit međusobno. Frankurt si je prošlotjednim remijem kući sa Paulanerima bespotrebno zakomplicirao život i sad se mora vadit protiv direktnog konkurenta. Ako ne uspije sam si je kriv, sam pao sam se ubio.
Mainz i Leipzig se bore za Konferencijsku, Mainz igra sa viceprvakom Kusenom a Leipzig sa finalistom kupa Švabama. U normalnim okolnostima bile bi to vrlo neizvjesne utakmice, ovako je dojam da su domaćini u prednosti, naročito Leipzig. Iako je neki put pritisak preveliko breme i protivnik koji igra rasterećeno može stavit ovog drugog u velike probleme (pogotovo ako prvi zabije).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.