FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 11 maj 2025, 19:04

Titulu po mogućnosti slaviti protiv smradova iz Espanyola. Usput im i golmana uzeti.
Don't hate what you don't understand.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 maj 2025, 19:16

Titulu ovjeriti protiv Española i onda zadnje 2 totalno odmoriti Pedrija, Yamala i Raphinhu. Ne znam kad se Kounde vraća, ali ni njega ne koristiti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 11 maj 2025, 19:16

Pogledao sam zaista bezbroj el clasica. Ali ovako suđenje nikad nisam vidio. Strašno. Sramota.
Ali ovo je po prvi put da sudija dvije ruke sudi različito!! Nevjerovatno! Ako je Tch bio "napucan", vala je i Fermin.

Go.vno hebeno je poništio ovim dva gola, sve je uradio da vrati gnjide u utakmicu, ali nije uspio.
Jasna je direktiva da se ne dozvoli Barceloni titula, sjetite se 2:0 gola Atletica i jasne ruke de Paula.
Ako ono nije bila ruka, nije ni ova Fermina.

Što neko reče, Barcelona koliko mora uložiti u odbrambeni kadar iduće sezone, mora i u lobiranje u savezu, jer ovo nema ni kod nas.

Srećom napad zabije više nego što odbrana i sudije mogu naštetiti. Ali neće uvijek biti tako.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 11 maj 2025, 19:19

Hernandez Hernandez, who will officiate Sunday's Clásico, held a meeting with representatives from Real Madrid, Javier Tebas, and González Fuertes just 48 hours before the match against Barça. [Mundo Deportivo]

Post napisan na Viva Barca stranici jucer u 16:30.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 11 maj 2025, 20:17

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 11 maj 2025, 20:47

Mudonje! Mudonje! Mudonje! Imam dojam da gube 0:4 da mogu stići na 4:4, ako ne i okrenuti. Pobjeda danas je ogroman korak prema tituli, nadam se da ćemo je podići odmah u narednom kolu.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 maj 2025, 20:50

Mokes je napisao/la:
11 maj 2025, 19:16
Titulu ovjeriti protiv Española i onda zadnje 2 totalno odmoriti Pedrija, Yamala i Raphinhu. Ne znam kad se Kounde vraća, ali ni njega ne koristiti.
Ma neće ih odmarati. Slobodni su ovog ljeta, tako da nema nekog razloga. Mada bih i ja volio vidjeti kombinovani sastav, da vidimo šta se može očekivati od pojedinih igrača.

Treba razmotriti šta sa golmanima. Ter Stegen je već određeni period u padu, a ova povreda može samo pogoršati situaciju. Nije ni Wojo najsretnija opcija. Ali mislim da će na kraju obojica ostati i da se neće ni razmatrati neko pojačanje tu.

U odbrani minimalno trebaju bekovi. I to lijevo neki solidniji, jer nikad ne znaš sa Baldeom. Bit će zanimljivo vidjeti šta će Hansi uraditi sa Fortom, nadam se da će mu dati šansu ove tri utakmice.

Što se tiče stopera, ovo danas je jasna poruka Arauju. Garcia opet počeo, kasnije Christensen ušao i na kraju i Fort dobio priliku. Nadam se da će otići. Ako ode treba po fizikalijama neki sličan stoper. Ali ne vidim da će se ovdje nešto mijenjati, možda čak i da ode Araujo, ne bih isključio opciju da ne dovedu stopera.

U veznom redu mislim da će biti najmirnija situacija, čak i po pitanju nekih glasina.

I na kraju napad. Treba jedan igrač minimalno. E sad da li će ići na neko lijevo krilo ili centarfora, vjerovatno će zavisiti od tržišta.

Sve u svemu, očekujem mirno ljeto. Lijevi bek i neko pojačanje u napadu. Ostalo će diktirati eventualni odlasci, a i tu osim Arauja ne vidim neki značajniji odlazak.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 11 maj 2025, 20:56

Drago mi je da je i Flick nešto naučio iz Milana, pa ubaci Christensena umjesto Cubarsija.
Jer ono uklizavanje u 60-oj minuti bi tele Araujo propratio u laganom trku.

Nadam se da je ovim svima jasno ko ide, a ko ostaje iduće sezone. 70 mil u džep i Tah gratis. Gori ne može biti.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 maj 2025, 21:13

Ja mislim da ostaju svi stoperi i da Tah ne dolazi.
Don't hate what you don't understand.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 maj 2025, 21:19

Fale ovoj ekipi oba rezervna beka i dva krila koja bi rasteretila Yamala i Raphinhu jer nije realno očekivati da i naredne sezone isti igrači uspiju izgurati čitavu sezonu bez povreda. Idealno bi bilo i naći kakvog napadača jer Lewandowski teško da može ponoviti ovakvu sezonu ali to je već vjerovatno u domenu naučne fantastike.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 maj 2025, 21:29

Desno može Fort da odmori Koundea na nekim utakmicama sigurno. Kounde je svakako daleko najspremniji igrač u ekipi, nakon utakmice ode u teretanu. :urnebes:

Mada bi po meni idealno bilo dovesti beka koji može pokriti obje strane, kao Cancelo prošle sezone. Još dovesti startnog napadača i da se Ferran koristi kao back up za krila. Lewandowski je star da bi bio prva opcija, a Ferran, koliko god bio sjajan ove sezone, je ipak samo Ferran i nema kvalitet da bude prva postava tima koji napada sve titule.

