FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ali mi smo ugostili Man UTD - 1967.
romantici proslosti

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- luckystrike
- Kontakt:
Šerif ima 21 titulu domaćeg prvenstva i 12 kupova.
13 puta su igrali Ligu prvaka i odigrali ukupno 94 utakmice u kojima su ostvarili 35 pobjeda i 19 remija. Evropsku ligu igrali su 7 puta a konferencijsku jedanput.
Ozbiljan uspjeh za manje od 30 godina postojanja.
13 puta su igrali Ligu prvaka i odigrali ukupno 94 utakmice u kojima su ostvarili 35 pobjeda i 19 remija. Evropsku ligu igrali su 7 puta a konferencijsku jedanput.
Ozbiljan uspjeh za manje od 30 godina postojanja.
Ja sam jedini ovde prije prve utakmice u kupu protiv sb, napisao da bi Zekicu dao podrsku cak i da izgubi 3ce mjesto i kup. I dalje tako mislim, al MORAM ovo napisati.
Ako je ono sto je juce izjavio Zekic licno on pisao, jos jedan minus licno njemu, i definitivno produzetak ugovora nebi nudio zoranu prije Decembra.
1) Veoma nepromisljena recenica NISAM ZNAO DA TOLIKO ZNACI NAVIJACIMA FK SARAJEVA POBJEDA. Ovo mi se nije svidjelo nikako; ako stvarno nije znao da je VEDRAN ubijen u SB, onda Ono sto je lud. Drugo, igras sa miksanim sastavom kao da u prvoj utakmici imas prednost jednog gola, pa zelis da sacuvas igrace za uzvrat, AKO ZZ TI NEMOZES ODBRANIT 4:0 rezultat sa rezervama plus recimo GULISA ROGIC UNUSIC GURDIZIJSNI BUTIC mustaficem JATTA lulice vrbanom tirom i ostalim juniorima ubi se..
Veliki minus ZZ
I SAMO DA SE ZNA ZZ IMA SAMO 4 bodavi vise osvojena od ROZMANA, a manje je pokraden od ROZMANA, znam da ima jos 9 bodova u igri..
ROZMANOVA IGRA PROTIV BORCA ZRINJSKOG ZELJE je bila bolja nego ZEKICEVA..
U kupu je TOZMAN ISPAO sudiskom zaslugom da je ima sudjenje ko Goran radtavio bi BORAC na proste faktore u obje utakmice..
Rockov 9 kola ti treba da vidis da covjek nezna
Protiv zrinjskog igra na kosevu
Velez u mostaru
Sloboda kuci
Sb kuci
Posudje u posusju
Prvo pol na kosevu sa zeljkom
Zrinjski kosevo 00
Borac u banjakuci ( nastranu penal i kvrzicev start)
10 utakmica gdje ekipa bila mlitava blago receno
Takodje broj povrijedjeni igraca, neznam dalije ijedan trener ima toliko povrijedjeni igraca u ovoliko kratkom vremenskom razdobolju
Ako je ono sto je juce izjavio Zekic licno on pisao, jos jedan minus licno njemu, i definitivno produzetak ugovora nebi nudio zoranu prije Decembra.
1) Veoma nepromisljena recenica NISAM ZNAO DA TOLIKO ZNACI NAVIJACIMA FK SARAJEVA POBJEDA. Ovo mi se nije svidjelo nikako; ako stvarno nije znao da je VEDRAN ubijen u SB, onda Ono sto je lud. Drugo, igras sa miksanim sastavom kao da u prvoj utakmici imas prednost jednog gola, pa zelis da sacuvas igrace za uzvrat, AKO ZZ TI NEMOZES ODBRANIT 4:0 rezultat sa rezervama plus recimo GULISA ROGIC UNUSIC GURDIZIJSNI BUTIC mustaficem JATTA lulice vrbanom tirom i ostalim juniorima ubi se..
Veliki minus ZZ
I SAMO DA SE ZNA ZZ IMA SAMO 4 bodavi vise osvojena od ROZMANA, a manje je pokraden od ROZMANA, znam da ima jos 9 bodova u igri..
ROZMANOVA IGRA PROTIV BORCA ZRINJSKOG ZELJE je bila bolja nego ZEKICEVA..
U kupu je TOZMAN ISPAO sudiskom zaslugom da je ima sudjenje ko Goran radtavio bi BORAC na proste faktore u obje utakmice..
