Ovaj momak vidim da baš pojma nema.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 13:35Nisam podrzavao Varesanovica nikad,pricam ti o vremenu kad smo bili na sjeveru,zapadu i isli ispred saveza i primali batine od murije u borbi protiv istih. Necete vi to uraditi zbog mene,istoka ili tih sto ce im trebati maramice vec zbog kluba uostalom kao sto svaka grupa radi. Mozda se ja sjecam vremena kad su HZ bile ispred saveza,Manijaci tad sa L isto itdcurvanord je napisao/la: ↑12 maj 2025, 13:24Išli ste vi, ali nigdje niste stigli. Vaša je najveća "prednost" to što vam toliko toga može stati pod kožu da čovjek ne može vjerovati. Najbolji primjer za to je posljednji mandat Varešanovića, gdje ste progutali sve što je ta ljiga izgovorila i još mu dali podršku. Na kraju ste imali obraza optužiti sjever za ispadanje od Torpeda, jer su, navodno, Horde napravile negativnu atmosferu pa smo zbog toga ispali. Vama su Horde uvijek krive i uvijek griješe — pa kako je moguće da baš uvijek griješe, a vi ste uvijek u pravu? Sretno vama bilo u sljedećoj sezoni, ali pripremite maramice jer će biti suza. Možda vam iduće sezone ipak malo proradi savjest pa prestanete prozivati druge.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 13:15
Prvo moras nauciti da svi ne razmisljaju isto a drugo da ne vrijedjas ljude. Ni smo radili sve ono sto vi niste,isli smo protiv Usanovica,primali batine itd al eto neka druga vremena valjda dosla. Sretno vam bilo.
Pa on i ne zna da sad tribina na kojoj stoji je oslobođena upravo od momaka koje on sad naziva pitarčinama, iako lično nemam ništa protiv, pitari su moja braća kao i svi koji vole klub.
Uskoro će se sve saznat, ovo nije stav Hordi Zla koje vole klub i koji su kroz historiju zastupali i branili prave vrijednosti.
Ovo je stav jednog lica, koje zbog svojih interesa, neke ljude hoće da vrati u klub.
Ovaj ovdje ratnik ne zna pozadinu, al veliki je Ultras i brani stav grupe iako ne zna da ovo nije stav grupe.
Ili si agent?