FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ocito da nesto ne stima u UNFKS. Na derbiju na Grbavici strumfovi im provalili koregorafiju, mozete me napadat koliko zelite ali tako je.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da, izuzetno smo toksicna sredina,na zalost.fks74 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:24Alo ode, nije jedini što je otišao zbog navijača. I onda kažu zašto ne možemo na zelenu granu. Pa kako ćeš moći kada ovako radiš svom klubu, neka daje svoju lovu a ti me možeš doći i podržati klub nego svaku domaću izbiješ klubu 10 milja i onda zbog nečega ili nekoga zabiješ klubu nož u leđa.
I sta npr. Zekic na kraju sezone ode, pa onda i Mirvic spakuje kofere i kaze dosta mi je ovoga vise sta cemo onda?
A nije davno bilo kada je Nam digao ruke od kluba pa se sjetite onih par mjeseci kako je bilo.
Onda nam valja otvoriti humanitarni broj.zagorski je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:33Da, izuzetno smo toksicna sredina,na zalost.fks74 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:24Alo ode, nije jedini što je otišao zbog navijača. I onda kažu zašto ne možemo na zelenu granu. Pa kako ćeš moći kada ovako radiš svom klubu, neka daje svoju lovu a ti me možeš doći i podržati klub nego svaku domaću izbiješ klubu 10 milja i onda zbog nečega ili nekoga zabiješ klubu nož u leđa.
I sta npr. Zekic na kraju sezone ode, pa onda i Mirvic spakuje kofere i kaze dosta mi je ovoga vise sta cemo onda?
A nije davno bilo kada je Nam digao ruke od kluba pa se sjetite onih par mjeseci kako je bilo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa kad su "Jarani" sa njimaAduka87 je napisao/la:11 maj 2025, 21:30Ocito da nesto ne stima u UNFKS. Na derbiju na Grbavici strumfovi im provalili koregorafiju, mozete me napadat koliko zelite ali tako je.
i rade zajedno biznisEastMadness je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:36Pa kad su "Jarani" sa njimaAduka87 je napisao/la:11 maj 2025, 21:30Ocito da nesto ne stima u UNFKS. Na derbiju na Grbavici strumfovi im provalili koregorafiju, mozete me napadat koliko zelite ali tako je.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zekicu se treba zahvaliti svakako ako bude 4ti na tabeli sa ovom ekipom.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Iskreno se nadam da griješiš.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Evo info iz prve ruke da je šef podnijeo ostavku na kraju sezone.Ništa sad opet ispocetka uigravat ekipu pa cemo osvojit za jedno 10 godina mozda titulu.Ko te nije volio nije ni obolio.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sa ovom koju je odabrao sam.
Ili ćeš mi reci da su bolji Cavnic,Mahmic,karjasevic Radinovic. Itd itd
FK SARAJEVO.
Mrš!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nisu to isti koji pišu saopštenja i ti sto se haverisu.benko21 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:36i rade zajedno biznisEastMadness je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:36Pa kad su "Jarani" sa njimaAduka87 je napisao/la:11 maj 2025, 21:30Ocito da nesto ne stima u UNFKS. Na derbiju na Grbavici strumfovi im provalili koregorafiju, mozete me napadat koliko zelite ali tako je.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Nego momci , sta mislite hoce li doci raje na proslavu kupa ? Iskreno onako
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Hoće. Više od očekivanog.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:50Nego momci , sta mislite hoce li doci raje na proslavu kupa ? Iskreno onako

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
ma pusti ove sto voze trolu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Samo nek napišu kad i gdje, makar sam bio.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑11 maj 2025, 21:50Nego momci , sta mislite hoce li doci raje na proslavu kupa ? Iskreno onako
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, benko21, bvsic, Dave, HeavyBassBlues, Imamkarbarum, juka55, Lecler, Pena, Vjecnobordo i 94 gosta.