Rockov 9 kola ti treba da vidis da covjek nezna
Protiv zrinjskog igra na kosevu
Velez u mostaru
Sloboda kuci
Sb kuci
Posudje u posusju
Prvo pol na kosevu sa zeljkom
Zrinjski kosevo 00
Borac u banjakuci ( nastranu penal i kvrzicev start)
10 utakmica gdje ekipa bila mlitava blago receno
Takodje broj povrijedjeni igraca, neznam dalije ijedan trener ima toliko povrijedjeni igraca u ovoliko kratkom vremenskom razdobolju
-
- Kontakt:
Kad bi svi tako razmisljali gdje bi nam bio kraj ali vec sam rekao pola nas nije normalno i trebamo traziti neku pomoc. Nakon jednog poraza sve tjeramo redom a prije par dana niko nam nije ravan. Kod nas je sve iz krajnosti u krajnostGalileoGalilei je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:55Ovo nije ni prvi, a vjerovatno ni posljednji put da će se ovo dešavati. Imamo lovu, imamo infrastrukturu, imamo dobar i stabilan klub. Kome to odgovara? Pa raznim hijenama oko kluba, koje bi se rado dočepale svega toga. Bilo je prije sličnih slučajeva, što menadžera, što ostalih. Imali smo Runde, Husariće, Kantardžiće, sad imaš recimo Džeku Muminovića koji bi rado "rušio Zekića". Od starih igrača, imaš majmuna Zeku Turkovića koji bi da ga se ugura. Non stop su neka podmetanja, frakcije, interesdžije. Teško je raditi u ovakvoj sredini, strašno teško.
Meni je najviše žao što se stvorila takva atmosfera, pogotovo je to ovdje lako jer dosta raje nema zrno mozga i vijuga da razmisle šta je tačno, šta nije. Imaš dobru sezonu (u kojoj su te klali za zatvora) i sve to izguraš i trebaš da uzmeš Kup. Imaš dobru ekipu koja je proigrala fino, imaš odličnog trenera koji je jedna velika ljudska gromada prije svega. Jedan trener koji je konačno spojio jednu čitavu sezonu, koji se dokazao i čitavu sezonu dobro vodi ekipu. Imaš dosta dobrih igrača, imaš izlazne transfere, infrastrukturu, sve je krenulo kako treba. Igramo Evropu, imamo još jednu tekmu finala, pa da je riješimo i proslavimo kako treba, ma jok mi napravili preružnu situaciju. Žao nam valjda da godinu dana nismo nikog pljuvali, tjerali, psovali itd. Fali nam valjda akcije, dosadno je kad sve ide kako treba, šta li..
Horde (pojedinci) su napravili najjgadniji potez koji sam vidio. Ne možeš, ali NE MOŽEŠ svoj Klub optužiti za namještanje, pogotovo zato što nemaš dokaze. Ako već imaš sumnje, to se napravi sastanak s Mirvićem, Trbićem i Ibrakovićem i fino popričaš. Međutim, da imaju dokaze, objavili bi ih. Ne samo Horde, ako bilo ko ima dokaze, odnese fino u sve institucije i prijavi.
Naravno da je bilo ljudi koji su govorili da je namješteno, ali je sve dobilo dodatno na značaju jer su to Horde objavile, a raja se po defaultu nakačila. Mora se smiriti situacija, sjesti i popričati, jer ovo nije bilo ni prema ostalim navijačima, treneru, pa igračima. Bacila se ljaga i ona se mora saprati što prije, koliko-toliko.
Slažem se ja da nije trebalo toliko rotirati protiv lištice, ali trenerovo je da odluči ko će igrati. Kup je vjerovatno naš, čovjek je htio odmoriti igrače, probati neke nove i to je to. Da vidi ko može, ko ne može definitivno, jer se mnogi bune što više ne igraju. Pokazali su da ne zaslužuju. Glupo je da jedan ovakav trener čita neke gluposti i da mu se ime kalja s glupim naslovima i mahalskim pričama. Samo se nadam da nas neće napustiti, jer bi to bilo pogubno.
@Zeko je sve fino rekao, glupost je teška da smo nešto namjestili, jer lištica bi svakako ostala u ligi, a i nisu glupi da predaju trofej i pare radi tri boda. Samo malo mozak uključiti.
Volio bih kad bi se svi navijači grupisali, da dobijemo u srijedu i fino to proslavimo. Da se zaboravi ova glupost i da se pripremamo za Evropu.![]()
I ovo je istina.leo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:43Ko sto neko rece, da nema tog cfa manijaci bi marsirali po sjeveru. Toliko o tomeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:57Samo bi bilo fer i da napišete da su jedina grupa koja se suprotstavlja manijacima dok ostali druguju sa njima.
e moja tugo sta procitah. dice se cf-om. haman ne znate za bolje sto je jos tuznije.leo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:43Ko sto neko rece, da nema tog cfa manijaci bi marsirali po sjeveru. Toliko o tomeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:57Samo bi bilo fer i da napišete da su jedina grupa koja se suprotstavlja manijacima dok ostali druguju sa njima.