S obzirom da od napadača vjerujem neće biti ništa, onda treba neko krilo zaganjati.

Nadam se da Bernardo ne dolazi, previše ga je Pep iscijedio, a i nije klasično krilo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 11 maj 2025, 21:35

Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leroy Sané, Jonathan David, Jonathan Tah

Eto ti sezone iz snova

successminator
Kontakt:

Post Postao/la successminator » 11 maj 2025, 21:44

Izvinite na upadu. Čestitke na današnjoj pobjedi i na cijeloj sezoni od jednog Realovca. Ove sezone ste puno bolja ekipa i to je to. :)
Zadnja izmjena: successminator, dana/u 11 maj 2025, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 11 maj 2025, 21:48

Zaboravio sam da je Davis produžio..

Ali, dovedi ostalu četvoricu i keširaj jednu zvijezdu i super

Prodaj Fatija, Martina i eventualno Fermina

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 maj 2025, 21:52

Produžio je i Kimmich. A Sane ne može igrati u Bayernu a da igra u Barceloni na krilu.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 11 maj 2025, 21:54

Odlično odigrana utakmica, pobjeda, 3 boda, još malo pa i matematički obezbjeđena titula.
Ja neću o suđenju. Rekao sam svoje već davno.
Današnji rezultat nije realan. Ovo je razlika u klasi.
Baš sam zadovoljan. Trenutno igraju najljepši nogomet na svijetu.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2025, 22:13

Za sledecu sezonu po meni treba jedno top pojacanje , spic napadac znaci, te jos tri solidna igraca za rotacije, krilo i dva beka i tad bi tek imali ekipu kompletiranu.

Arauho mozs otici da se jiko ne dovodi,i bez njeg imamo 4 stopera plus kunde

Ako dodje mocna ponuda za rafinju treba ga prodat i uzet neku svjetsku klasu, wirtz je po meni najbolje moguce rjesenje

Najveci prioritet je zamijenit levandovskog koji je vec za penziju, novi mladji mocni spic a la gyokeres bi se nadavao golova u ovom sistemu igre. Feran moze biti i rezervni spic i rezervno krilo

Odbrana se mora poboljsati, cubarsi je nor i danas i protiv intera bio veoma los, mora jos napredovati,ali to je i zaocekivati jer je mlad,

Flik po meni sad nakon ovakve sezone vec mora razmisljati da ima vise planova u igri, da malo usavrsi odbranu i po cijenu slabljenja napada, mozda bi mu dobro dosao neki iskusniji zadnji vezni koji bi znao smiriti utakmicu kad zatreba, ne mora to biti skup igrac

Ter stegen i vojcek ako ostane su taman za golmanske pozicije,tu bi bili mirni

Martin,fort, fati,onaj napadac sto ponekad udje i levandovski komotno mogu da idu, arauho i rafinja samo u slucaju dobre ponude

Generalno uz prava pojacanja i uz dalji napredak nasih mladih igraca,mislim da bi ova nasa ekipa mogla dici level kvaliteta na dosta visi nivo, naprijed da budemo jos ubojitiji,nazad dosta sigurniji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 maj 2025, 22:28

Romariooo je napisao/la:
11 maj 2025, 22:13

Ako dodje mocna ponuda za rafinju treba ga prodat i uzet neku svjetsku klasu, wirtz je po meni najbolje moguce rjesenje
Krilo bi mijenjao ofanzivnim vezistom. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners

1992 2006 2009 2011 2015

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2025, 22:44

Mokes je napisao/la:
11 maj 2025, 22:28
Romariooo je napisao/la:
11 maj 2025, 22:13

Krilo bi mijenjao ofanzivnim vezistom. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
L

Mogao bi wirtz igrati i krilo, ili da to radi olmo i feran ponekad, moglo bi se dovesti i neko krilo jeftinije a olmo prodati isto

Za igraca kakav je wirtz se isplati sve jer je brutala igrac koji bi ovoj ekili legao samo tako i ako je ikako dostupan, a trebaju pare,lrodati rafinju i arauha a wirza dovesti je brutalno unapredjenje kvaliteta ekipe i trenutno i za buducnost
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 11 maj 2025, 23:02

Ma vratila se Barca. Hvala Bogu pa nisam u taboru bijele fulje. Kad se ovako pogledaju sva 4 el classica, jedino je u prvom sudjenje bilo oke, i samo tad nisu zabili gol. Pred ocima citavog svijeta su se danas obrulali sa duplim Hernandezom i opet izgubili. Vasih 15 ko nas 1.
Top stvar i za buducnost danasnje izdanje. Osjetilo se malo umora nakon Intera, ali ovoj Barci je najjaci adut ono sto nismo imali zadnjih 10ak godina. MENTALITET! Ova djeca su donijela nesto skroz drugacije, vracaju se koliko god gubili. Odbrana se mora popraviti, ali samo ovakvu Barcu zelim gledat. Najbolja ekipa Evrope ove sezone ubjedljivo.
Treba dobar transfer rok ovo ljeto. Tah bi mi bio prioritet. Lewa po meni ima jos jednu sezonu u nogama, sljedece godine probati dovesti Haalanda ili neku drugu ubicu. Nakon par godina ponovno smo zanimljivi velikim zvijezdama. Spremi se Evropo potrajat ce ovo
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.