FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

MirkoPlazibat
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MirkoPlazibat » 12 maj 2025, 16:46

Navijamo za grb na dresu i kad' to shvate svi od predsjednika do navijača, ovaj klub će ići naprijed i ove stvari se neće dešavati.

Klub, grb i tradicija su ispred svih pojedinaca, svih tribina i svih navijača i kvazi ultrasa (čast izuzecima)

A što se tiče ovog sada, svi su ovdje krivi, sve strane, a ispašta klub i na njemu će ostati ova bruka dok će 90% ovih ljudi koji su izazvali ovo zaboravit da klub postoji dok ne počne nova sezona.

Klub je iznad navijača, grupa je iznad svakog pojedinca, a svi zajedno treba da stojimo iza imena, grba i tradicije FKS.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 12 maj 2025, 16:46

Oikamid je napisao/la:
12 maj 2025, 15:27
Sarajevo odskočna daska Zekiću :tokralju:

Bože, pošalji šleper u moju traku danas, ne mogu više ovo sve čitati i podnositi iz dana u dan
Ili jos jednostavnije napustiš forum.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 12 maj 2025, 16:47

EastMadness je napisao/la:
12 maj 2025, 14:27
Sto se horde ne oglasavaju? Ako nista bar ti sto nisu znali. Jos uvijek je ljaga na ime kluba
Sta se imaju oglasavati, prodali su Vedrana. Sa ovom upravom kluba nema se vise sta pricati.

UPRAVA NAPOLJE.

Pitajte po hercegovini po kladionicama koliko se na dvojku uplacivalo. Svi imamo nekog iz odredjenij djelova drzave.

UPRAVA NAPOLJE!

Odlazi Mirvicu, prodao si ime Vedrana. Prodao si se ubicama.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 16:50

luckystrike je napisao/la:
12 maj 2025, 16:03
Šerif ima 21 titulu domaćeg prvenstva i 12 kupova.

13 puta su igrali Ligu prvaka i odigrali ukupno 94 utakmice u kojima su ostvarili 35 pobjeda i 19 remija. Evropsku ligu igrali su 7 puta a konferencijsku jedanput.

Ozbiljan uspjeh za manje od 30 godina postojanja.
Pa dobro kad je t@ko po vama je Zrinjski veci klub od nas.Necemp biti romantici proslosti.
A Zekicu je stvarno sramota u CV iju imati Sarajevo nakon velikana Osijeka ,serifa i Slaven Belupa stvarno.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 maj 2025, 16:51

mma_hz :damn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 maj 2025, 16:52

HyperOS je napisao/la:
12 maj 2025, 16:47
Sto se horde ne oglasavaju? Ako nista bar ti sto nisu znali. Jos uvijek je ljaga na ime kluba
Sta se imaju oglasavati, prodali su Vedrana. Sa ovom upravom kluba nema se vise sta pricati.

UPRAVA NAPOLJE.

Pitajte po hercegovini po kladionicama koliko se na dvojku uplacivalo. Svi imamo nekog iz odredjenij djelova drzave.

UPRAVA NAPOLJE!

Zasto odlazi Mirvicu ako su i igraci ucestvovali u tome ? Onda treba svi da lete

A drugo pitanje je, zasto podrska igracima i treneru onda ? Ako se ne slavi i bojkotuje, onda je to zbog rukovodstva i igraca i strucnog staba.

Ja koliko vidim, u saopstenju stoji drugacije, tj. da igraci i SŠ imaju punu podrsku.

Kad vec tjeras objasni nam ove stvari pa da i mi ostali tjeramo ako ima potrebe.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 12 maj 2025, 16:54

ja sam pisao da Horde nikad nisu pogrijesile kad su u pitanju ove stvari
i to je istina
nakon sapostenja bih odmah stao na njihovu stranu bez razmisljanja jer jednostavno nemam nikakvo povjerenje ni u Mirvica ni u ljude koji su tu oko njega
kroz ovo par dana sam saznao nesto sto mi je promijenilo misljenje a vezano je za samo saopstenje unfks
nisam htio nista nagadjati al ono nije glas grupe Horde zla i tu se prica zavrsava
proveo sam najbolje godine zivota na toj tribini i sa svojom rajom
vodili ratove s njima i izgleda da se nismo uspjeli izboriti razloga je dosta
rezultati ce se vidjeti kako na domacim utakmicama tako i na gostovanjima kada je u pitanju sjever
nije dobro za Zeku ovo sto se uveliko prica
ako ode covjek pisaj nas sve komplet