-
- Kontakt:
Zavisi ko sta tu gleda i iz koje perspektive. Sheriff ima ozbiljne uspjehe za svoje godine postojanja.mma_hz je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:47Znaci vama je historijski gledano Serif veci klub od nas?ajdohordas je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:44Osijek i nije, ali druže Sheriff ?
Igraju ljudi grupe evropskih takmicenja godinama unazad. Prije par sezona uzeli Reala u gostima, o čemu pričamo ?
Ljudi ne postoje ni 30 godina dan vas hebo.
Po vama ispade Lajpcig veci klub sta znam od Salkea,Hamburga itd itd
Isto tako godine postojanja ne mogu biti jedino mjerilo za velicinu nekog kluba, fudbal se valjda igra za pobjede i trofeje.
Imas more klubova koji su stari preko 100 godina ali nisu osvojili nista, ili su osvojili mizeran broj trofeja obzirom na godine postojanja... (Genoa, Bordo, Recreativo, Fulham itd itd)
Al nejse, otisli smo predaleko sa temom sada.
Sloboda je za Sheriff Real Madrid.
Hajde taman da zahusrefujemo jubilarni 17. put pa da se i ovi idolopoklonici uvjere da to nije to. Prodisaće forum.

Hajde taman da zahusrefujemo jubilarni 17. put pa da se i ovi idolopoklonici uvjere da to nije to. Prodisaće forum.
- luckystrike
- Kontakt:
Ne za7ebavaj. Nije idealan, ali je za klasu bolji od Simona.
Simona su razbili ko dijete zvečku na Grbavici, željo ušao u derbi nakon poraza od Tuzla City, Gošk, Velež i široki. Imao je vrlo brzo priliku za popravni nije znao iskoristiti igrača više cijelo poluvrijeme.
Zrinjskog je kući pobjedio sretno, Penaranda koji apsolutno ništa nije uradio u svom 'mandatu' izbori penal. Dole nam zabili 3 gola za 20 minuta. S borcem dva puta remizirao, a u Kupu remi i poraz 3:0. Za posljednje navedeno ne mogu mu zamjeriti, tada smo dobro oštećeni.
Također, ne slažem se da su nas tad išta manje krali/klali.
Jbg kad se poklopilo i protiv Borca i Sirokog kup i liga u 3 dana, koja je vjerovatnoca bila da se tako poklopi i u ligi i u kupu
-
- Kontakt:
Zekić odlazi na kraju sezone. Odraditi će ovo što je ostalo. Igrači i svi u klubu su obaviješteni.
Nemoguce da Zekic nije znao koliko nam znaci utakmica sa Listicom. Vodio je vec tri puta, cuje skandiranje svaku utakmicu u 24.minuti. Vidio je koreografiju. Jednostavno je morao znati. Previse stvari smrdi u i oko kluba i grupe. Previse!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Hvala horde sto zekica otjeraste. Nema hajra u ovom klubu nikako
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Smrdi svasta, a i kad ne smrdi mi navijaci se potrudimo da zasmrdi cijeloj drzavi.
Nema nama napretka i dzaba. Nemoguce je.
Nema nama napretka i dzaba. Nemoguce je.
-
- Kontakt:
U saopstenju stoji od prilike: Ostajemo uz SS i igrace, ali Uprva ....
Iza ovog saopstenja je moguce X-negativnosti, ali FKS (citaj Vlasnik), ako je pravi mora imati YY- pozitivnih rjesenja.
Iza X- negativnosti moze biti:
- Neki bogatas, ne 10-tak mil. $, nego neko sa 100-nama mil.$. Mamicu da ti mamicu bogatasku .
- Neki domaci "kokuz" sa 1.mil.$, kojeg ego gura da moze postati "neko i nesto" u gradu i profitirati naravno.
Ovo bi bilo maligno, a evo benigno:
- Poslije sjajnog rezultata (4:0), stigao hladn tus, pa ponijelo mladost. Zvot bih dao na kladari da cemo ih dobiti 3x uzastopno, ali... Razumijem razocarenje i meni nije bilo dobro. Ako je ovo, onda je lahko rjesivo, uzmes Kup
i pred balkon VV. Doci ce hiljade Pitara, koji znaju oprostiti jedan razocaravajuci rezultat. I kad tesko je ... Nadam se da je benigno, jer je anonimno.
Dobitna kombinacija za FKS je tandem: MIRVIC - ZEKIC - Istok, Zapad i Sjever. Zbijmo safove, rece neki gosp.

Iza ovog saopstenja je moguce X-negativnosti, ali FKS (citaj Vlasnik), ako je pravi mora imati YY- pozitivnih rjesenja.
Iza X- negativnosti moze biti:
- Neki bogatas, ne 10-tak mil. $, nego neko sa 100-nama mil.$. Mamicu da ti mamicu bogatasku .

- Neki domaci "kokuz" sa 1.mil.$, kojeg ego gura da moze postati "neko i nesto" u gradu i profitirati naravno.
Ovo bi bilo maligno, a evo benigno:
- Poslije sjajnog rezultata (4:0), stigao hladn tus, pa ponijelo mladost. Zvot bih dao na kladari da cemo ih dobiti 3x uzastopno, ali... Razumijem razocarenje i meni nije bilo dobro. Ako je ovo, onda je lahko rjesivo, uzmes Kup

Dobitna kombinacija za FKS je tandem: MIRVIC - ZEKIC - Istok, Zapad i Sjever. Zbijmo safove, rece neki gosp.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- huntingseason
- Kontakt:
manite se mahalanja po forumu i lupanja glupostiYokohama je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:06I ovo je istina.leo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:43Ko sto neko rece, da nema tog cfa manijaci bi marsirali po sjeveru. Toliko o tomeSamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:57
Samo bi bilo fer i da napišete da su jedina grupa koja se suprotstavlja manijacima dok ostali druguju sa njima.
Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Ne mozes biti pametan. Tacno smo prokleti svi koji navijamo za ovaj klub, zajedno sa njim.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Svaka tebi cast, eto te ko zena kad analizira ponasanje suprugaSamozdravlje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:37HyperOS je napisao/la: ↑12 maj 2025, 07:41
Pa evo protiv Sirokog u subotu, eto sta je lose radio. Jer smo se nadovezali na to kako je on prihvatio da je krivac.
Imao je on eksperimenata svojih, sjetimo se zelje na Kosevu kad je iz cista mira stavio Unusica na LB, pa nas zeljo ubio prvo poluvrijeme kao nikad.
Helem, grijesi se. Nije to problem, problem je kad kritikujes zekica kao da trazis njegov odlazak. Opet se i od zekica pravi ikona, pa ce i on postati veci od kluba kao i husref.
Prvo klub, pa onda sve ostalo. Svi ce oni otici, pocevsi od ovog Mirvica pa i zekica, samo ce navijaci ostati uz klub.
Zasto S- Siroki ? Zasto M- Mirvic, a z- zekic (3x), h- husref ??? Mozda nebitno, ali mi cudno. Izvini.
Po meni nismo imali boljeg , predanijeg i poniznijeg trenera od 1996 g. Puna mu usta postovanja prema Klubu, postuje Husrefa
to je odlika ljudskih kvaliteta i vjv. vjernika. Ono najbitnije prizna svoju, a ne potencira gresku igraca.
ZZ je trener za FKS, boljeg necemo imati.
Edit: Dobitna kombinacija za FKS : Mirvic- ZEKIC![]()
![]()
![]()
![]()

- relativizam
- Kontakt:
Shvatite da je ovo kompezacija država a tako i liga.
Ja ne vjerujem da još ovdje ima likova koji misle da smo uredni ili bilo koji klub u ligi
Ja ne vjerujem da još ovdje ima likova koji misle da smo uredni ili bilo koji klub u ligi
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pazi, navijacka grupa optuzuje klub za namjestanje utakmica i uzimanje dogovorenih trofeja. Tesko je i danima kasnije pojmiti koliko je to teska optuzba, a ne moze biti teza.relativizam je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:43Shvatite da je ovo kompezacija država a tako i liga.
Necu uopste ulaziti u unutrasnje stvari grupe. Niti sam upucen, niti je vazno. Objavljeno je, zvanicno je to stav i cao.
Ne moze se ovo gurati pod tepih i rjesavati interno, ja iskreno mislim da ne moze. Izaslo je sve i sad se mora istjerati do kraja javno, tako da mislim da klub ocekuje jako turbulentan period.
Posljedice ce i klub i grupa osjetiti jos dugo, a mrlja vjecno ostaje ma sta bilo istina i to je najveci poraz u svemu ovome.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, Haksss, jurisicduska, mnon46, Rule_hz, TETRAPAK, THEC, Velaxsa i 70 gostiju.