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2025, 16:54

Pendulum je napisao/la:
12 maj 2025, 16:51
mma_hz :damn:
Brate prave se od ljudi neki kultovi ličnosti ,jbt nemaš nikoga da nije dobro zaradio u Sarajevu.
Ne tjeram ja Zekica al ljudi konst neke kultove ličnosti prave od ljudi jbt ko da dolaze ovdje da rade dzaba.
Zrinski 9 titula ima mi 5 jbt.Oni neke grupe igrali mi karinu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 maj 2025, 16:57

HyperOS je napisao/la:

UPRAVA NAPOLJE.

UPRAVA NAPOLJE!

Hajde fino kad imas "nekoga" i dokaze, bujrum u tuzilastvo i predaj sve to
Prestani srati i trovati po forumu. Napisao si 20-30 postova za dva dana, defektnuh i malicioznih.
Preuzmi stvar u svoje ruke, ako si siguran u to sto pricas...i pravac tuzilastvo.
- FKS -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 maj 2025, 16:58

Hajdeee je napisao/la:
12 maj 2025, 16:57
HyperOS je napisao/la:

UPRAVA NAPOLJE.

UPRAVA NAPOLJE!

Prestani srati i trovati po forumu. Napisao si 20-30 postova za dva dana, defektnuh i malicioznih.
Preuzmi stvar u svoje ruke, ako si siguran u to sto pricas...i pravac tuzilastvo.
samo u bordo upakovan kontrasvih.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 12 maj 2025, 16:58

ajdohordas je napisao/la:
12 maj 2025, 16:52
HyperOS je napisao/la:

UPRAVA NAPOLJE.

UPRAVA NAPOLJE!

Zasto odlazi Mirvicu ako su i igraci ucestvovali u tome ? Onda treba svi da lete

A drugo pitanje je, zasto podrska igracima i treneru onda ? Ako se ne slavi i bojkotuje, onda je to zbog rukovodstva i igraca i strucnog staba.

Ja koliko vidim, u saopstenju stoji drugacije, tj. da igraci i SŠ imaju punu podrsku.

Kad vec tjeras objasni nam ove stvari pa da i mi ostali tjeramo ako ima potrebe.
Ja znam da je Uprava ucestvovala u ovome, i ja takvu upravu necu podrzati. Ova Uprava ovo radi vec 3-4 godine. Vratite se malo nazad i nelogicnih rezultata.

Sto se tice igraca i trenera, moje licno misljenje je da ih ne treba podrzati.

Svi znaju sta znaci Vedran za navijace sa sjeverne tribine, i apsolutno razumijem kad su saznali za namjestanje da su ovo objavili.
To isto da ti brata izgubis i onda ga iznevjeris i šurujes s ubicom.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 12 maj 2025, 17:00

Hajdeee je napisao/la:
HyperOS je napisao/la:

UPRAVA NAPOLJE.

UPRAVA NAPOLJE!

Navijaci zvani "Imas li dokaz?" 😂

Imas li ti dokaz kako se Budnjo obogatio, a bio svercer? :tokralju: :urnebes:

Vi bas djeca.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 maj 2025, 17:02

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
12 maj 2025, 16:58
Hajdeee je napisao/la:
HyperOS je napisao/la:

UPRAVA NAPOLJE.

UPRAVA NAPOLJE!

Ma qrac je on i u bordo upakovan. Nije ovo vidjelo navijača Sarajeva. Da se ne naljuti šta, dušica. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 12 maj 2025, 17:04

HyperOS je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:
12 maj 2025, 16:52
HyperOS je napisao/la:

UPRAVA NAPOLJE.

UPRAVA NAPOLJE!

Ja znam da je Uprava ucestvovala u ovome, i ja takvu upravu necu podrzati. Ova Uprava ovo radi vec 3-4 godine. Vratite se malo nazad i nelogicnih rezultata.

Sto se tice igraca i trenera, moje licno misljenje je da ih ne treba podrzati.

Svi znaju sta znaci Vedran za navijace sa sjeverne tribine, i apsolutno razumijem kad su saznali za namjestanje da su ovo objavili.
To isto da ti brata izgubis i onda ga iznevjeris i šurujes s ubicom.
Ti majstore si toliko glup da ne znaš sabrati dva broja a kamoli da mešto drugo znaš.
Čuj ono zna :rol: nemoj više, šta znaš??? Napisat post na forumu uz autocore. nemoj više živ bio.

I opet...... Ja znam :urnebes:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 12 maj 2025, 17:04

Pendulum je napisao/la:
12 maj 2025, 17:02
Hajdeee je napisao/la:

Ma qrac je on i u bordo upakovan. Nije ovo vidjelo navijača Sarajeva. Da se ne naljuti šta, dušica. :kafa:
Pendulum il ti ga "posalji sliku clanske da vidim jesi li navijac" :kafa:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 12 maj 2025, 17:07

HyperOS je napisao/la:
12 maj 2025, 17:04
Pendulum je napisao/la:
12 maj 2025, 17:02

Pendulum il ti ga "posalji sliku clanske da vidim jesi li navijac" :kafa:
ZIP ili ti ga “Husrefov bot”
1946

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 12 maj 2025, 17:08

Ne citirajte tog bolesnika više, za ovakve blok nije dovoljan nego doživotni ban s foruma.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 maj 2025, 17:08

sto je simptomaticno, kad vidim ove sto furaju da se izdao Vedran, vecinom su to ljudi koji imaju 50+ godina. tipa svrakica i slicnih.

ovo je sve zakulisna radnja ovih sto ne mogu gledati da neko drugi Sarajevom upravlja, jos sad kad je krenuo neki kes dolaziti, igraci se prodavati kako Bog zapovijeda, ovi su odlucili da na brzinu ulete da i oni sta cvaknu. bas zato nam je 15 godina ovako. Licni interes ispred klupskog.

a hajd sto ce oni uletiti i cvaknuti, nego ce u svom bijednom kriminalu sve unistiti za 150.000 kesa.. bivoli

sta ce ba mirvah, vidi mu glave... okruzili ga svi yebeni sarajevski lesinari? a zar da bude drugacije. Oni su ti sto drze grad, mogu ti auto zapaliti biznis ugasiti..

a posto vidimo da nema ni navijace na svojoj strani, kome da se obrati? kome da vjeruje?

mislili smo da su kljucne bitke iza nas, ali izgleda da one tek slijede.

volim i ja Husrefa, bez daljneg.. ali jel mora biti Husref trener i igraci obavezno povratnici koji su otisli sa 23 pa da se vrate s 35. Samo njih cekamo, ja jesmo izokrenut narod, allah selamet
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 12 maj 2025, 17:15

12 maj 2025, 17:08
sto je simptomaticno, kad vidim ove sto furaju da se izdao Vedran, vecinom su to ljudi koji imaju 50+ godina. tipa svrakica i slicnih.

ovo je sve zakulisna radnja ovih sto ne mogu gledati da neko drugi Sarajevom upravlja, jos sad kad je krenuo neki kes dolaziti, igraci se prodavati kako Bog zapovijeda, ovi su odlucili da na brzinu ulete da i oni sta cvaknu. bas zato nam je 15 godina ovako. Licni interes ispred klupskog.

a hajd sto ce oni uletiti i cvaknuti, nego ce u svom bijednom kriminalu sve unistiti za 150.000 kesa.. bivoli

sta ce ba mirvah, vidi mu glave... okruzili ga svi yebeni sarajevski lesinari? a zar da bude drugacije. Oni su ti sto drze grad, mogu ti auto zapaliti biznis ugasiti..

a posto vidimo da nema ni navijace na svojoj strani, kome da se obrati? kome da vjeruje?

mislili smo da su kljucne bitke iza nas, ali izgleda da one tek slijede.

volim i ja Husrefa, bez daljneg.. ali jel mora biti Husref trener i igraci obavezno povratnici koji su otisli sa 23 pa da se vrate s 35. Samo njih cekamo, ja jesmo izokrenut narod, allah selamet
Deckici jos nisu oprostili sto je smijenjen nakon katastrofalne evrope i debakla protiv anamo onih.
1946

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 12 maj 2025, 17:20

Idu li horde u siroki?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Antikloc, bordobijeli, Haksss, hurem, Pantelija, supervizor i 73 gosta.